Medvedicu usmrtili, kto je zodpovedný za jej koniec?

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Učebnicový príklad pravého slovenského k****** v priamom prenose.
Podľa mna tam došlo k niekoľkonásobnému porušeniu zákona, ale v žiadnom prípade nedošlo ku krajnej núdzi. Teraz by sa mali páni ochranári ukázať a podať podnet na inšpekciu ministerstva vnútra.
Lenže oni sú presne takí k****** ako tí herci na tom videu. Bez prepáčenia.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

tycho28 napísal:kapula, telra(Ty hlavne), mab... skuste teda navrhnut lepsie riesenie... aby bolo jasne, tak sa nikoho nezastavam, len ma zaujma ako by ste to riesili na mieste tych fizlov
pozri
1) idu pacifikovat medvedicu a nechaju si otvorene okno na aute?
2) nie som polovnik tak neviem ale ti psi tam tomu asi moc nepomohli, akurat ju tak stresovali
3) ako povedali vyssie, ta strelba mozu byt radi ze nesundali okrem medvedice aj par Kobaltov Titanicnatych....

mali pouzit uspavaciu pusku. Sakra, nie je zadarmo ale tak ked idem na medveda tak neberem metrovu palicu...
A ked si zoberem ten komentar tak mam skor pocit ze to pred strelbou bolo len take divadlo aby sa nepovedalo ze su moc trigger happy.....
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

tak ten clovek co chcel medveda uspat je pekny idiot...mal ho zozrat ten medved...ved on sa spraval akoby tam isiel uspat nejakeho pudla, ak to nahodou citas !- tak si dobry kk..t
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

nie som expert, ale toto podla mna nebola chyba policajtov, snad mozno do tej miery, ze nezabezpecili tu udalost tak, aby v pripade, ze sa vsetko pokazi mali bezpecne uhly na strelbu.
kameraman si mozno teraz uvedomuje, ze gule mohli lahko lietat jeho smerom.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

nechapem preco sa navazate do PZ , jediny debil je ten veterinar...kvoli jeho debilizmu museli PZ strielat...inac situacia, co by bolo keby nemali vz. 58 ???? najskor by sme videli ako za ziva medved zozral cloveka :twisted:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

iste, strelba policajtov v danom okamihu sa podľa môjho skromného názoru mohla považovať za opodstatnenú. nebyl čas lámat si hlavu... :) ale vážne, čo ma po zhliadnutí tohto videa nasralo je to, že novinári si to zase prifarbili a ponúkli nám krásnu rozprávku. ešte včera v správach oznamovali, že prvý policajt vystrelil zo služobnej pištole a keď sa zasiahnutá medvedica otočila a zaútočila na neho, tak ju druhý zastrelil troma výstrelmi zo !!!samopalu!!! (kedy sa naučia, že to žiadny samopal nie je a nedá za zohnať na !!!zbrojný pas!!!! ) tak neviem, na tom videu to vôbec tak nevyzeralo, ak im nemôžem veriť v takejto "nepodstatnej" veci, ako im mám veriť vo veciach vážnych?!?
tycho28
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 24 Nov 2013, 22:11, upravené celkom 1 krát.
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

tycho28: dobre, suhlasim ze v momente ked da medvedica uz isla po tom ...... v tom aute tak policajti moc na vyber nemali (keby ho dotrhala mali by pruser, aj ked neviem preco)
Ja len nechapem ze dovolili tomu vetekotovi robit tak ako robil. Uz v momente ked vyutiahol ze aha metrova tyc ho mali poslat tam kam slnko nesvieti.....
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 14:05, upravené celkom 1 krát.
tycho28
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 24 Nov 2013, 22:10, upravené celkom 1 krát.
inspiring_montalcini

Príspevok od používateľa inspiring_montalcini »

Len ja som si vsimol ze ten veterninar toho medveda "pohladkal" ked odchadzal od auta a to ho vyprovokovalo k utoku ? :shock:
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

nechcem sa moc vyjadrovat, ale nazory niekoho tu su katastrofalne. policajt nemal co kecat do roboty toho akoze veterinara a jednoznacne spravili dobre, ked ho pocas utoku zastrelili.
volmet
prispievateľ

Príspevok od používateľa volmet »

neviete niekto ci bola pouzita (min.prvy vystrel sa mi zda ze ano) pistol? ak ano tak aka? od utoku upustila uz po prvom vystrele tak ma zaujima ci to nahodou nebolo zo Vz.82.
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

a ten co ho zastrelil mal vz. 58?ja som bol vtom,ze to bol vz.61
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

bola to 58
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"