Psychotesty - psychológovia, odporúčania

inspiring_swirles

Príspevok od používateľa inspiring_swirles »

Chalani ja idem v utorok 2.9. v TN a mam z toho trosicku stres. Podla vas je mpzne aby inak dusevne zdravi a spôsobili clovek na teste nevyhovel? A nerobte si z toho kozy, mne to bude mozno smiesne az v stredu. :-) Inak jak tak to tu citam za 80€ by mala byt v cene aj kava a kexik.
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Stres je normalna vec, ak je normalny psycholog tak s tym nemoze byt problem. Ja som tiez mal stres ked sa robili ulohy na cas, zacal som trosku panikarit a plasit sa, ale brala to v pohode. Netreba to tak brat, ze niekto stoji s bicom a caka na akukolvek chybu alebo naznak, su to v podstate IQ testy, ktore maju urcit, ze clovek nie je nejakym sposobom zaostaly.
Max11
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa Max11 »

Hlavne sa netreba báť neúspechu. Psychotesty najmä tie inteligenčné a reakčné sú vždy dimenzované s veľkou toleranciou. To znamená, že na 100% ich prakticky spraví len génius.
Keď som robil psychotesty ja, tak pred každým testom presne na tento fakt upozorňovala informácia. Čiže sa aspoň trocha eliminovalo skreslenie výsledku následkom strachu z neúspechu.
inspiring_swirles

Príspevok od používateľa inspiring_swirles »

Tak dik pani snat to nebude take problemove. V stredu dam vediet jak som dopadol.
Nebiros
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 7 months

Príspevok od používateľa Nebiros »

Zdravím,
Nemá niekto kontakt na "normálneho " psychokrekra v Poprade?

dr. Pivko je už bohužiaľ na dôchodku.
50BMG
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa 50BMG »

Zdravim Vas,

Tak minuly tyzden som bol u Mgr. Ľubice Duskovej-Lejkovej
Kosice Strojarenska 13

Fajn pristup, trvalo to aj s kartickami do 2 hodin(dalo sa aj rychlejsie) :D
cena standardnych 50 europenazi
inspiring_nash

Príspevok od používateľa inspiring_nash »

Ja sa chystam na posedenie k psychologii v Cadci-nemocnici, k psychologovi - Zbojanovi. Cena 40€. No tak uvidime, co z toho bude.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No co psychotest :-)
Plosne klesli ceny, alebo to len na divokom vychode a sialenej orave?
Snoopee
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa Snoopee »

Bratislava 75e.
Ja neviem čo stresujete ľudia. Psychotesty nie sú IQ testy, ani prijímačky na univerzitu. Proste sa dobre vyspite, prídite tam vysmiaty, sadnite si a robte čo vám dajú. Budte pozorní, nie zbrklí. Kolko stihneš - toľko stihneš. Neklam. Otázky sa opakujú, aby si sa potom nedoplietol a na jednu otázku neodpovedal raz Ano, potom Nie.
Nepoznám nikoho kdo by to nespravil. Nemajte zlý pocit. Nerobíte nič nezákonné ani nesprávne. Názor psychologa na nosenie zbraní Vám môže byť u prd ...le. Robí si len svoju prácu tak ako si ju robíte vy. A verte mi že nie ste jeho prvý žiadateľ o ZP.
Tak kľud a :D
matus69
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

no par ludi to muselo nespravit, ked sa riesilo, ze ked u jedneho psychologa pohoris, tak mozes ist k druhemu, tretiemu, stvrtemu... az kym nespravis :)
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Ale pokial viem to opakovanie bolo len na teoretickom zaklade.
Tiez by som rad vedel ci dakto nepresiel a bola odhalena hrozba masoveho vraha alebo je to len ciste tahanie penazi.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Myslím, že takým "kapitálnym úlovkom", ako je šialený strelec by sa určite pochválili..
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

A možno aj nepochvalili,keby tym čo neprešiel bol napriklad policajt...
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

matus69 napísal:no par ludi to muselo nespravit, ked sa riesilo, ze ked u jedneho psychologa pohoris, tak mozes ist k druhemu, tretiemu, stvrtemu... az kym nespravis :)
Pokiaľ viem, u psychológa podpisuješ papier s prehlásením, že v uplynulých X mesiacoch si neabsolvoval takéto vyšetrenie s výsedkom negatívnym... zaklam a MÁŠ TO :twisted:
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

To "dobre sa vyspi" ma pobavilo a zaroven som ja pobavil baby vyhodnocovatelky :-)
Ked som napisal ako som prisiel na psychotesty "na sankach" a bola to pravda :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"