Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

ALKAJ
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa ALKAJ »

Dnes na STV1 majú byť Správy a komentáre o 21:55 na tému nášho záujmu.

Vypočujte si argumenty súdneho psychológa Antona Heretika a zástupcu Slovenského streleckého zväzu Mariána Haramiu.
Môj osobný názor: To zasa zavolali tých pravých :?

Čistá fikcia:
-AH: Zbrane sú zlé, psychotesty najpotrebnejšie.
-MH: Zbrane patria len do rúk športovým strelcom a aj
to len takých čo sa zúčastňujú súťaží.

Prečo tam nie je LT? Či názor združenia ktoré nazbieralo za pár dní skoro 8000 podpisov nikoho nezaujíma???
inspiring_ellis

Príspevok od používateľa inspiring_ellis »

Len sa neboj Maroš ma tiez doma 58mu...
Takze je to aj v jeho zaujme... (dufam)
inspiring_cray

Príspevok od používateľa inspiring_cray »

Pokial mam spravny nazor na doktora Haramiu, nebal by som sa jeho vyjadreni. Skor Heretik je riadny exot...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

na to ti odpoveda fiktivna 2 odpoved len tym co chodia na sutaze :S... len svoju polievocku prihrievat a na 2 nemysliet ... ale je to len fikcia .... :oops:
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Pre mňa sa tá relácia skončila, keď som zbadal meno Heretik. Ďakujem, neprosím, radšej si kuknem profesionálov :)
ALKAJ
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa ALKAJ »

Áno je to len fikcia. Aj keď už som pri nejakej príležitosti počul názor pána doktora takže neočakávam že sa zachová podľa svojho mena: Heretik - predstaviteľ herézy. :D
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Heretic, tu hru som hraval pred 15 rokmi na pocitaci, strielalo sa tam dost :D :D
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Nuž povedal by som, že to bolo tak nerozhodne, každý pustil chlp, Haramia by akceptoval 5 rokov platnosti ZP, Heretik uznal, že motivácia takéhoto násilného činu môže byť spustená náhle a bez predbežných indikácií z kombinácie rôznych dôvodov...

Takže nič!!! :cry:

Ale Legis Tellum sa stáva pojmom, ktorý akceptuje aj STV :D
Sigarms
prispievateľ

Príspevok od používateľa Sigarms »

Teraz to dotiahnut tak daleko aby ked zacuje akykolvek politik Legis Tellum tak sa mu zjezia vlasy a pri predstave ze uz nikdy nebude zvoleny ani slovo zbran v negative nespomenie :lol:
friendly_gagarin

Príspevok od používateľa friendly_gagarin »

škoda ze teraz nejdu volby, asi by vzisla nova najsilnejsia strana :D
Sigarms
prispievateľ

Príspevok od používateľa Sigarms »

PANI POZOR http://aktualne.centrum.sk/domov/politi ... 983&online ze by sme sa opytali nech sa zapoti ?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

TAK JA SOM MU UZ PRISPEL :P
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

Tu je úryvok z jedného článku.

"Cieľom novely je preto sprísniť podmienky na získanie zbrojného preukazu a obmedziť držanie a používanie samočinných zbraní a samonabíjacích palných zbraní, ktoré majú rovnaký alebo podobný vzhľad ako samočinná zbraň, ale i zbraní, ktoré boli zo samočinných zbraní prerobené.

Predkladaná novela preto skracuje platnosť zbrojného preukazu z desať rokov na päť rokov a pre žiadateľov o zbrojný preukaz zavádza povinnosť podrobiť sa v rámci posudzovania zdravotnej spôsobilosti aj vyšetreniu klinickým psychológom."

V článku je to v takom poradí, ako som tu dal. No na základe toho neviem prečo predkladaná novela skracuje platnosť ZP na 5 rokov. Teda ja vôbec neviem prečo prekladaná novela skracuje platnosť ZP na 5 rokov. Na základe čoho? Udalosti v DNV? Ako to s tým súvisí? :idea:
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

pekny odkaz

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008061506

+

http://dl.dropbox.com/u/11322966/Pripom ... %C5%A5.pdf

od kamoša niečo konkrétne - pripomienky k vplyvom novely zakona č. 190/2003 - ze vraj podstatna cast kazdeho navrhu zakona, pri tomto zakone dost odflaknuta.

Len jemu ani mne to nejde zavesit do prislusnych oblasti leg. portalu ci ako sa to vola.
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

mna prekvapil Lipsic vyhlasenim, ze nepozna olympijsku disciplinu strielanu z Sa vz 58. Ved je kopec neolympijskych sportov. Napriklad F1 nie je, je to nebezpecny sport a zahynuli ako piloti tak aj divaci. Detto dostihovy sport.

edit: toto by som pouzil ako argument, nech zakazu prezidentovi zavodit na autach
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"