Nevyzera zle, ale to je rozsah len pre benchrestovu pusku, navyse pri 56ke objektive je zvacsenie nad 25x casto kontraproduktivne (clovek zvycajne zvacsuje uz len vlnenie vzduchu, opticky zisk/rozlisenie sa tym dokonca skor zhorsuje). Za uplne idealnych svetelnych a tepelnych podmienok by sa sice dal pouzit ako taky low-end pozorovak, ale davat 3,700 dolacov za low-end pozorovak sa mi zda byt trochu moc
Kedze ma 40mm tubus tak je to zjavne prekopana ta ich 4-28x56 (s ktorou mam osobne a dost neblahe skusenosti), cize prvorade co by ma zaujimalo by bola spolahlivost, a to je nieco co sa potvrdi (alebo nepotvrdi) najskor o par rokov, pricom za tu cenu a s takym (nepraktickym) zvacsenim asi moc uzivatelov mat nebude (mozno ked tak par megalomanov ktori toho o optike moc nevedia, aj ked ti skor pojdu po tacticool-marchoch 5-50x a 8-80x
Kolem a kolem, vyzera sice ozaj pekne, a ak by bol za polovicnu cenu (a s rozsahom 3-21x alebo 5-35x) tak by to bola ozaj bomba, ale takto je to len marketingova bublina (pricom meno Terminator hovori za vsetko
Gunslinger