- aj si si poťažkal Špagina?
Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?
toto vlákno neni zrovna bitevné pole. Pokukaj iné príbuzné témy a nájdeš tam šťavnatejšie príspevky na tému k100 vs. Glock.
Pre objektivitu si prebehni vo vlákne Glock- príspevky- "závady" a zistíš, že aj Glock je kazová zbraň...
Samozrejme, je tu jeden znalec, ktorý ti bude vo všetkom oponovať, ak náhodou budeš vychvalovať k100
Pre objektivitu si prebehni vo vlákne Glock- príspevky- "závady" a zistíš, že aj Glock je kazová zbraň...
Samozrejme, je tu jeden znalec, ktorý ti bude vo všetkom oponovať, ak náhodou budeš vychvalovať k100
Tak som sa aj ja dočkal svojej K100. Je na nej síce nápis STI, ale to je myslím jedno. Odkedy ju mám tak som si ju mohol v kľude poobzerať a páči sa mi čoraz viac. Spokojný som aj s GP. Jeden deň telefonicky dohodol a na druhý som už šiel po ňu. Žiadne prieťahy všetko vybavené rýchlo a hlavne čo sľúbili to aj splnili, možno aj viac. Takže odpoveď na to či mi stojí za to je asi jasná.
ved i ja si planujem v dalekej buducnosti kupit K100, mozno sa potom bude volat inac
, ale Glocka mam ako klasiku a do konverzie.
Ked niekto laboruje naboje na minimalny faktor, alebo ich ma nevyskusane pred pretekom, tak to potom vyzera a to viem o com hovorim a K100ky maju vacsie problemy s prebijanym strelivom ako Glocky vo vseobecnosti.
Ked niekto laboruje naboje na minimalny faktor, alebo ich ma nevyskusane pred pretekom, tak to potom vyzera a to viem o com hovorim a K100ky maju vacsie problemy s prebijanym strelivom ako Glocky vo vseobecnosti.
Rasto trepes
K100 nemaju problem s prebijancami a dokazu strielat aj s municiou ktora ma faktor pod 100.
Samozrejme ked sem nebudes tahat 9 rocne pistole z A serie s tesnou komorou.
Cez vikend v Sielnici sme videli, ze sa sekali Gloky, Kacky, aj Czty.
Zalezi to vela aj od strelca a hlavne od municie.
Je to len stroj a je tak dokonaly, ako clovek ktory ho vyraba.
K100 nemaju problem s prebijancami a dokazu strielat aj s municiou ktora ma faktor pod 100.
Samozrejme ked sem nebudes tahat 9 rocne pistole z A serie s tesnou komorou.
Cez vikend v Sielnici sme videli, ze sa sekali Gloky, Kacky, aj Czty.
Zalezi to vela aj od strelca a hlavne od municie.
Je to len stroj a je tak dokonaly, ako clovek ktory ho vyraba.
Turby je to koli uzsej a kratsej komore predpokladam, lebo "glockovy" luger vyhodis z komory das ho do kaceny a zistis, ze sa ti zahryzol do vyvrtu, pricom sa ti neuzamkol zaver a velakrat sa stalo, ze gula v hlavni a prach po celej zbrani.
Tento problem je hlavne u 150gr strelach, lebo su dlhsie a treba ich osadzat naozaj neprirodzene hlboko.
Tento problem je hlavne u 150gr strelach, lebo su dlhsie a treba ich osadzat naozaj neprirodzene hlboko.
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 7 months
- Kontaktovať používateľa:
C.I.P. udava iba minimalne rozmery komory a maximalne rozmery naboja , neverim ze GP vyraba komory mensich rozmerov ako udava tato norma ,kazdopadne si tu komoru mozes sam pomerat a porovnat s CIP rozmermi ci to pasuje
Rasto : co je to neprirodzene hlboko ? aky OAL ?
lebo "glockovy" luger vyhodis z komory das ho do kaceny a zistis, ze sa ti zahryzol do vyvrtu, pricom sa ti neuzamkol zaver a velakrat sa stalo, ze gula v hlavni a prach po celej zbrani- ale toto je chyba strelca , zakladna vec pri prebijani je zistenie OAL na konkretnu zbran a strelu ktoru chcem prebijat
treba si to merat lebo sam vies ze ked das strelu tesne pred drazky resp. do tak pociatocny tlak ti stupne 2x a ak tam mas nadupanu navazku nemusi to skoncit stastne 
Rasto : co je to neprirodzene hlboko ? aky OAL ?
lebo "glockovy" luger vyhodis z komory das ho do kaceny a zistis, ze sa ti zahryzol do vyvrtu, pricom sa ti neuzamkol zaver a velakrat sa stalo, ze gula v hlavni a prach po celej zbrani- ale toto je chyba strelca , zakladna vec pri prebijani je zistenie OAL na konkretnu zbran a strelu ktoru chcem prebijat