Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?

Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Registered for: 23 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Kuppil si G , čo sa ti pod vodou zasekava :D

electron napísal:Mne sa zas nechce cakat ,pri kave alebo čaji v pohodlnom kresle ,aby mi zavadu odstranili,preto som kupil G :D
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Kuro
to sme si uz vysvetlili nazivo,malo vody bolo :lol:
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

hej, výhovorka stojí groš :D
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

je v poriadku, ked pri zasuvani zasobnika (silnejsom) pri zachytenom zavere sa v dosledu toho silnejsieho zasunutia spusti subezne zaver a zoberie hned naboj do komory?
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Kuro napísal:Kuppil si G , čo sa ti pod vodou zasekava :D

electron napísal:Mne sa zas nechce cakat ,pri kave alebo čaji v pohodlnom kresle ,aby mi zavadu odstranili,preto som kupil G :D
Kuro:
Chcel som mu to napist aj ja, ale povedal som si ze nebudem rypat. :lol: :lol:
boris
expert
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa boris »

dirty.harry napísal:je v poriadku, ked pri zasuvani zasobnika (silnejsom) pri zachytenom zavere sa v dosledu toho silnejsieho zasunutia spusti subezne zaver a zoberie hned naboj do komory?
ano
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

boris to je akoze naozaj zelana "featura" K100-ky ten samospustajuci zaver ?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Strieľal som z minimálne troch rôznych K100 a všetky to mali, takže predpokladám že šlo o želanú funkciu. Vôbec mi to nevadilo, pretože nevidím iný dôvod dávať plný zásobník do zbrane so spusteným záverom ako nabiť náboj do komory...

Edit: samozrejme som myslel so záverom vzadu :)
Naposledy upravil/-a inspiring_panini v 03 Feb 2011, 21:26, upravené celkom 1 krát.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Je to želana a velmi dobra funkcia pri prebijani,tak som si na to zvykol,že pri strelbe z HS-ka som buchal do zasobnika ako divy a čudoval sa že nič :)
mimochodom da sa na želanie odstranit-ta funkcia :)
mazzi
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa mazzi »

Stačí nedoraziť príliš silno zásobník a záver taktiež ostane.
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

ano.da

Peter Elektro napísal:Je to želana a velmi dobra funkcia pri prebijani,tak som si na to zvykol,že pri strelbe z HS-ka som buchal do zasobnika ako divy a čudoval sa že nič :)
mimochodom da sa na želanie odstranit-ta funkcia :)
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Neda mi, musim sa pochvalit s dnesnym nastrelom co sa mi podaril na cca 15 metrov v Colt-clube - terc A4 som mal pri cervenej zastavke na strope. Strelivo boli prebijane aresy, 10 kusov.

Obrázok

so skromnostou sebe vlastnou som to hned nazval zivotnym nastrelom :)
Takto ako dnes mi asi este neslo, takze som ozaj spokojny s dnesnym vykonom.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa yarco »

Nechcem ti nijako kaziť radosť ani spochybňovať výkon :wink: , len podotknem, že červená "zástavka" v CC je na 10 metroch. Ono sa to v tom tuneli nezdá...

Btw. na GP fóre som dávnejšie v sekcii Strelnice/CC postol príspevok o nameraných vzdialenostiach rôznych bodov v CC tuneli. Pohľadaj, ak máš záujem.
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Aha, ja som sa pytal spravcu a povedal mi ze svetlo je na 10m, a zastavka na 15, dalsie svetlo na cca 25. No ale stale som dost spokojny :)
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Dnes som sa stal šťastným majiteľom K100 P1. Výlet na strelnicu bol len krátky, popíšem aspoň svoje dojmy z firmy GP a jednania so zákazníkom. Niekto tu už opisoval negatívnu skúsenosť, ja pridám jednu pozitívnu :)
Na dnes poobede som sa s f. GP dohodol na prevzatí zbrane priamo u nich v Šalkovej. Stálo ma to spolu 8 hodín cestovania z a do BA, ktoré som hravo zvládol. Po príchode sa ma ujal sympatický pán "asistent" ktorý ma spolu s mojím doprovodom usadil na pohodlný gauč, podal z poličky zbraň nachystanú podľa dohody a vypýtal si papiere. Hneď nato prišiel sám veľký Maestro, ktorý sa nám venoval kým sme čakali na vybavenie formalít. Porozprával mi o čistení a mazaní a následne nás vzal do svojej pracovne a otvoril trezor so svojimi pokladmi. Niekto tu na fóre písal, že dostal do ruky historický samopal kým čakal na vybavenie, my sme obišli štedrejšie, cítili sme sa ako v hračkárstve :) Medzi tým prišiel už spomínaný asistent pre podpis a šarmantná sekretárka prišla skontrolovať či je všetko v poriadku a nepotrebujeme niečo.
Keď som sa rozhodoval pred kúpou, dlho som zvažoval, do užšieho výberu sa dostal GP práve kvôli pozitívnym referenciam od spokojných zákazníkov a osobného jednania a prístupu, ktorý je taký bežný v západných "rodinných podnikoch", a u nás postrádaný. Radšej budem mať doma výrobok na ktorý keď sa pozriem vidím prácu ľudí, ktorí to robia "s láskou" od vyvinutia až po predaj, ako niečo z gigantického koncernu kde ľavá ruka nevie čo robí pravá. A toto myslím pištole GP spĺňajú. Samozrejme, že pred kúpou som skúšal všetky zbrane, ktoré pripadali do úvahy, a nerozhodoval som sa len na základe pocitov z predajne.
Takýto osobný prístup pri dodatočných úpravách na mieru a vylaďovaní zbrane, ako som z veľa strán počul a predpokladám, že bude podobný ako pri predaji, je z môjho hľadiska na nezaplatenie.
Keďže išlo u mňa o prvú zbraň, čakal som kopu byrokracie s kontrolou nákupného povolenia, ZP, výrobného čísla atď. Namiesto toho ma čakal zaujímavý rozhovor s p. Kuracinom a prehliadka jeho zbierky. Celú atmosféru by som popísal jedným príkladom - pri odchode som si pýtal svoje papiere, na čo mi asistent povedal, že mi ich už vrátil. Pomyslel som si, že zo mňa robí blbého alebo prvý apríl...ale naozaj boli vo vrecku. Taký som bol zaujatý a "rozptylovaný", že som na to aj zabudol a cítil som sa ako na návšteve, nie v obchode. Firme GP by som dal za toto Antibyrokratickú cenu.
Prajem im veľa spokojných zákazníkov a veľa úspechov v ďalšej práci :)
Fotky a nástrel časom pridám do príslušnej témy :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"