Psychotesty - psychológovia, odporúčania
-
inspiring_swirles
Stres je normalna vec, ak je normalny psycholog tak s tym nemoze byt problem. Ja som tiez mal stres ked sa robili ulohy na cas, zacal som trosku panikarit a plasit sa, ale brala to v pohode. Netreba to tak brat, ze niekto stoji s bicom a caka na akukolvek chybu alebo naznak, su to v podstate IQ testy, ktore maju urcit, ze clovek nie je nejakym sposobom zaostaly.
Hlavne sa netreba báť neúspechu. Psychotesty najmä tie inteligenčné a reakčné sú vždy dimenzované s veľkou toleranciou. To znamená, že na 100% ich prakticky spraví len génius.
Keď som robil psychotesty ja, tak pred každým testom presne na tento fakt upozorňovala informácia. Čiže sa aspoň trocha eliminovalo skreslenie výsledku následkom strachu z neúspechu.
Keď som robil psychotesty ja, tak pred každým testom presne na tento fakt upozorňovala informácia. Čiže sa aspoň trocha eliminovalo skreslenie výsledku následkom strachu z neúspechu.
-
inspiring_swirles
Bratislava 75e.
Ja neviem čo stresujete ľudia. Psychotesty nie sú IQ testy, ani prijímačky na univerzitu. Proste sa dobre vyspite, prídite tam vysmiaty, sadnite si a robte čo vám dajú. Budte pozorní, nie zbrklí. Kolko stihneš - toľko stihneš. Neklam. Otázky sa opakujú, aby si sa potom nedoplietol a na jednu otázku neodpovedal raz Ano, potom Nie.
Nepoznám nikoho kdo by to nespravil. Nemajte zlý pocit. Nerobíte nič nezákonné ani nesprávne. Názor psychologa na nosenie zbraní Vám môže byť u prd ...le. Robí si len svoju prácu tak ako si ju robíte vy. A verte mi že nie ste jeho prvý žiadateľ o ZP.
Tak kľud a
Ja neviem čo stresujete ľudia. Psychotesty nie sú IQ testy, ani prijímačky na univerzitu. Proste sa dobre vyspite, prídite tam vysmiaty, sadnite si a robte čo vám dajú. Budte pozorní, nie zbrklí. Kolko stihneš - toľko stihneš. Neklam. Otázky sa opakujú, aby si sa potom nedoplietol a na jednu otázku neodpovedal raz Ano, potom Nie.
Nepoznám nikoho kdo by to nespravil. Nemajte zlý pocit. Nerobíte nič nezákonné ani nesprávne. Názor psychologa na nosenie zbraní Vám môže byť u prd ...le. Robí si len svoju prácu tak ako si ju robíte vy. A verte mi že nie ste jeho prvý žiadateľ o ZP.
Tak kľud a
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ viem, u psychológa podpisuješ papier s prehlásením, že v uplynulých X mesiacoch si neabsolvoval takéto vyšetrenie s výsedkom negatívnym... zaklam a MÁŠ TOmatus69 napísal:no par ludi to muselo nespravit, ked sa riesilo, ze ked u jedneho psychologa pohoris, tak mozes ist k druhemu, tretiemu, stvrtemu... az kym nespravis