WFC POKEC
-
inspiring_liskov
-
inspiring_wu
-
inspiring_liskov
-
inspiring_wu
blokácia neviemčoho (úderníka samozrejme) v tom nebola. tú zbraň som držal v ruke a som si na 100% vedomý toho, že som spúšť stačil a preto vyšiel výstrel. neviem, aké skúsenosti má Tvoj kamoš, ale zhodou okolnosti tu Severusa mám a nech doň vrážam zásobník ako sa mi dá, tak kladivo nepadá (so sušilkou samozrejme
)
dokonca som nepočul nikoho z majiteľov tohto skvostu, že by sa sťažoval na podobný problém. ak sa niekto pohrával s dosadacími plochami na kladive, tak nech sa nečuduje, ale to nie je môj prípad...
P.S: o Shadowoch som si preliezol asi všetky slovenské a české fóra a nikto takúto možnosť nespomenul, takže by som to bral trochen s rezervou...
dokonca som nepočul nikoho z majiteľov tohto skvostu, že by sa sťažoval na podobný problém. ak sa niekto pohrával s dosadacími plochami na kladive, tak nech sa nečuduje, ale to nie je môj prípad...
P.S: o Shadowoch som si preliezol asi všetky slovenské a české fóra a nikto takúto možnosť nespomenul, takže by som to bral trochen s rezervou...
Vidíš,skusim vysivanie.Ale jeb...by ma keby som kupil special a musel ho ladit
Ved ja uz zoderem ten tien,ale este si hracku dokupim
Malorazka Henry,Marlin,alebo aj 357mag.Ozaj ponukam sa ako fabricky strelec kto ma bude sponzorovat
budem buchat aj cz 82 ked mi bude niekto naboje davat
Upozornujem aspon 10tis rocne 
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_tereshkova