caute.
riesil uz niekto odovzdanie psychokarticky na oddeleni cez rodinneho prislusnika alebo kamarata? som mimo trvaleho bydliska a do 30.4. sa na zbrojne nedostanem
je im jedno kto im donesie to potvrdenie alebo kontroluju aj OP atd.
Páni vie mi niekto poradiť serióznu ambulanciu na psychologicke vyšetrenie podla novely zákona niekto kto absolvoval v okolí Žiliny a može vrelo doporučiť? Vopred vďaka za info
Vcera absolvovane v Trea v BA. Bola tam celkom mila, starsia teta. Robil som tie testy naraz s 2 vodicmi (jedine co som mal navyse boli ruky, nemal som zas test na reflexy).
Jediny šok ked som si dnes dosiel pre karticky a na nich meno posudzujuceho: Anton Her*tik
tiež, dnes absolvovane v TREA na Peknej ceste v BA. Rozumny clovek sa nema coho bat, hned mi aj povedala že som presiel, nechcelo sa mi cakat na kartičky, posiela mi ich poštou. Popri tom si tetuška oprala a vyvešala pradlo, no kukal som ako puk
Odporucam. Len 75 ečiek sa mi zda dost aj na BA
Chalani ja idem v utorok 2.9. v TN a mam z toho trosicku stres. Podla vas je mozne aby inak dusevne zdravi a spôsobili clovek na teste nevyhovel? A nerobte si z toho kozy, mne to bude mozno smiesne az v stredu. Inak jak tak to tu citam za 80€ by mala byt v cene aj kava a kexik.