TCA
-
eager_bassi
Na toto forum chodim uz dlhsiu dobu, ale zaregistroval som sa len nedavno.
Nehltal som vsetky temy, len niektore. No i napriek tomu sa neda nevidiet akasi averzia k tca a k tomuto trojcakovi. Vacsinou od urcitej tej istej skupiny ludi. Nevedel som, co je tca, nemal som tusenie, ze nieco take sa vobec u nas da robit. Ale vdaka neustale negativnym poznamkam na ich adresu som si ich zacal vsimat. Pozrel som si ich web, zaujali. Pozrel som si ich nazivo. Musim sa priznat, ze s kazdou dalsou poznamkou, podj*bom na ich adresu moje sympatie k tym chlapcom rastu. Ci trojcak, alebo ini chlapci, proste na mna urobili dobry dojem. Nemyslim technickou zdatnostou, ale srdcom. Mnohi machri, ktorych som videl, boli v srdci "polovnici". Tito z tca vo mne zanechali dojem, ze su v srdci bojovnici. A to je sakramentsky rozdiel. Bojovnici vedia, o com hovorim.
Najma ten Trojcak ma akesi caro osobnosti. Neviem to inak popisat, ale ak uz ist do pekla, tak pod jeho velenim. Mozno to je problem, ze nie som sam, kto ho takto vnima. Mam citaka, ze tento, ked zaveli, pojde za nim cela armada, bez ohladu na to, kto veli na papiery... Je to tak? Pochopil som spravne osobnost Trojcaka?
Chapte tento text tak, ze ked furt na nich mate ustipacne poznamky, robite im reklamu. Velmi dobru a kvalitnu reklamu.
Nehltal som vsetky temy, len niektore. No i napriek tomu sa neda nevidiet akasi averzia k tca a k tomuto trojcakovi. Vacsinou od urcitej tej istej skupiny ludi. Nevedel som, co je tca, nemal som tusenie, ze nieco take sa vobec u nas da robit. Ale vdaka neustale negativnym poznamkam na ich adresu som si ich zacal vsimat. Pozrel som si ich web, zaujali. Pozrel som si ich nazivo. Musim sa priznat, ze s kazdou dalsou poznamkou, podj*bom na ich adresu moje sympatie k tym chlapcom rastu. Ci trojcak, alebo ini chlapci, proste na mna urobili dobry dojem. Nemyslim technickou zdatnostou, ale srdcom. Mnohi machri, ktorych som videl, boli v srdci "polovnici". Tito z tca vo mne zanechali dojem, ze su v srdci bojovnici. A to je sakramentsky rozdiel. Bojovnici vedia, o com hovorim.
Najma ten Trojcak ma akesi caro osobnosti. Neviem to inak popisat, ale ak uz ist do pekla, tak pod jeho velenim. Mozno to je problem, ze nie som sam, kto ho takto vnima. Mam citaka, ze tento, ked zaveli, pojde za nim cela armada, bez ohladu na to, kto veli na papiery... Je to tak? Pochopil som spravne osobnost Trojcaka?
Chapte tento text tak, ze ked furt na nich mate ustipacne poznamky, robite im reklamu. Velmi dobru a kvalitnu reklamu.
To si mohol napisat do temy TCA skor ako sem.
... bojovnici... ...do pekla, tak pod jeho velenim...
No hej asi si krvna skupina na ktoru sa orientuju pretoze ja ako civil nemam chud nikam ist bojovat ani pod niekoho velenie spadat ani do pekla sa rutit. ...ale ako som pisal - Toto radsej presunut do vlakna TCA
... bojovnici... ...do pekla, tak pod jeho velenim...
No hej asi si krvna skupina na ktoru sa orientuju pretoze ja ako civil nemam chud nikam ist bojovat ani pod niekoho velenie spadat ani do pekla sa rutit. ...ale ako som pisal - Toto radsej presunut do vlakna TCA
Bajo, Bajo... Vždy som tvrdil, že psychotesty pre žiadateľov o vydanie ZP sú len blbá buzerácia. Pri takýchto príspevkoch však občas zapochybujem, či sa predsa len v tom názore nemýlim.

-
eager_bassi
Mesi: budes musiet bojovat, ked dostanes papier.
Jack: trojcak nema psychotesty?
Ale vazne, pocitovanie prirodzenej sympatie k vodcovi typu trojcaka je predsa uplne fyziologicky prejav spravania.
Tym ze furt na neho kydate ho stale posilňujete. Rovnaky efekt ako bb-zupan.
Jack: trojcak nema psychotesty?
Ale vazne, pocitovanie prirodzenej sympatie k vodcovi typu trojcaka je predsa uplne fyziologicky prejav spravania.
Tym ze furt na neho kydate ho stale posilňujete. Rovnaky efekt ako bb-zupan.
Bajo, narážal som na tvoj príspevok.
EDIT: Aby to bolo úplne jasné, či G. T. má alebo nemá testy som vôbec neriešil a ani ma to nezaujíma.
EDIT: Aby to bolo úplne jasné, či G. T. má alebo nemá testy som vôbec neriešil a ani ma to nezaujíma.
Určite nejdem robiť reklamu, takže nedávam jeden link z ponuky, ktorý ma dostal do kolien...bajo369 napísal:Chapte tento text tak, ze ked furt na nich mate ustipacne poznamky, robite im reklamu. Velmi dobru a kvalitnu reklamu.
Už dávnejšie som sa pozastavil na cenovými reláciami za tie "kurzy"...úvodzovky nie sú dané náhodou.
Je totiž na hlavu postavené, ak za 2-4 hodiny si zapýta TCA celkom slušnú čiastku.
