Ja zvyknem aj hovoriť nasledovné :bbpd napísal:.... závadu si nepamätá a mne to z nej lieta jednou dierou. je to v rukách, priatelia, stačí len minimálna údržba
" Oko nie je p..a , oko vidí "
bbpd toto co pises by som chcel vidiet na zivo s klasickou CZ 82.bbpd napísal: Na predstavivosť uvediem, že na strelnici v Rači sme ju testovali na 50m, pričom sme strieľali na prázdnu krabičku od MFC 9x18 položenú na vale. po jednej rane zo silnej a slabej ruky a jedna rana obojruč - tri krát odstrelená krabička z valu... Sú to presné zbrane, presnejšie ako naše ruky
Mne sa raz podarilo(asi zhoda nahod) 2:2 na 100m z G19 do terca A4.Xader to videl live.BKSL napísal:bbpd toto co pises by som chcel vidiet na zivo s klasickou CZ 82.bbpd napísal: Na predstavivosť uvediem, že na strelnici v Rači sme ju testovali na 50m, pričom sme strieľali na prázdnu krabičku od MFC 9x18 položenú na vale. po jednej rane zo silnej a slabej ruky a jedna rana obojruč - tri krát odstrelená krabička z valu... Sú to presné zbrane, presnejšie ako naše ruky
Nehovorim ze sa to neda, ale videl som uz viacero borcov strielat na 50 metrov z pistole na vacsie terce ako skatulku od nabojov a k tvojim 3:3 vysledkom sa nikto ani zdaleka nepriblizil.