Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

friendly_merkle

Príspevok od používateľa friendly_merkle »

Vie niekto, kto zbiera podpisy v Žiline a okolí. Nejako sa toho zatiaľ neviem dopátrať. :(
Používateľov profilový obrázok
Legis Telum
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa Legis Telum »

Máš ss. Každý čo má nejaké hlasy v Žiline ozvite sa. Posuniem Vám kontakt na človeka ktorá sa mi včera ozval. Asi v sobotu (dnes a mi to otrasie) pôjdem smer Piešťany - Trenčín - Žilina. A na tejto čiare pôjdem pozbierať podpisové hárky.
taktikZA
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa taktikZA »

PaloM

Caute kolegovia,

podujal som sa v okoli Ziliny vyzbierat podpisy pod vyzvu nas vsetkych a na podporu zdruzenia Legis Telum.

Kto ma zaujem pridat podpis pod tuto vyzvu...vcera som dodal do Polovnickeho na Pivovarske podpisove harky.Chalanom k Stasikovi som taktiez poslal podklady,to znamena v oboch predajniach je mozne sa podpisat.Kontaktujte ma na cisle 0907/838402....Vsetky potrebne informacie najdete na strankach www.legistelum.sk

Dik.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Viem že sa to tu niekde preberalo, ale neviem to nájsť. Kedy chcete odniesť tie hárky Lipšicovi, či komu ich to chcete odovzdať?
El Pistolero
prispievateľ
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Na Slovensku niektori veria na psychotesty. :roll:

Tito ludia sa delia na 2 skupiny 8)

1) Naivni idealisti :D

2) Psychologovia :evil:

Vodici nakladnych aut ich maju nariadene.
Pytam sa vsetkych:
CITITE SA OD ICH ZAVEDENIA NA CESTE BEZPECNE???

Psychologia nie je exaktna veda. Neexistuju nijake zaruky kvality.

No a ..... na nasom malom skorumpovanom slovensku ..... :roll: :roll: :roll:

Kocky su hodene. Pani psychologovia zacuchali super kseft. Nemusia robit nic, .... len strasit ludi :roll:
Ako to prejde, k tomuto kseftu pridu BEZ PRACE ako slepe kura k zrnu.

Najlepsie sa bohatne, ked Vam zakaznikov nazenie nejaky stupidny zakon.
Najlepsie sa bohatne na state. Stat je super dojna krava!!!
Co sa musi bezny zivnostnik namakat, aby zohnal zakaznika... :cry:

Pani psychologovia mozu na MV posielat sponzorske dary uz teraz.... :roll: :roll: :roll:
Vidim to tak, ze aj jedna konkretna politicka strana bude mat zrazu veeeela novych sponzorov ... sak ruka ruku myje :wink:
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Mozem ratat okolie Ziliny aj Povazsku Bystricu? Po praci idem do polovnictva pra harky, ze by sme sa nejako dohodli cez vikend? Thx
taktikZA napísal:PaloM

Caute kolegovia,

podujal som sa v okoli Ziliny vyzbierat podpisy pod vyzvu nas vsetkych a na podporu zdruzenia Legis Telum.

Kto ma zaujem pridat podpis pod tuto vyzvu...vcera som dodal do Polovnickeho na Pivovarske podpisove harky.Chalanom k Stasikovi som taktiez poslal podklady,to znamena v oboch predajniach je mozne sa podpisat.Kontaktujte ma na cisle 0907/838402....Vsetky potrebne informacie najdete na strankach www.legistelum.sk

Dik.
taktikZA
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa taktikZA »

Po dnesnom rozhovore s p.Szabom z Legis Telum podpisova akcia v Ziline dalej bezi.Po 16,00 hodine stahujem harky z polovnickych obchodov k sebe,v sobotu ma kazdy moznost individualne pokracovat v zbierani podpisov.Dohodol som sa s p.Szabom,ze akcia konci v nedelu okolo obeda a rychlikom mu v nedelu poobede posielam harky do Trnavy,kde si ich on osobne vyzdvihne na stanici.Takze ak niekto nieco nazbiera aj v sobotu a je mi to ochotny dorucit,volajte mi...ja sa postaram v nedelu o ostane.

