Trezor/Uschovna schranka

Používateľov profilový obrázok
canis lupus
prispievateľ
Registered for: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa canis lupus »

OT. Riso a co akože robia s tou kudlou?nepočul som o tom. .
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

To je asi jedno... nechcem to tu rozpitvavat lebo sam o tom prd viem, len co mi povedali cajti, chlap s kudlou v ruke sa dostal do domu a pytal peniaze. Nic viac neviem no mam z toho mizerny pocit, pretoze som zachytil ze to nieje jediny takyto incident, v poslednej dobe je toho vraj viac. A nemam to od pani Pastorkovej ;) Uz len to ze si niekto dovoli vovalit sa niekomu do domu a pytat peniaze mi pride chore, nieto este ak ma v ruke kudlu alebo cokolvek. Ze to niekomu stoji za to riziko ze natrafia na niekoho echt razneho...
mrzo
častý prispievateľ
Registered for: 12 years

Príspevok od používateľa mrzo »

Moja nova skrina/trezor na zbrane: Safetronics IVETA 5 PME/k3p

Prikladam foto, kedze na stranke maju neaktualne, spravili mensie zmeny (iny ciselnik na elektronickom zamku, pridane madlo…). Chybaju tam este v lavej casti tri policky, tie planujem potiahnut nejakou latkou/kobercom, mozno cele vnutro. Ak si najdem cas, skusim spravit aj osvetlenie z LED pasou, dieru na elektriku som si tam nechal dovrtat.
Prílohy
IMG_5760.JPG
IMG_5761.JPG
IMG_5762.JPG
mrzo
častý prispievateľ

Zacal som potahovat vnutro latkou, na moje potesenie to vyzera lepsie ako som si myslel. Mam to zatial narezane, este som to nelepil, kedze som sa za prve preratal a chyba mi potah na stredovy diel a rozhodol som sa tam aj to svetlo riesit a kable budem tahat pod tym potahom. Tak zatial len taky nahlad:
Prílohy
IMG_5776.JPG
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

parada. Dobra praca. ja som zas daval penovy potah
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

To svetlo sa ti na tom koberci bude stracat. Idealne je dat na zadnu stranu zrkadlo, alebo daku hlinikovu foliu, ktora tomu doda svetlost a "objem" a ostatok vystlat kobercom.
mrzo
častý prispievateľ

Videl som par rieseni s tymi LED pasikmi ako aj ja planujem a vyzeralo to celkom ok, ale porozmyslam nad tym, rozhodne by to bolo lacnejsie riesenie :) Len zavisle na kvalitnom osvetleni miestnosti.

Objem by tomu urcite dodalo, ale s nasim slavnym Europsky gunbanom, toho priestoru zas tak vela asi ani nebudem potrebovat :D
gereta
prispievateľ
Registered for: 12 years 3 months

Príspevok od používateľa gereta »

Svojho casu mali v Lidli LED svietidla pekne aj s pohybovym senzorom na 3 tuzkove baterie. Mam aj v schranke aj v hlavnej casti po jenom nalepene na strop. Otvorim trezor, mavnem rukou a osvetluje to velmi pekne. Tiez som chcel povodne zaviest elektriku, ale takto je to lepsie. Baterky su tam uz 2 roky a ked nejde elektrika, tak to svieti aj tak, co je vyhoda.
Za par evry a bez roboty.
Hektor
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 1 month

Príspevok od používateľa Hektor »

Ja by som zase automaticke svetlo do trezora nedaval. Su situacie ked chces zbran vybrat a nedat o tom okoliu vediet :D
Inak krasna praca. Ja si chcem urobit presne taketo rozlozenie do svojej skrine plus 5 policiek a uchytky na kratke zbrane.
hornet
častý prispievateľ
Registered for: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa hornet »

Safetronic ZSL 100 M, áno či nie? Nejaké dokumenty, zbrane z podpisu atď... Nájazd špecializovaných zlodejov na sejfy neočakávam, skôr aby to odolalo bežnému zlodejíčkovi čo ide v prvom rade po elektronike atď.
mrzo
častý prispievateľ

Takze taka semi-dokoncena podoba, koho by zaujimalo, ako to vyzera aj s tym LED osvetlenim. Na fotkach ani videu to nie je moc vidiet (fotene len telefonom), zda sa to tmave, aj ked som sa snazil aspon vypnut automaticku expoziciu, ale s vykonom tych LED pasov som asi trocha prehnal, v podstate to planujem pouzivat asi na najnizsom jase, mozno trosku viac, na take prisvetlenie to uplne staci, uvidime ked bude finalne umiestneny.

Spravil som aj to automaticke zapinanie a vypinanie svetla pri otvoreni, zatvoreni dveri, ale s moznostou upravit jas, pripadne ho uplne vypnut a zapnut manualne. Najlepsie asi vidiet na videu.
Prílohy
IMG_5831.JPG
IMG_5830.JPG
IMG_5832.JPG
Naposledy upravil/-a mrzo v 22 Jún 2016, 20:46, upravené celkom 1 krát.
mrzo
častý prispievateľ

2 hornet - to AK74 tam chces ako zmestit? ZSL som videl, kvalita je fajn, nejaku dobu som o tej rade uvazoval (najprv ZSL 65 ME na kratku plus naboje, potom k tomu ked som si spravil Ecko aj ZSL 5 ME na dlhe), ale nakoniec som sa rozhodol pre Ivetu, je to uz dvojplast, a ma uz aj aspon najnizisu bezpecnostnu triedu trezoru aj ked to volaju skrina.
hornet
častý prispievateľ

Na stojaka, vyberiem police. Alebo tie su tam napevno?
mrzo
častý prispievateľ

Myslim, ze neboli, nie som si isty teraz, videl som to ZSL uz davnejsie a nie tu 100vku. Potom by si mal ale vsetko len na podlahe trezoru polozene? A tie dokumenty kde? Velmi neefektivne vyuzity priestor ked to budes ukladat do kominka :) Mne to vychadzalo na dva trezory alebo tu kombinaciu ako mam teraz, jedna polovica na dlhe, druha s polickami na ostatne.

Aj s tymi vybratymi polickami sa mi to stale zda male, vyska vnutorneho priestotru je 995mm, AK74 je ako dlha? 943mm podla wiki. Dole je urcite nejaky prah aj hore, takze ju tam budes vkladat aj vykladat dost natesno.
hornet
častý prispievateľ

Aj tak chcem dat sklopku, to by vydalo.

No ved to, bolo by to tam viacmenej nahadzane alebo ai teda police do toho vyrobim svoje. To uz vyriesim. Skor ci to staci na taky domaci ucel z hladiska ochrany.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."