PS: Kuro je chlap a ma uz aj riadny kaliber
GP .45 ACP
-
Euronymus81
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 3 months
-
inspiring_liskov
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
vcera som si z nej buchol par ran.
Co povedat? .45ACP uz sam o sebe je naboj co moc nekope, ale z novej Kacky
ak si strelite,asi ju od vas budu brat nasilim
Vystrel by som spatnym narazom
a zdvihom prirovnal strelbou z malorazky. Pri vystrele zacitite meke zatlacenie do dlane a ustie sa pohne minimalne.
Funkcia: neviem posudit, mal som len 4 naboje a tie v pohode bez zadrziek
Uchop: presne ako Roman,sadla do ruky ako uliata
Spetny naraz: kratke makke zatlacenie do dlane= velmo prijemne a to som uz par 45 skusil,no nechyta sa ziadna
Zdvih: minimalny,po prvej rane som dokonca kontroloval ci pribudla diera
Cena: zatial sa tam neake ceny sepkali,ale pockajme si na to co povie Jaro,nech to je oficialne.
Celkovo: ak tam bude cena o akej sa sepkalo, asi ma manzelka nebude mat rada
Dakujem Jarovi a p.Lihanovy za vsetko a hlavne ze ma nechali okostovat tuto hracku. Ozaj dobra praca.
Co povedat? .45ACP uz sam o sebe je naboj co moc nekope, ale z novej Kacky
ak si strelite,asi ju od vas budu brat nasilim
a zdvihom prirovnal strelbou z malorazky. Pri vystrele zacitite meke zatlacenie do dlane a ustie sa pohne minimalne.
Funkcia: neviem posudit, mal som len 4 naboje a tie v pohode bez zadrziek
Uchop: presne ako Roman,sadla do ruky ako uliata
Spetny naraz: kratke makke zatlacenie do dlane= velmo prijemne a to som uz par 45 skusil,no nechyta sa ziadna
Zdvih: minimalny,po prvej rane som dokonca kontroloval ci pribudla diera
Cena: zatial sa tam neake ceny sepkali,ale pockajme si na to co povie Jaro,nech to je oficialne.
Celkovo: ak tam bude cena o akej sa sepkalo, asi ma manzelka nebude mat rada
Dakujem Jarovi a p.Lihanovy za vsetko a hlavne ze ma nechali okostovat tuto hracku. Ozaj dobra praca.
tak na IWA som mal v ruke len prototyp s rámom s priehľadného plastu. Ako zbran sedí v ruke pekne, strelbu som nemal možnost zatial vyskúšať. Záver pôsobí masívnym dojmom,hlaveň tiež parádna. Rozoborka je rozdielna oproti 9mm K100,čiže systém "alá G17/".
Ak mám pravdu povedať, neviem na čo bude takáto nová zbran dobrá. Na obranu ťažko prekoná 1911 (šírka...) a jeho short modifikácie , na súťaže môže byť,no bežný slovenský strelec ostane pri 9L z cenových dôvodov,alebo profi použije 40SW. Chápem že SVK je z hľadiska obratu pre GP jemne povedané nezaujívamé, a tato zbran sa robí pre US (?) customers...
Tak ak by bola K100 v 40 SW
..
Ak mám pravdu povedať, neviem na čo bude takáto nová zbran dobrá. Na obranu ťažko prekoná 1911 (šírka...) a jeho short modifikácie , na súťaže môže byť,no bežný slovenský strelec ostane pri 9L z cenových dôvodov,alebo profi použije 40SW. Chápem že SVK je z hľadiska obratu pre GP jemne povedané nezaujívamé, a tato zbran sa robí pre US (?) customers...
Tak ak by bola K100 v 40 SW
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months