GP STRIBOG (9mm samopal)

Triarius
prispievateľ
Registered for: 11 years 9 months

Príspevok od používateľa Triarius »

strielame presne tie iste naboje...tento stribog je uz po servise u GP a stale nie je fit
Používateľov profilový obrázok
Adrian
častý prispievateľ
Registered for: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Je to predajna verzia zbrane, alebo este predprodukcna?
Pytam sa vzhladom k uvedenym zavadam.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

StrelnicaPodRoháčkou napísal:Gewehr
"neni nic horsie ako ked ti pri rychle opakovanych ranach zacne zbran tancovat lebo to v pazbe beha hore- dole."
Dovolím si nesúhlasiť, prakticky sme porovnávali vlastnosti Grand Power STRIBOG SR9 A1 U vs. Hi-Point 995 TS. Video je samozrejme len ukážka a porovnávať zbrane s rozdielnymi dĺžkami hlavní nieje celkom optimálne.
Šak nebudz tarar a čítaj, reagoval som na pažbu s bufferom čo tu niekto plánoval dávať na stribog. A sorry, ak tamto video je video o porovnavani vlastnosti tak potom neviem. :mrgreen:

P.S. inak chcelo by to popracovat na dodrziavani zasad bezpecnosti... odlozit len tak zbran na stol po dostrielani na ktorej nezostal zaver na zachyte je povedzme dost nedbale.
Triarius
prispievateľ

Adrian napísal:Je to predajna verzia zbrane, alebo este predprodukcna?
Pytam sa vzhladom k uvedenym zavadam.
predajna, zial ku kupcovi sa este nedostala, odisla hned pri prvom teste, potom bola naspat u GP, kde mali podla mojich info s nou sami problem a teraz ju, uz ako servisovanu, poslali naspat k nam, ale podla vsetkeho este nie je koniec...
Adrian
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Hmmm, tak to nie je prave najstastnejsia situacia.
Ako koncovy zakaznik by som uz asi tento kus nechcel. Nehovoriac o tom, ze predajca ma tiez zbytocne problemy a starosti - navyse nie vlastnym pricinenim.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Niekde móda, niekde štandard.
enzox
občasný prispievateľ
Registered for: 11 years 3 months

Príspevok od používateľa enzox »

Tak ja som ten kupec :). Dnes sa mi dostala, uz je aj pekne zapisana na policii.
Rovno som cez nu prehnal 100 nabojov (klasicke ZVS) a okrem prvej spriecenej nabojnice (aj to mohlo byt mojou chybou, asi 10 krat som predtym zbran rozobral, tak daco mozno nedosadlo) sliapala zvysnych 99 ran ako hodinky. V nedelu ju beriem von a dam aspon dalsich 300 a budem vediet uplne presne. Ako ano prvy krat este vo februari dost blbla. Ci to bol smolny kus, alebo sa to vyskytlo aj u inych netusim. Ten moj kus je vraj 4-ty predany, tak som to ako mierne riziko bral. Vsetko, ale vynahradzuje neuveritlne skvely pristup firmy Grand Power. Vsetky moje pripomienky dokonca zapracovali do vyroby. Prvy krat sa mi nepacila nabezna hrana, teraz je uz uplne ina a z 2 kusov, naboje obrusovali spodok zaveru (daco, ako pri PPS), dnes uz ziadne stopy nevidno. Plastove zasobniky su s UZI neporovnatelne, ako bonus som ich dostal zopar navyse. V prvom kuse sa rotacna brzda, dala rozoberat a sekla sa, dnes uz je to nerozoberatelny kus a funguje ako ma.

Ja som zatial naprosto spokojny a kludne by som do toho isiel znova. Vyzera, ze teraz potrebovala len zabehat. Co sekla smolne chalanom predo mnou, mozno za to mohla prave ta zlomena pruzinka spustaca zaveru, tym ze tam zavadzala. Teraz tam nie je a zavady zmizli.

Co sa tyka vlastnosti, tak spust je fajn, X-ko to nie je, ale je lepsia ako moja ladena SA58 spust aj DA u PPS. Spatny raz velmi prijemny a dobre odhadnutelny, do namernej som sa vracal bleskovo. Ovladanie je vsetko po ruke a ako ma. Mieridla mi vobec nesadli, tak som nahodil kolimator a vsetko slo jednou dierou, ci uz na 5 alebo 20m. Umiestnenie kolimatora odporucam dozadu. Vpredu sa mi inak zle natahoval zaver. Dole este nahodim takticku rukovat, drzim zbrane hrozne vysoko a prsty boli blizko paky, par cm navyse bude lepsich.
Prílohy
stribog.jpg
Triarius
prispievateľ

a tu pruzinku ste vymenili, ci vyhodili uplne?
enzox
občasný prispievateľ

Vyhodil. Neviem aky mala zmysel - mozno este pozostatok z uzi zasobnikov. Vsetko teraz funguje ako ma :). Aj strelecka pohotovost nikdy nezavahala, a vies, ze ja co chytim do ruky, tak tomu strelecka pohotovost zlyha :). Ved mne aj SA58 obcas nechytila.
Triarius
prispievateľ

kokso ze by to cele robil poondeny kus drotu? to by bola sila...som zvedavy, ked mi ju zas pozicias...
enzox
občasný prispievateľ

Jasnacka, ze poziciam. Staci dobehnut do MM-strelnice. V nedelu ju beriem na Zahorie, tak nastrielam, co to da.
Adrian
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Tak gratulujem ku odstranenej zavade.
Mozno to mas na skok do GP a bolo to odstranene na pockanie.
Ja by som s tym zabil cely den. Pre mna by to bolo casovo narocne - cize dovolenka v praci. Cestovanie tam, odstránenie zavady, cesta domov a hned na strelnicu odskusat to.
Triarius
prispievateľ

no my sme s enzoxom z TT, takze sa to riesilo cez predajcu...
mrzo
častý prispievateľ
Registered for: 12 years

Príspevok od používateľa mrzo »

Neboli na oficialnych fotkach tie ich zasobniky ine? Neviem najst teraz to foto tu. Urcite neboli takto priehladne, mozno to iste ale zadymeny/tmavsi plast? Toto vyzera cudne…
enzox
občasný prispievateľ

Ja som si nazivo rozdiel nevsimol, ale jemne zadymenie tam mohlo byt. Zial zasobnik z vnutra sa ozaj zle cisti a v hornej casti, ako sa vklada do sachty, tak po uroven 2-3 naboja su znatelne stopy dymu. Po vlozeni zasobnika, do zbrane, ale uz nic nevidno.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"