Grand Power obvinil Kaliňáka z ohovárania

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to turbiak: 2% cca 40 kúskov
Kuro
expert
Dátum registrácie: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Uplne presne :-)
inspiring_gauss

Príspevok od používateľa inspiring_gauss »

Podľa dnešných správ už je viac-menej isté, že to bude G-Lock. Podmienky tendra zdá, sa boli nastavené podľa firemného katalógu. Takže žiadna prehra, ale nesplnenie požadovaných podmienok. Proti tomu ťažko niečo namietať. Počkajme si na viňadrenie p. Grendela.
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

iste nie je nic bolo povedane ze to bolo len predbezne oznamenie o sutazi nie verejna sutaz to je rozdiel takze este nic nie je stratene pre firmu GP.
Kuro
expert
Dátum registrácie: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

dajte link . vdaka
inspiring_gauss

Príspevok od používateľa inspiring_gauss »

v archíve to bude až zajtra
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Drbnutá slovač... nebodaj by zarobil na tom náš sused od vedľa z ulice, budeme sa dosierať zo "zahraničných a preto určite lepších" a naše budeme osierať bo sme sprostá slovač zavislivá..... GPčku by ta zakázka veľmi pomohla dostať sa zase o kúsok vyššie , takto mu budeme len dupať na hlavu nech náhodou nevyraste tam kde te ohromné haraburdy zo "zahraničia". Keby sme mali troška hrdosti isto by sme prepačili svojim výrobkom nejakú tu vadu krásy, ne my sme žiadostiví po super kvalite a nepripustíme kompromis... bo potrebujeme to najgenialnejšie ..je mi smutno z nás..

nechal som sa uniesť ale musel som to napísať v takomto duchu... potreboval som vyjadriť svoj názor po tom ako tu čítam čo tu čítam...
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

V podstate s tebou suhlasim,ALE toto je o provizii a nie o hrdosti,kvalite alebo cene.... :evil:
3500korun
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Ach jooo... môj dedko mal 17 patentov, z toho 13 medzinárodne uznaných, a hádajte aký bol pomer ich použitia v Československu(SR) / zahraničie? Tiež to pripomína 2% ako naše zbrane... Ale zato také isté veci len niekoľkonásobne drahšie a často aj menej kvalitnejšie sa dovážali. Takže za 50 rokov sa nič nezmenilo :( Vtedy ale neviem posúdiť, či to bolo o provízií alebo o tom, že "naše je šmejd a zahraničné super".
Každopádne prajem p.Kuracinovi a jeho firme veľa úspechu, a aby sa nenechal odradiť. Možno raz dospejeme do toho štádia, že si budeme vážiť čo máme doma :idea: Hlavne pokiaľ ide o špičkové veci s rovnako dobrým servisom a ľudským prístupom k zákazníkovi.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"