Psychotesty - psychológovia, odporúčania

friendly_swanson

Príspevok od používateľa friendly_swanson »

urgo napísal:... posedel som u nej ca 10 min aj s vypisanim potvrdenia a reku idem platiť, pousmiala sa vypísala príjmový listok a :shock: :shock: :shock: že 45 ečiek, , neviem ale asi moc či????
Ospravedlnujem sa za OT vzhladom k teme, dnes som bol u obvodnej lekarky pre potvrdenie zdravotnej sposobilosti. Keby som si karticky nekupil sam tak ich zrejme nemam kedze nane pozerala ako najnovsi vydobytok mediciny. Neni sa asi ani co cudovat vzhladom k jej odporu ku zbraniam a pokrocilejsiemu veku, doslova citujem : "je mi zle z toho co odo mna ziadate". Preco ale pisem je to, ze si vypytala na moje pocudovanie 2 Eura, slovom - dve :). Asi som trhol webforum rekord, ci ? :)
Používateľov profilový obrázok
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 6 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

Tomu sa hovorí, lekár profesionál
urgo
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa urgo »

Darthelan napísal:
urgo napísal:... posedel som u nej ca 10 min aj s vypisanim potvrdenia a reku idem platiť, pousmiala sa vypísala príjmový listok a :shock: :shock: :shock: že 45 ečiek, , neviem ale asi moc či????
Ospravedlnujem sa za OT vzhladom k teme, dnes som bol u obvodnej lekarky pre potvrdenie zdravotnej sposobilosti. Keby som si karticky nekupil sam tak ich zrejme nemam kedze nane pozerala ako najnovsi vydobytok mediciny. Neni sa asi ani co cudovat vzhladom k jej odporu ku zbraniam a pokrocilejsiemu veku, doslova citujem : "je mi zle z toho co odo mna ziadate". Preco ale pisem je to, ze si vypytala na moje pocudovanie 2 Eura, slovom - dve :). Asi som trhol webforum rekord, ci ? :)

a sakra , a tie kartičky si kde kupil ? ona o takom nič nevie..... :?
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Od obvodneho treba tiez karticky? Bol som v tom, ze len od psychologa.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa yarco »

Áno, kartičky vydáva lekár aj psychológ.

Obe kartičky (vrátane presných rozmerov) definuje vyhláška 229/2011.
Ich vzory nájdete v prílohách č. 3 a č. 6 danej vyhlášky.
friendly_swanson

urgo napísal:a sakra , a tie kartičky si kde kupil ? ona o takom nič nevie..... :?
Dostanes ich kupit v Sevte, cena cca 0.09 Eura/ks.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa yarco »

yarco napísal:Áno, kartičky vydáva lekár aj psychológ.
Poopravím sám seba - "... má povinnosť vydávať ...".

Podaktorí (hlavne lekári) o tejto "novinke" ešte nevedia, takže je na zváženie, či si na vyšetrenie so sebou radšej nezobrať aj čisté kartičky, či už kúpené v ŠEVT-e alebo vytlačené z vyhlášky.
urgo
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa urgo »

no kartičky som si stiahol z internetu, zlepil, na druhý týždeň idem ku obvodnej trochu ju vyškolim čo nove v zakoniku a nech mi ich vypíše a nech si take isté zháňa.. :D :D :D
friendly_swanson

Dnes absolvovane psychotesty u PhDr. Eva Pisárová, kontakt a preferencie uz tu nanu boli spomenute, v podstate som si ju aj podla nich a ceny za vysetrenie vybral. Vyber to bol dobry - profesionalny a mily pristup , nezaujatost voci ZP. Vysetrenie do 4 dni od objednania, po 2 hodinach testov a dotaznikov vratane kratkeho pohovoru bolo po vsetkom, karticky na pockanie. Absolutna spokojnost, jednoznacne odporucam. Ak by boli nejake blizsie otazky, piste PM. 8)
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa telra »

Dnes u Kurucovej v Petrzalke, Fedinova 9.
Cca 2 hodiny. Nejaky osobnostny test, analyticky test, potom znovu osobnostny, nakreslit stromcek, testy na pozornost a rychlost reakcii...
70E
pristup v pohode, uspesne absolvovane
Poznamka: Vysoke skore pre Psychotizmus vo vysledkoch neznamena ze ste psychopat! :D
inspiring_snyder

Príspevok od používateľa inspiring_snyder »

nemáte niekto čerstvé skúsenosti, ohľadom vyšetrenia (trvanie, cena, popr. prístup psychológa) niekde v okolí miest Skalica alebo Senica ? (potrebujem pre manželku :lol: ).
inspiring_khorana

Príspevok od používateľa inspiring_khorana »

Zdravím

Chcel by som odporučiť p. PhDr. Agnesu Stojničovú v KE. Link http://www.zzz.sk/?profil=5625 . Keby link niekomu nešiel otvoriť :

Fakultná nemocnica L. Pasteura Košice
Trieda SNP č.1, 04190 Košice
Lokalizácia: poliklinika dosp.
Poschodie: 3
PhDr. Agnesa Stojničová
Telefón: 055 6403 860
Mobil: 0915 876 341

Dvaja známy mi ju odporučili, ktorí si u nej robili psychotesty na ZP. Pani Stojničová je milá, ochotná, žiadne vypočúvanie ,,prečo chcete ZP ?,, a podobne. Test trvá cca 1,5 hodiny. Každému podrobne vysvetlí či všetkému porozumel. Po dokončení testov dostávate vyhodnotenie a kartičky.

Cena:42 e
Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa Xader »

Akeho psychologa odporucate v BA?
Potrebujem pre prislusnika k vydaniu ZP...hlavne, nech je dobre jednanie a rychle... dakujem :)
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa telra »

viz o 3 prispevky vyssie moj, kurucova v petrzalke. ja osobne dobre skusenosti, trvalo to tak 2 hodinky a bez zbytocnych poznamok typu 'a naco, a preco a koho...'
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa peterson »

Xader: ak by si pozorne čítal- ja som tam nedávno taktiež vložil odporúčanie na jednu, ktorá má pre príslušníkov prístup 1+ :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"