CZ-82 polygonalna hlaven

Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

bbpd napísal:.... závadu si nepamätá a mne to z nej lieta jednou dierou. je to v rukách, priatelia, stačí len minimálna údržba
Ja zvyknem aj hovoriť nasledovné :

" Oko nie je p..a , oko vidí " :wink:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ako bbpd spomenul pri odkladani zbrane by sa mal preberajuci presvedcit ci je zbran ,podla naseho predpisu,spravne zlozena,osetrena,vraj..zaistena,ale ako 82 zaistim bez kladiva vzadu :roll: Nesmie sa spustat na prazdno,co vela strelcov alebo policajnych a armadnych uzivatelov robí.Potom vznikaju neodbornou manipulaciou zavady,sem tam pri vypaskovani vinde rana a ine blbosti.Proste nespolahlivu zbran snej robia amatery.V cechach boli afery pri padu na zem s nabojom v komore,vraj strelila..ked robily testy vraj pri dobrom stave dojst k niecomu takemu nemoze.Ale som trocha mimo pardon. :wink: Ale este ku polygonu,polygon je stavany na vačšiu zivotnost ako drazkovana hlaven,Ked som mal Rusa Makarova ten mal drazky toho by som vyčistil pri pouzivani ocelovych nabojov vz.82,ktore su pre civilny trh aj zakazane :!: Ale hlaven vz.82 znesie aj Makarovi aj ocelaky,ale to uz asi kazdy vie :wink:
inspiring_bassi

Príspevok od používateľa inspiring_bassi »

Cz 82 mam aj ja ako sluzobnu zbran. Je super presna. Ma len dve chyby co sa mi na nej nepacia. Ma malu kapacitu zasobniku a kope viac ako glock alebo k 100. Inac je bez chyby. Ja mam znej vystrielanych cca 6000 ks nabojov a mal som jednu zavadu a aj ta bola sposobena pruzinou v zasobniku. Pouzivam ju na trening lebo cena streliva sa s lugermy neda porovnat.
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Pouzivam ju na trening lebo cena streliva sa s lugermy neda porovnat.
:?: :?:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

k tým otáznikom asi toľko, že makarovy sa stále dajú zohnať za neporovnateľne nižšiu cenu. nie na pulte samozrejme :)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

bbpd napísal: Na predstavivosť uvediem, že na strelnici v Rači sme ju testovali na 50m, pričom sme strieľali na prázdnu krabičku od MFC 9x18 položenú na vale. po jednej rane zo silnej a slabej ruky a jedna rana obojruč - tri krát odstrelená krabička z valu... Sú to presné zbrane, presnejšie ako naše ruky :)
bbpd toto co pises by som chcel vidiet na zivo s klasickou CZ 82.
Nehovorim ze sa to neda, ale videl som uz viacero borcov strielat na 50 metrov z pistole na vacsie terce ako skatulku od nabojov a k tvojim 3:3 vysledkom sa nikto ani zdaleka nepriblizil.
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Tiež sa mi to veľmi nezdá , veď na takú vzdialenosť na taký malý " terč " tento cez mieridlá pomaly ani nemôžeš vidieť a nieto ešte mieriť ...no neviem ,neviem :roll:
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

U mna to je uz iba dilema ci CZ-82, alebo 83 :lol:. 7.65Br ma laka, ze nema takmer vôbec spätny raz a je to lazo plazo strielanie, ale na druhu stranu ma horsi zastavovaci ucinok. Kdezto CZ82 Makarov s pevnou hlavnou, je trozka uz neposedna v rukach :lol:.
inspiring_wu

tiež som tomu nechcel veriť :) vtip je v tom, že strieľam prevažne na 25m a keď to chalani navrhli, tak som tiež šomral, že sa to nedá... je to iba o psychike, akoby si mieril na 25m ale na menší terč. a funguje to. mimochodom, ak má niekto skutočne pochybnosti a záujem, môžem mu cez PM dať kontakt na minimálne troch ľudí, čo to dosvedčia. Vo svojom veku a postavení nemám dôvod klamať :)
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

bbpd: val bol hlinený ?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

C08R4 napísal:7.65Br ma laka, ze nema takmer vôbec spätny raz a je to lazo plazo strielanie, ale na druhu stranu ma horsi zastavovaci ucinok. :lol:.
na zastavovací účinok máš G17 :) Viac by ťa mal trápiť zdroj nanáboje, čo zoženieš lacnejšie, či makarón alebo 7,65
inspiring_wu

to R: nie, v Rači sú železničné podvaly, ale dobrý pokus :)
maros15
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa maros15 »

BKSL napísal:
bbpd napísal: Na predstavivosť uvediem, že na strelnici v Rači sme ju testovali na 50m, pričom sme strieľali na prázdnu krabičku od MFC 9x18 položenú na vale. po jednej rane zo silnej a slabej ruky a jedna rana obojruč - tri krát odstrelená krabička z valu... Sú to presné zbrane, presnejšie ako naše ruky :)
bbpd toto co pises by som chcel vidiet na zivo s klasickou CZ 82.
Nehovorim ze sa to neda, ale videl som uz viacero borcov strielat na 50 metrov z pistole na vacsie terce ako skatulku od nabojov a k tvojim 3:3 vysledkom sa nikto ani zdaleka nepriblizil.
Mne sa raz podarilo(asi zhoda nahod) 2:2 na 100m z G19 do terca A4.Xader to videl live.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Teraz v sobotu v Cachticiach nebude nahodou taka moznost vyskusat vyssie spominane vykony na 50 a 100 metrov ?

Staci, ked vysledky budu 1:2 napr. z 6 ran a som presvedceny :-)

EDIT: Teraz som pozeral tu skatulku od MFS 9x18 MAKAROV, ak je to velke ako ARES skatulka, tak to uz je 3 nasobok velkosti a to by bolo ako z 150 metrov na A4.

Takze tie dve rany na 100 metrov su o 50 % realnejsie ako spominane 3 na 50 metrov na skatulku MFS 9x18 MAKAROV.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

BKSL-aj ty tam prideš,len pozor bude tam vela Kacenarov :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "CZ"