Trezor/Uschovna schranka
Coudy ked si nevies najst sam a pytas sa pricom ta nase odpovede neuspokoja, tak sa slusi podakovat a hladat dalej a nie zbytocne provokovat.
Nikto nevie aky mas ty velky suflik o ktorom doteraz nikto nepocul ako o hlavnom kriteriu tvojho vyberu.
Doteraz som bol v tom, ze jedno z tvojich kriterii je pouzitelnost a cena, ak ta cena netlaci, tak si to objednaj zo statov presne co chces a diskusia je uzatvorena.
Nikto nevie aky mas ty velky suflik o ktorom doteraz nikto nepocul ako o hlavnom kriteriu tvojho vyberu.
Doteraz som bol v tom, ze jedno z tvojich kriterii je pouzitelnost a cena, ak ta cena netlaci, tak si to objednaj zo statov presne co chces a diskusia je uzatvorena.
Daj si vyrobit ocelovu skrinku s kladkou alebo si daj na zasuvku dorobit zamok.
-
friendly_einstein
PANI DAKUJEM ZA POMOC. Uz viac nebudem otravovat. To ze sa tu niekto rozpisuje dookola o somarinach je fajn, a ze sa tu riesia veci dookola (je to trezor, neni to trezor..) je tiez ok. Ako prepacte ze som sa opytal a nenapadlo ma to sameho..Myslis Rasto, ze som najprv nieco nehladal sam? A okrem toho pisal som o tom sufliku aj o tom, ze to chcem pouzivat aj v aute. Ale vdaka este raz. Radsej uz nebudem nic pisat a pytat sa. Pekny den prajem, pan vsevediaci a neskutocne laskavy...
PS.: ak je to mozne poproste za mna zodpovednu osobu, nech mi zrusi clenstvo v tomto fore. Dakujem
PS.: ak je to mozne poproste za mna zodpovednu osobu, nech mi zrusi clenstvo v tomto fore. Dakujem
-
inspiring_liskov
Coudyman, peace.
Skus tu firmu Adastra , co som spominal vyssie. Fakt si uz presne nepamatam aka to bola znacka, ale nieco na sposob gunvaultu mi ukazoval
Skus tu firmu Adastra , co som spominal vyssie. Fakt si uz presne nepamatam aka to bola znacka, ale nieco na sposob gunvaultu mi ukazoval
coudyman:
Zase si to tak neber.
Niektoré príspevky sa ti snažili pomôcť viac, iné menej, holt nikto nie je dokonalý.
P.S. Zrušiť konto na WF sa samozrejme dá. Ak na tom trváš, sám napíš adminovi s nickom "Panzer", vyhovie tvojej túžbe.
Zase si to tak neber.
Niektoré príspevky sa ti snažili pomôcť viac, iné menej, holt nikto nie je dokonalý.
P.S. Zrušiť konto na WF sa samozrejme dá. Ak na tom trváš, sám napíš adminovi s nickom "Panzer", vyhovie tvojej túžbe.
Poznáte niekto schránku- trezor z videa
http://www.mojevideo.sk/video/1de9a/kto_je.html
cca 1 min
niečo také by sa mi zišlo
cca 1 min
- canis lupus
- prispievateľ
- Registered for: 14 years 2 months
Dve stránky do zadu sa to riešilo myslím...
Tu máš celú ponuku výrobcu:sando napísal:Poznáte niekto schránku- trezor z videa
cca 1 min
http://www.gunvault.com/gun-safes.html? ... =price&p=1
hej, fasa by to bolo, keby mi legislativa umoznovala uschovat v trezore zasobnik spolu pistolou.
Mesi: no a neumoznuje?
Neumoznuje ak sa nepouzije trezor.V takomto pripade je fyzicka osoba povinna zbrane a strelivo ulozit a uzamknut ich oddelene.Ak strelivo nemoze ulozit v oddelenej uzamknutej miestnosti,skrini alebo debne, musi ho uzamknut samostatnym zamkom.
Myslím, že cubitko zareagoval dobre...legislatíva umožňuje spoločné uloženie zbrane a zásobníka...Mesi pritom nehovoril nič o strelive
(aj keď vieme ako to bolo myslene)....
pre Wronski
... niekto ma problem pochopit pisany text?
Mesi napísal:hej, fasa by to bolo, keby mi legislativa umoznovala uschovat v trezore zasobnik spolu pistolou.
... niekto ma problem pochopit pisany text?
Naposledy upravil/-a cubitko v 29 Jan 2014, 11:21, upravené celkom 1 krát.
Podstatne je,ze ty si to pochopil.V tom pripade je to zbytocne rozvadzat a rozoberat donekonecna ked vsetci vieme ako to Mesi myslel.Prazdny zasobnik to urcite nebol.
Naposledy upravil/-a wronski v 29 Jan 2014, 11:29, upravené celkom 1 krát.
Myslím, že hlavne kôli novým (a menej znalým) by bolo dobre odpovedať podľa toho čo dotyčný píše a nie podľa toho čo si asi myslel.... Ja len aby si to niekto "menej zdatný" nevysvetlil tak, že zásobník nemôže byť uložený spolu so zbraňou... Prázdny môže... to vieme...