Vratil mi ju zo slovami co si mi to pozical za k.k...inu
HK P30 - prakticke skusenosti
Aris HKcko /mam P30L/ je zbran, aspon moja skusenost je taka na ktoru som si zvykal najdlhsie a ani sam neviem preco.Na jednych pretekoch som ju pozical kamaratovi on standartne striela s 1911 tkou v razi 9 luger inak dobry strelec a na 10 metrov nebol schopny trafit maleho popra.
ved s tym sa neda strielat
-
eager_euler
-
inspiring_murdock
Chlapi chcem sa opytat na mieridla na P30. Co su zac ?myslim tie stock na P30 svietia v tme jak dive ale neviem sa dopatrat ci ide o tritium alebo len nejaka odnoz fosforu(nevyznam sa v tom fakt:) Co som dopatral na nete ze v neviem ktorom roku vyroby sa mieridla menili z nesvietiacich na svietiace:) niekto nejake info o tom ?
original mieridla su fosforove vlakno ked sa nasvietia co len kratku chvilu baterkou vyrazne svietia v tme.Trosku som ich zarovnaval ziletkou na uroven kovu isto to nie je farba.
Inak trijicon uz robi na P30 original tritiove len treba objednat v USA
Inak trijicon uz robi na P30 original tritiove len treba objednat v USA
-
inspiring_murdock
Ked ich kupis tie tritiaky v USA tak sa oplatia uz koli cene ale vyuzitie a viditelna vyhoda tych mieridiel je az v tme.
Skor keby Truglo zacali vyrabat kombinaciu tritium - svetlovodne vlakno tak ako na Glock tak tie by som bral hned.
Tak ako pise Duso svietivost Trijicon garantuju 15 rokov pri zelenych ale !!! pri zltej ci orange iba pät.
Skor keby Truglo zacali vyrabat kombinaciu tritium - svetlovodne vlakno tak ako na Glock tak tie by som bral hned.
Tak ako pise Duso svietivost Trijicon garantuju 15 rokov pri zelenych ale !!! pri zltej ci orange iba pät.
matt
jedina nevyhoda u zbrani Heckler Koch je ta, ze v pripade tychto zbrani nemas moc co pisat na fore ako je toto nakolko su uplne spolahlive uz v seriovom prevedeni a netreba na nich nic menit ani vylepsovat.
Ak by si si chcel pokecat o problemoch a vylepseniach mal si si kupit GLOCK
jedina nevyhoda u zbrani Heckler Koch je ta, ze v pripade tychto zbrani nemas moc co pisat na fore ako je toto nakolko su uplne spolahlive uz v seriovom prevedeni a netreba na nich nic menit ani vylepsovat.
Ak by si si chcel pokecat o problemoch a vylepseniach mal si si kupit GLOCK