Obrana teleskopom

Martin1994
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Martin1994 »

[quote="luke"]Povodne sme rozoberali teleskopy no sme sa dostali až kučinosti kaserov
inspiring_herschel

Príspevok od používateľa inspiring_herschel »

martin, sam mam kaser s poistkou a to neni problem, lebo poistku odistis za zlomok sekundy este vo vrecku a moment prekvapenia urcite bude.ako uz urcite vies ze kaser je treba mat vzdy po ruke a ked vycitis agresiu drz ho uz odisteny vo vrecku.mozem ti povedat ze ta poistka je tam dobra vec a lahko ju odistit rychlo. :twisted:
Naposledy upravil/-a inspiring_herschel v 05 Sep 2009, 10:11, upravené celkom 1 krát.
Martin1994
občasný prispievateľ

Dakujem za radu.Ale čital som nazory JET alebo FOG a su odlišne.Každy ma svoje plusy aj minusy.V tomto som stále nerozhodny ale určite si kupim OC Sabre red len neviem či strelu alebo klasicky rozprašovač.
Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Vráťte sa, prosím, k téme tohto threadu!
inspiring_herschel

kup si urcite strelu, ale teraz sa radsej vratme k problematike teleskopov :?
Martin1994
občasný prispievateľ

Tak dobre.Ale neviem aká je problematika teleskopov.Všetko o nich tu už bolo spomenute.Treba kupiť kaleny,može sa použiť medziach nutnej sebaobrany alebo krajnej nudzi,mam s nim začať trenovať.Važne neviem čo sa da viac o teleskopoch povedať
infallible_curie

Príspevok od používateľa infallible_curie »

mam 18 rokov a vlastnim teles.... obusok chcem sa opytat ze ci ho mozem zo sebou nosit po ulici,a ked ho uvidia policajti ze ci mi to nevezmu.
miro1
prispievateľ
Registered for: 19 years 1 month

Príspevok od používateľa miro1 »

a to ho ako nosiš??? otvoreny v ruke??? ak ho budeš nosit tak že to nebude vidno....nikdo ti nič nezobere
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

poznate niekto teleskopicky obusky typu struny?namiesto tyce je to taka ohybna struna :?: a Vas nazor nato?vporonani s klasickym kalenym/nekalenym teleskopom?
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Martin1994 napísal:Tak dobre.Ale neviem aká je problematika teleskopov.Všetko o nich tu už bolo spomenute.Treba kupiť kaleny,može sa použiť medziach nutnej sebaobrany alebo krajnej nudzi,mam s nim začať trenovať.Važne neviem čo sa da viac o teleskopoch povedať
No, veru ten nekaleny nema zmysel kupovat, mal som nekaleny, skusal som s nim prerazit umakarkovu alebo aka to bola stena (prepazka medzi stolmi,par mm) a pri druhom udere mi uletela jedna cast, tak som ho rovno zahodil. :?
Martin1994
občasný prispievateľ

Kamarat mal kalený a z celej sily ním trieskal do stromu asi pol hodinu.A ohol sa mu
inspiring_herschel

tak skus trieskt roksorom do stromu pol hodinu a potom nieco uvidis.ruky v prdeôi a ohnuty roksor
tycho28
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 03 Apr 2012, 22:56, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

tycho28: to lebo uz nemas 15.
Martin1994
občasný prispievateľ

Lenže on mal dosť vypité a myslel si že to ten teleskop vydrží.
Napísať odpoveď

Návrat na "Sebaobrana"