Nedalo mi nezareagovat.DUSO napísal:Nesuhlasim aby sme cestou pripomienkovania lipsicovej novely skvalitnovali jeho navrh prostrednictvom svojich vedomosti. Ziadne rusenie samonabijacich zbrani. Akychkolvek. Ak nam zrusia 58-my a polovne nechaju tak nabuduce to niekto vystriela polovnou. A mozme to riesit znova. ZIADNE USTUPKY v oblasti zbrani. Psychotesty tiez nic neriesia. Pozrite sa na zvlast závaznu kriminalitu policajtov a ti maju psychotesty vsetci !
edit: gramatika
Aj ja som bol s kolegovcami na psychotestoch...je to len taka fraska,psychologovia priamo alebo nepriamo pomahaju pri rieseni uloh.Zazil som ako uz znervozneny z - iq psycholog vyhlasil,ked som to dal inym dam to aj vam. Dostal som otazku co tu robite? Ved toto je robota pre menej rozumovo nadanych.Ako s nimi dokazete vychadzat? Preco nejdete naspat do byvaleho zamestnania a nespravite VS.
Odpoved. Kde je lepsie ako tu?
Doteraz sa obzeram okolo seba co su to po vacsine za ludia,zijuci vo svojom obmedzenom svete,a snazim sa ako tak vychadzat.1VS ma chapanie batolata,no VS,proste ta ublabotana skola akasi eticka.