V Dubnici n. Váhom vypukla streľba
- wizzard160
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 11 months
Summoner, well vacsinou sme tu strelci a preto by som vyjadrenia typu " nech ho zavru somara stareho" naozaj neocakaval. stat sa to moze aj niekomu z nas. ale pravda je, ze robit zavery zo sprav na JOJ a Markize je nezodpovedne. pockal by som ako sa to vyvinie a potom sa uvidi. ja ale zatial stojim zlahka na jeho strane. to ze nevie ako sa chovat pred kamerami je jeho smola, ktora ho moze stat slobodu na par rokov...
- wizzard160
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 11 months
[quote="gewehr"]panenko skakava, to je zase uvaha
gewehr myslel som to tak ze ich zranenia nasvedcuju skor o tom ze sa branil rovnako ako to bolo u toho sbskara ktory mieril hlavne na ruky a nohy lebo nechcel utocnika zabit len zranit. ak by bol ten chlap tak zaryty rasista tak by sa skor snazil ich pozabijat a nie poranit inak ta holka bola na markize a ma ofacovanu hlavu a normalne komunikuje aj lekar vravel ze ma len povrchove zranenie cize to bolo asi skor o zabludenej gulke v jej pripade ale to si len ja myslim mozno je to vsetko uplne inak
gewehr myslel som to tak ze ich zranenia nasvedcuju skor o tom ze sa branil rovnako ako to bolo u toho sbskara ktory mieril hlavne na ruky a nohy lebo nechcel utocnika zabit len zranit. ak by bol ten chlap tak zaryty rasista tak by sa skor snazil ich pozabijat a nie poranit inak ta holka bola na markize a ma ofacovanu hlavu a normalne komunikuje aj lekar vravel ze ma len povrchove zranenie cize to bolo asi skor o zabludenej gulke v jej pripade ale to si len ja myslim mozno je to vsetko uplne inak
Naposledy upravil/-a wizzard160 v 07 Jún 2010, 22:57, upravené celkom 1 krát.
Dotyčného pána nepoznám, videl som ho pár sekúnd v TV šote, podľa toho si nedovolím hodnotiť jeho osobnosť ako niektorí členovia fóra. K prípadu je zatiaľ len málo relevantných info, preto mi ani neprináleží sa k nemu obšírnejšie vyjadrovať.
Čo však viem celkom isto, že ak by som niekedy niekoho musel streliť, tak sa pred vyšetrovateľom, prokurátorom, súdom i médiami budem tváriť smutne, či aspoň desne vážne, aj keby som rovno vo svojom vnútri mal pocit spokojnosti a radosti, že som celý a ten druhý nie. Dôvod? Ten je dobre vidno v tejto debate - inak riskujem, že ma okolie/spoločnosť začne vnímať ako ozbrojeného cvoka s horúcou hlavou, čo strieľa kade-tade hlava-nehlava. Verejná mienka je sviňa.
Azda by ste sa vyjadrovali rovnako aj keby ste v tom TV šote videli vážneho, či ešte lepšie strhaného, pánka, ktorý by miesto "Dokedy budeme čiernych parchantov chrániť?!"skonštatoval čosi v duchu: "Tí zlodeji mi nedali na výber, žiaľ, nemohol som inak."
Čo však viem celkom isto, že ak by som niekedy niekoho musel streliť, tak sa pred vyšetrovateľom, prokurátorom, súdom i médiami budem tváriť smutne, či aspoň desne vážne, aj keby som rovno vo svojom vnútri mal pocit spokojnosti a radosti, že som celý a ten druhý nie. Dôvod? Ten je dobre vidno v tejto debate - inak riskujem, že ma okolie/spoločnosť začne vnímať ako ozbrojeného cvoka s horúcou hlavou, čo strieľa kade-tade hlava-nehlava. Verejná mienka je sviňa.
Azda by ste sa vyjadrovali rovnako aj keby ste v tom TV šote videli vážneho, či ešte lepšie strhaného, pánka, ktorý by miesto "Dokedy budeme čiernych parchantov chrániť?!"skonštatoval čosi v duchu: "Tí zlodeji mi nedali na výber, žiaľ, nemohol som inak."
Rozumiem,len som myslel,ze by sa najprv malo posudit,co sa vlastne stalo az potom riesit tu hlasku.Podla mna by bolo zle ak by to napr. bola preukazatelne NO a na zaklade tej hlasky do kamery by to zmenilo pohlad na vec.Mozno mu ti cigani dlhodobo otravovali zivot a nikto s tym nic nerobil,tak to chcel zakricat do sveta.Sak uvidime ako to dopadne.