Puskohlady

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

xx
omega51
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa omega51 »

Rasťo, prečo je v škatuli keď je dobrý?
Aké je cena?
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

omega51 napísal:Rasťo, prečo je v škatuli keď je dobrý?
Aké je cena?
Jaksi mam doma viac puskohladov ako flint ;-)
mamaro
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa mamaro »

ahojte všetci,mám cz 456 a chcem nato nejakú optiku a nožičky.chcem to hlavne na relax, časom možna skúsiť aj nejakú súťaž malá odstreľovačka.bude to moja prvá optika a vobec sa v tom nevyznám.niečo som našiel na tejto stránke http://www.dealextreme.com/details.dx/s ... ull%20view
len neviem,či mi to bude nazačiatok stačiť.sú tam aj nejaké nožičky,len neviem či mi budú pasovať.možte mi niekto poradiť?objednával už odtiaľ niekto?
dík
Andrejoff
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa Andrejoff »

co je extra lacne je extra na .... ten puskohlad tak na airsoftku
inspiring_gauss

Príspevok od používateľa inspiring_gauss »

mamaro napísal:ahojte všetci,mám cz 456 a chcem nato nejakú optiku a nožičky.chcem to hlavne na relax, časom možna skúsiť aj nejakú súťaž malá odstreľovačka.bude to moja prvá optika a vobec sa v tom nevyznám.niečo som našiel na tejto stránke http://www.dealextreme.com/details.dx/s ... ull%20view
len neviem,či mi to bude nazačiatok stačiť.sú tam aj nejaké nožičky,len neviem či mi budú pasovať.možte mi niekto poradiť?objednával už odtiaľ niekto?
dík
máš už nejakú optiku? Alebo to bude prvá? Ja mám 3-9x40 a tiež by som chcel čosi silnejšie.
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

...
Naposledy upravil/-a Miro389 v 02 Apr 2011, 22:02, upravené celkom 1 krát.
inspiring_dewdney

Príspevok od používateľa inspiring_dewdney »

inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

inspiring_yalow

Príspevok od používateľa inspiring_yalow »

zdar hosi co hovorite na tento ? Delta Titanium 5-20x50 vydrzi to napr. 30-06 predajca pise do 6500 J ale ta cena je podozrivo dobra...
inspiring_robinson

Príspevok od používateľa inspiring_robinson »

kupuj len veci, pri ktorých ti nie je cena podozrivá

veľa ľuďom sa tá cena podozrivo nízka nevidí; naopak sú ľudia podľa ktorých dobrá vec nemôže byť lacná (aj keď cena tebou uvedeného puškohľadu lacná nie je, je len lacnejšia ako renomované značky)
inspiring_yalow

Príspevok od používateľa inspiring_yalow »

wins.: vdaka za odpoved podla teba je to dobry puskohlad? co som nasiel na nete par hodnoteni tak je super ale zrejme platene recenzie... :?
mamaro
prispievateľ

Príspevok od používateľa mamaro »

už vidím akú kravinu to idem kúpiť :P
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

puksem napísal:wins.: vdaka za odpoved podla teba je to dobry puskohlad? co som nasiel na nete par hodnoteni tak je super ale zrejme platene recenzie... :?
tak nepozeraj rcenzie ... daj to do googla a pozri "recenzie uzivatelov" na streleckchh forach ... a ked nemas cas kup overenu "kvalitu" ja som kupil na odporucanie http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=3719 a som snim spokojny ale bolo to tu uz viackrat pisane zalezi co s tym chces "strielat" sport ci polovat
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

puksem napísal:zdar hosi co hovorite na tento ? Delta Titanium 5-20x50 vydrzi to napr. 30-06 predajca pise do 6500 J ale ta cena je podozrivo dobra...
o rad nižšiu radu Classic ktorá mala vydržať .308 Win som odrovnal na predovke. Na .22 LR drží doteraz.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puškohľady, ďalekohľady a kolimátory"