Grand Power obvinil Kaliňáka z ohovárania
-
inspiring_gauss
Drbnutá slovač... nebodaj by zarobil na tom náš sused od vedľa z ulice, budeme sa dosierať zo "zahraničných a preto určite lepších" a naše budeme osierať bo sme sprostá slovač zavislivá..... GPčku by ta zakázka veľmi pomohla dostať sa zase o kúsok vyššie , takto mu budeme len dupať na hlavu nech náhodou nevyraste tam kde te ohromné haraburdy zo "zahraničia". Keby sme mali troška hrdosti isto by sme prepačili svojim výrobkom nejakú tu vadu krásy, ne my sme žiadostiví po super kvalite a nepripustíme kompromis... bo potrebujeme to najgenialnejšie ..je mi smutno z nás..
nechal som sa uniesť ale musel som to napísať v takomto duchu... potreboval som vyjadriť svoj názor po tom ako tu čítam čo tu čítam...
nechal som sa uniesť ale musel som to napísať v takomto duchu... potreboval som vyjadriť svoj názor po tom ako tu čítam čo tu čítam...
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Ach jooo... môj dedko mal 17 patentov, z toho 13 medzinárodne uznaných, a hádajte aký bol pomer ich použitia v Československu(SR) / zahraničie? Tiež to pripomína 2% ako naše zbrane... Ale zato také isté veci len niekoľkonásobne drahšie a často aj menej kvalitnejšie sa dovážali. Takže za 50 rokov sa nič nezmenilo
Vtedy ale neviem posúdiť, či to bolo o provízií alebo o tom, že "naše je šmejd a zahraničné super".
Každopádne prajem p.Kuracinovi a jeho firme veľa úspechu, a aby sa nenechal odradiť. Možno raz dospejeme do toho štádia, že si budeme vážiť čo máme doma
Hlavne pokiaľ ide o špičkové veci s rovnako dobrým servisom a ľudským prístupom k zákazníkovi.
Každopádne prajem p.Kuracinovi a jeho firme veľa úspechu, a aby sa nenechal odradiť. Možno raz dospejeme do toho štádia, že si budeme vážiť čo máme doma