Psychotesty - psychológovia, odporúčania

lz
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa lz »

ak môžeš, tak o tých sánkych napíš dačo viac. prečo by sa mali baviť iba psychológovia?
inspiring_nash

Príspevok od používateľa inspiring_nash »

Ahojte, potrebujem od Vas pomoc.
Poznate niekto ambulanciu klinickeho psychologa v BA alebo ZA kraji, kde sa dostane aj clovek na invalidnom voziku?
Zatial narazam na problem, ze ku klinickym psychologom vedu same schody, a zatial som sa nenaucil chodit :(

Dakujem Vam vopred za tipy.
Max11
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa Max11 »

Pagy, psychológ, u ktorého som bol ja sídli na prízemí v Považskej Bystrici. Prízemie je síce asi 50cm zdvihnuté od zeme, čo predstavuje 3-4 schodíky ale zboku budovy som si všimol rampu pre vozíky, ktorá vedie rovno do čakárne.
Okrem iného, je to profesionál na úrovni, ktorého poznám roky. Ak by si chcel pošlem PM s kontaktom.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Pagy: ak si vyberieš miesto v BA- kludne ti prídem pomôcť. Vyteperím ťa hoci aj na Kamzík.
Len mi daj včas vedieť, aby som sa zariadil.
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

Pagy, BA ti budem vediet povedat dnes, mam znameho psychologa, popyta sa medzi kolegovcami.
Peterko
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Ahoj Pagy. Pokial ide o psychotesty, ja som ich robil v Trea v Rači a je to na prízemí, vchod priamo z ulice. Takto vyzerá vchod: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... &start=135
(Obrázok je tam niekde dole)
friendly_bell

Príspevok od používateľa friendly_bell »

Ahojte, psychotesty som robil v KE na Pajorovej 11, PHDr. Herakova. Platil som 50 eur, tri karticky vystavila na pockanie. Jedna ide policii, jedna mne a jednu som dal obvodnej a ta mi dala papier od nej o sposobilosti. Seriozne jednanie, spokojnost.
warstore
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa warstore »

Tak dnes som absolvoval psychotesty v BB u pani Kuracinovej.

Priebeh celkom v pohodke :)

Výsledky budú zajtra.

A časovo to trvalo necelú hodinku.
warstore
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa warstore »

Tak výsledky mám :) že vraj spôsobilý :) vrelo odporúčam pani Kuracinovú, trvanie 45 minút čistého času robenia testov možno ani to nie, dokopy s vypisovaním papierov (mená, dátum narodenia, prehlásenia) sme tam boli hodku.
eloquent_hoover

Príspevok od používateľa eloquent_hoover »

wizzard160 napísal:Boli ste niekto u dr. Stojničovej v KE? Ak áno aké sú skúsenosti?
Bol som u nej na psychotesty, začiatkom júna tohoto roku.

http://www.zzz.sk/?profil=5625

Skúsenosť - veľmi dobrá.

Cena 40,- € ; časovo cca 1 hodina. Po kartičky som si došiel na druhý deň.

Sorry, že píšem takto neskôr, mal som problémy s prihlásením sa na fórum (heslo a jeho aktualizácia, čo iné).
inspiring_nash

Príspevok od používateľa inspiring_nash »

dnes som absolvoval psychotesty u PhDr. Zbojana v Kysuckej nemocnici v Cadci, nakoniec sme problem z bezbarierovostou vyriesili dost salamunsky, ale tymto sa chcem podakovat vsetkym Vam, ktory ste mi navrhli a ponukli pomoc. Vsetky nalezitosti splnene, uz len odniest ziadosti na OOPZ v Cadci, a tesit sa na pozvanku na skusky.
PhDr. Zbojan je mily, starsi pan, testy v pohode, priatelska atmosfera, napomocny...uplne bezproblemov, cena obvykla, 40 eur, vyhodnotenie a karticky cca do 20 minut....cele to trvalo 90 minut, plus 20 minut vyhodnocovanie...mozem pana klinickeho psychologa odporucat :)
eloquent_mclaren

Príspevok od používateľa eloquent_mclaren »

Zdravim vsetkych, chystam sa na zp., neporadite kto robi psychotesty na Myjave alebo okoli? Dakujem
daredevil
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa daredevil »

Včera som absolvoval psycotesty v Revúcej u p. Snitkovej, trvalo to asi 70min, robil som asi 6 testov a dotazníkov, brala to poctivo, ale spravil som to s pochvalou :) .
Budúci týždeň zdravotnú a môžem podávať žiadosť.
inspiring_cohen

Príspevok od používateľa inspiring_cohen »

Odporúčanie na psychológa v MT lebo ak nie tak budem musieť isť za pani Kuracinovou
Italo
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Italo »

Zvolen Poliklinika (nad Nemocnicou)
Mgr.Katarína Vaľová . odporúčam
Cena:70,- E
Kontakt:www.psychologzvolen.sk
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"