Policajti zastrelili lupiča
-
inspiring_kepler
Vela ludi nemalo na vyber. Tento mal. Kazdopadne je to nestastie pre rodinu ale hlavnu zasluhu na tom ma on sam. Urcite je lepsie ked zomrel pachatel akoby mal zomriet zasahujuci policajt. Ake by to bolo krasne keby ludia zomierali len na starobu, ale tak to nikdy nebude, lebo ludia chcu od zivota vzdy maximum a niekedy ich to stoji aj zivot samotny ako v tomto pripade. Je mi jasne ze mne ako rodicovi nikto nikdy nevysvetli opravnenost napr. zabitia mojho dietata, ja na svojom dietati vzdy budem vidiet hlavne pozitivne stranky pre ktore ho nema pravo nikto nikdy zabit.
Ludstvo je ale trochu o niecom inom. Dufajme ze to pre buducnost aspon ciastocne odradi podobne zmyslajucich ludi od pachania takejto cinnosti.
Neviem ci si este pamatate na ten pripad ked prerobenou vzduchovkou na malorazku pachatel pravdepodobne nechtiac usmrtil starsiu zenu na cerpacej stanici pri prepade. Toto mohol byt podobny pripad ale pachatela chytili okamzite. Urcite som skor za takyto koniec ako za koniec s mrtvou nevinnou obetou.
Ludstvo je ale trochu o niecom inom. Dufajme ze to pre buducnost aspon ciastocne odradi podobne zmyslajucich ludi od pachania takejto cinnosti.
Neviem ci si este pamatate na ten pripad ked prerobenou vzduchovkou na malorazku pachatel pravdepodobne nechtiac usmrtil starsiu zenu na cerpacej stanici pri prepade. Toto mohol byt podobny pripad ale pachatela chytili okamzite. Urcite som skor za takyto koniec ako za koniec s mrtvou nevinnou obetou.
Pokiaľ je páchateľ ozbrojený, bez ohľadu na to, či je to zbraň ostrá, alebo atrapa (policajt to v okamžiku zásahu nemá ako rozpoznať), a duplom vtedy, ak je tá zbraň použitá proti policajtovi, nesmie byť ani reč o tom, že by mohol policajt použiť svoju zbraň neoprávnene. Pokiaľ má policajt vykonávať svoje poslanie so strachom, či si môže vôbec brániť svoj život, alebo či sa má stať za tých pár eur živým terčom pre páchateľa, tak tu je niekde niečo zlé. V danom okamžiku, keď sa ozve zo strany páchateľa výstrel, alebo je zaregistrovaná zbraň, musí mať zasahujúci policajt 100% istotu, že ho nikto nepokefuje za použitie zbrane.

Plynovka ci ostra.To nic nemeni na fakte pouzitia zbrane policajta voci kriminalnikovi,verim tomu,opravnene.Ale treba si pockat na verdikt inspekcie a zasahujucemu policajtovi v pripade opravneneho pouzitia zbrane podakovat za dobre vykonanu pracu.Akira napísal:a aku mal ten chalan zbran?aby sa nahodou nezistilo,ze to bola zase nejaka plynovka
kamov: len si trochu zalistuj v pamäti, aký si mal názor na páchateľov-zlodeov, ktorí atakovali tvoj majetok.
Niektorí tu nemusia hrať falošný súcit. Stal sa zločin a mal aj rýchle ukončenie. Žiaľ, je to krutá realita.
Ako tu niekto načrtol- by som chcel čítať vaše príspevky, ak by ten zasran odbachol personál pumpy.
Niektorí tu nemusia hrať falošný súcit. Stal sa zločin a mal aj rýchle ukončenie. Žiaľ, je to krutá realita.
Ako tu niekto načrtol- by som chcel čítať vaše príspevky, ak by ten zasran odbachol personál pumpy.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_diffie
-
eager_mcclintock
Ono to ale aj je jedna z metod samovrazdy, anglicky sa tomu hovori "suicide by cop". Clovek chce zomriet, ale nechce (nemoze) to vykonat sam, tak svoje zabitie vyprovokuje.igoros napísal:Tomu sa hovori: "Jasna samovrazda strielat po policajtoch plynovkou..."
To akoze co si od toho sluboval, jedine to, ze to bude mat rychlo za sebou a nepojde pred sud
-
bladerunner
- občasný prispievateľ
- Registered for: 15 years 7 months
keď vezmeme do úvahy vek, chaotické správanie /"prepáčte" po lúpeži, útek z miesta činu cez pole, streľba s plynovky na ozbrojených policajtov/ veľmi pravdepodobne nešlo o nejakého chladnokrvného "zabijáka", ale najskôr o mladého "hlúpeho" chlapca, ktorý mal zrejme nejaké problémy pre ktoré potreboval rýchlo prachy /drogy??/. Pri úteku spanikáril a zjavne si neuvedomil čo bude nasledovať, keď na policajtov začne strieľať. Pre neho sa to skončilo asi najhoršie ako mohlo.
Nechcel by som teraz byť ani v koži toho policajta, ktorý strieľal, aj keď /podľa zverejnených informácii/ zjavne oprávnene a správne. Asi to nie je veľmi dobrý pocit dať niekoho dole. Dúfam, že sa s tým vyrovná.
Nechcel by som teraz byť ani v koži toho policajta, ktorý strieľal, aj keď /podľa zverejnených informácii/ zjavne oprávnene a správne. Asi to nie je veľmi dobrý pocit dať niekoho dole. Dúfam, že sa s tým vyrovná.
no, vzhľadom nato, že v súčasnosti média živo, aktívne a NEUSTÁLE informujú o kdejakých zločinoch, pričom sa dokola opakuje trestná sadzba, ktorá hrozí v prípade dokázania viny (zakaždým z toho odpadávam
)
-neni na mieste ľutovať páchateľa, lebo je VYLÚČENÉ, že by bol neinformovaný o škodlivých následkoch svojho rozhodnutia. Mal 20, bol dospelý. Ak by takýto páchateľ niekoho zabil, si viem predstaviť tie nekompromisné príspevky, kto by mu čo všetko "dožičil a odmenil ho zato"
Tak sa prestante správať škrupulózne a listujte dalej bulvár. Možno niekdo v budúcnosti poľutuje vašu blízku osobu, ktorá sa stane obeťou zločinu a vy si vtedy uvedomíte, že pocítiť zločin na vlastnej koži je trochu iné kakavo
P.S: tiež si viem predstaviť tie mudrovačky, ak by policajtom ušiel, alebo by policajti niečo v tejto súvislosti dosrali
-neni na mieste ľutovať páchateľa, lebo je VYLÚČENÉ, že by bol neinformovaný o škodlivých následkoch svojho rozhodnutia. Mal 20, bol dospelý. Ak by takýto páchateľ niekoho zabil, si viem predstaviť tie nekompromisné príspevky, kto by mu čo všetko "dožičil a odmenil ho zato"
Tak sa prestante správať škrupulózne a listujte dalej bulvár. Možno niekdo v budúcnosti poľutuje vašu blízku osobu, ktorá sa stane obeťou zločinu a vy si vtedy uvedomíte, že pocítiť zločin na vlastnej koži je trochu iné kakavo
P.S: tiež si viem predstaviť tie mudrovačky, ak by policajtom ušiel, alebo by policajti niečo v tejto súvislosti dosrali