Dakujem za pochopenie.
friendly_turing

Príspevok od používateľa friendly_turing »

Dobry den prajem vsetkym clenom tohto fora. Forum sledujem uz dlhsie ale az teraz som bol "donuteny" sa registrovat. Bohuzial v tazkej dobe pre nas strelcov, polovnikov a milovnikov zbrani. Peticia zdruzenia Legis Telum ma na severnych Kysuciach plnu podporu. Sam zbieram podpisy po meste, uz ich mam nejakych 60. Ale nebojte sa bude ich viac, peticne harky som rozoslal aktivistom a predsedom polovnickych zdruzeni v okrese CADCA. Taky moj skromny odhad, ze podpisov bude okolo 500. Tak dufam, ze nam to vyda...a tato "novela" sa zmietne zo stola. Zatial dovidenia a prajem vela stastia pri zhanani novych podpisov.
friendly_lichterman

Príspevok od používateľa friendly_lichterman »

Harok s podpismi som dal do Deasu
friendly_gagarin

Príspevok od používateľa friendly_gagarin »

Zdravim, je tu niekto z okolia topolcan komu by som mohol odvzdat podpisove harky ?
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

ak to dovezieš do radošiny tak by to zobral môj známy,
dnes večer mám taký pocit to vezie do Piešťan na jedno zberné miesto z ktorého to vyzdvihne zajtra člen LT,
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

Martin
dnes som podpisoval na strelnici - spravca p. Vejnar, tiez moja dcera a syn
Naposledy upravil/-a strelec122 v 11 Sep 2010, 16:50, upravené celkom 1 krát.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Reagujem na túto pripomienku z portálu:

"Navrhujem vypustiť bod 5 v znení: V § 23 sa slová „desať rokov“ nahrádzajú slovami „päť rokov“ Dôvody: Podľa § 70 ods. 1 zák.č. 190/2003 Z.z. v platnom znení (ďalej len „zákon“) ak tento zákon neustanovuje inak, vzťahuje sa na konanie vo veciach upravených týmto zákonom všeobecný predpis o správnom konaní (zák.č. 71/1967 Zb. v platnom znení). Vydanie zbrojného preukazu podľa § 16 zákona v správnom konaní konkrétnej fyzickej osobe je individuálnym správnym aktom prísl. policajného orgánu. Zaväzuje len konkrétnu osobu v konkrétnom prípade, teda nevyvoláva právne záväzky voči ďalším osobám, a nie je určený na opakované použitie. Tento individuálny správny akt môže v správnom konaní meniť, rušiť či nahradiť iným na základe zákona zase len ten správny orgán ktorý ho pôvodne vydal pričom dotknutá fyzická osoba tu má všetky práva účastníka správneho konania (napr. podať odvolanie) . Zmenu doby platnosti (z 10 na 5 rokov) už existujúcich právoplatných a vykonateľných individuálnych správnych aktov (zbrojných preukazov) možno vykonať opäť len individuálne od prípadu k prípadu a nie hromadne novelou zákona. V opačnom prípade by vlastne zákon rušil to, čo policajný orgán právoplatne nariadill (!). "

heh, smejem sa na tom, ako môže niekto pripraviť návrh novely zákona a nevedieť o týchto veciach :D
mamaro
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa mamaro »

ak to už niekto navrhol tak sory,ale nemohol by admin poslať každému zaregistrovanému členovy PM aby,ak je snami streleckými nadšencami, podporil pripomienkovanie legis letum cez net plus návod ako nato,lebo včera ma to dosť zabavilo.
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

dobrý nápad, aj ked mám pocit že už sa to dobre roznieslo,
dnes som nechal na obed hárky v jednom polovníctve a ked som ich bol zobrať tak mi povedali že po mne tam prišiel ďalší nadšenec s hárkami.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"