Čert ale ber peniaze, no zaráža ma to, že čo všetko by sa podľa ponuky vlastne malo stihnúť. Ďalším odrbom na zákazníkovi je naviazanosť jedného kurzu na druhý...
-
inspiring_liskov
je vseobecne znamy fakt, ze clenovia stada s nizkym sebavedomim maju tendenciu upnut sa na vodcu ktory ich povedie do pekla.
Na tomto zaklade uz par fuhrerov uspelo v demokratickych volbach.
Bajo369: ten tvoj vodca je srdcom bojovnik tak maximalne v Zohore a predtym na Lesti. Ked si z neho taky hotovy , tak v agenture kde bol predtym jednoznacne najslabsim clenom teamu by si si musel cvrknut do textilu.
Na tomto zaklade uz par fuhrerov uspelo v demokratickych volbach.
Bajo369: ten tvoj vodca je srdcom bojovnik tak maximalne v Zohore a predtym na Lesti. Ked si z neho taky hotovy , tak v agenture kde bol predtym jednoznacne najslabsim clenom teamu by si si musel cvrknut do textilu.
Bajo, pripomenul si mi skladbu od sk. Metallica - Master of Puppets 
To bolo cooolGabo.45 napísal:Bajo, pripomenul si mi skladbu od sk. Metallica - Master of Puppets
edit electron: prispevky necituj !
-
eager_bassi
Uz len to meno Gabriel Trojcak.
Velmi silne Biblicke krstne meno.
A Trojcak - Trojan - Obyvatel Troje, obranca Troje. Troja sa branila 9 rokov. 9 rokov spolocnej obrany rodin v opevneni proti obrovskej presile.
Mimochodom Troja bola najjuznejsim slovanskym mestskym statom (Troja -> Traja - bola zalozena tromi kmenovymi rodinami, od toho nazov).
K tomu ich logo prilbice...
Dlhy cas so zaujmom sledujem toto forum. Ti, co podpichuju tca, maju jedno spolocne - razia prozapadnu filozofiu, so vsetkym, co k tomu patri.
A potom si pozriem Trojcaka, a co nevidim?: Trojcak uci strielat/bojovat rodicov, aby vedeli ochranit svoje deti. Da sa v sucasnej dobe urobit pre nich viac?
No, asi to nebude zrovna LGBTIP podporovatel, vsak? Je to dalsi dovod jeho spolocenskej perzekucie?
Chlapci, Trojcak, ked spoji tu vodcovsku charizmu, obranu rodin, a pronarodne zachovavanie statnosti a suverenity (ktora je teraz, ako iste viete, vyrazne ohrozena), tak bude mat slusne nasliapnute hrat ligu, do ktorej si mnohi ani nekupite listky na statie.
Velmi silne Biblicke krstne meno.
A Trojcak - Trojan - Obyvatel Troje, obranca Troje. Troja sa branila 9 rokov. 9 rokov spolocnej obrany rodin v opevneni proti obrovskej presile.
Mimochodom Troja bola najjuznejsim slovanskym mestskym statom (Troja -> Traja - bola zalozena tromi kmenovymi rodinami, od toho nazov).
K tomu ich logo prilbice...
Dlhy cas so zaujmom sledujem toto forum. Ti, co podpichuju tca, maju jedno spolocne - razia prozapadnu filozofiu, so vsetkym, co k tomu patri.
A potom si pozriem Trojcaka, a co nevidim?: Trojcak uci strielat/bojovat rodicov, aby vedeli ochranit svoje deti. Da sa v sucasnej dobe urobit pre nich viac?
No, asi to nebude zrovna LGBTIP podporovatel, vsak? Je to dalsi dovod jeho spolocenskej perzekucie?
Chlapci, Trojcak, ked spoji tu vodcovsku charizmu, obranu rodin, a pronarodne zachovavanie statnosti a suverenity (ktora je teraz, ako iste viete, vyrazne ohrozena), tak bude mat slusne nasliapnute hrat ligu, do ktorej si mnohi ani nekupite listky na statie.
Ja budem komentovat len historicku stranku toho "vyplodu" vyssie:
Poprosim autora aby si nastudoval historiu. Trojska vojna je datovana do obdobia 1193 - 1183 pr.n.l. Kontrolna otazka znie "kde boli vtedy slovania?".
Trojska vojna bola vedena medzi "greckym mestskym statom v Azii zvanym Ilias - Troja" a skupinov "greckych mestskych statov z uzemia dnesneho grecka" zvanymi Achajci - Danajci. Ak si raz v zivote precitas Iliadu a Odyseu tak tam narazis na jeden opis bitky kde homer pise ako sa po bytke na plazi do piesku vsakovala krv grekov azijskych a krv grekov greckych... Snazil sa tym poukazat na nezmysel celej tej vojny... ale to uz idem moc do detailov....
Ale jednu paraleru s tou Trojou tu vidim to je fakt. 9 rokov povesti a baji
Naposledy upravil/-a erebos v 26 Máj 2016, 09:59, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_payne
Nie som zastancom TCA a ani odporcom, nesludej ich, neviem sa k nim a k nemu vyjadrit, ale ked uz niekto vie ospevovat meno a porovnavat ho s bibliou a Trojou, tak sa asi niekde pri vyrobe stala chyba
Naposledy upravil/-a inspiring_payne v 26 Máj 2016, 10:23, upravené celkom 1 krát.
-
eager_bassi
Ja sa Vam snazim ukazat, kam az moze viest to, ked neustale na niekoho pindate, co uz je fakt neprehliadnutelne zaujate. A toto je presne bb-zupan efekt. Cim viac budete pindat, tym viac bude uspesny. Krasny priklad uz mate dennodenne v spravach. Neda sa z toho poucit ?