Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!
-
friendly_carson
Idu idu a zajtra konci pripomienkovanie, tak sa hadam vyjadri aj panbozkov najlepsi kamarat.
Ono uz by asi fakt stacilo vyhodit na chodnik zopar petard a uz by nabehla zasahovka
Co je ale pozitivne, tak zatial LT dostalo v mediach viac priestoru nez som ocakaval. Chcelo by to fakt nejaku priamu diskusiu Lipsic vs schopny recnik zo zdruzenia.
Ono uz by asi fakt stacilo vyhodit na chodnik zopar petard a uz by nabehla zasahovka
Co je ale pozitivne, tak zatial LT dostalo v mediach viac priestoru nez som ocakaval. Chcelo by to fakt nejaku priamu diskusiu Lipsic vs schopny recnik zo zdruzenia.
Schopný rečník nemá na politika šancu pred ľuďmi našej krajiny to jest 90% debilita, diváci nepochopia, že schopný rečník nepovie nič čo by nevedel isto, alebo si tým nebol istý, zato politik povie čokoľvek a bude sa tvariť , že to tak je.....
akoby boli cvičení v demagogii. a to sa ľuďom páči
akoby boli cvičení v demagogii. a to sa ľuďom páči
lenochod napísal:Idu idu a zajtra konci pripomienkovanie, tak sa hadam vyjadri aj panbozkov najlepsi kamarat.
Ono uz by asi fakt stacilo vyhodit na chodnik zopar petard a uz by nabehla zasahovka![]()
Bez debaty, len v poslednej dobe začínam pochybovať , či má význam tu niekomu niečo hovoriť..... to sú telce .... neskutočné, to akože pár rozumných ľudí exituje aj tí si vzájomne píšu na webfóre ? inak chlani z LT sú veľmi šikovní, a silno im držím palec ! 58my sú ale stále v ohrození, akože s čím budeme strielať IPSC Rifle ? prideme do Čiech, alebo do maďarska s opakovačkami ? to sa na to možem vysrať.. rovno..
-
friendly_joliot