Púzdro na zbraň so svetlom
-
inspiring_solomon
-
inspiring_solomon
-
inspiring_panini
pozor, tricium ma polcas rozpadu 12 rokov a to je aj plus minus jeho plne luminiscencna zivotnost.Zoidberg37 napísal:Tango: je to pekné, ale ak si raz môžem kúpiť trítiovky, ktoré svietia samé bez nabíjania svetlom a stále a je to jednorázová investícia (na Glock okolo 60-70 eur), tak mi to príde zbytočné, nie?
Mne tríciová Glock mucha vyhasla po cca 3 rokoch.
Záruka je len 2 roky a keď to človek kupuje, ani srnka netuší, kedy bola vyrobená tá ampulka a ako dlho už svieti. Nehovoriac o jej možnom poškodení počas života.
Ono nič nie je jednorazové.
Tríciá za 60-120 EUR (podľa typu mieridiel) ti budú svietiť 3-10 rokov (podľa šťastia), ampulka za povedzme 20 EUR má tiež obmedzenú životnosť, ako už spomenul Tango.
Jedno svieti samo aj bez nasvietenia, druhé zase môžem pri rovnakých nákladoch nacapkať na viacero zbraní naraz.
IMHO obe cesty sú schodné, už len si vybrať
Jack:
Keď nájdeš dobrý zdroj, dúfam, že sa o informáciu podelíš
Záruka je len 2 roky a keď to človek kupuje, ani srnka netuší, kedy bola vyrobená tá ampulka a ako dlho už svieti. Nehovoriac o jej možnom poškodení počas života.
Ono nič nie je jednorazové.
Tríciá za 60-120 EUR (podľa typu mieridiel) ti budú svietiť 3-10 rokov (podľa šťastia), ampulka za povedzme 20 EUR má tiež obmedzenú životnosť, ako už spomenul Tango.
Jedno svieti samo aj bez nasvietenia, druhé zase môžem pri rovnakých nákladoch nacapkať na viacero zbraní naraz.
IMHO obe cesty sú schodné, už len si vybrať
Jack:
Keď nájdeš dobrý zdroj, dúfam, že sa o informáciu podelíš
No hlavná výhoda toho trícia podľa mňa je, že keď budem museť v tmavej uličke vytasiť, tak už svieti a nebudem musieť útočníka prosiť aby minútku počkal kým nasvietim svojou tacticool EDC baterkou fosforové mieridlá. Ale musím uznať že napriek tomu sa mi páči aj toto riešenie.
Tango: ako dlho ti to vydrží na jedno nasvietenie?
Tango: ako dlho ti to vydrží na jedno nasvietenie?