HK P30 - prakticke skusenosti

Používateľov profilový obrázok
Mike75
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Ja mam vyskladany uchop L boky a M chrbat,
Vova
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Vova »

A ide niekto z vás do Istebného?
dolomitko
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years

Príspevok od používateľa dolomitko »

Mate niekto problem pri P30L s obtahovanim zaveru pri 115gr strelive?
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

fabricke ci prebijance ? niekto mi podaroval na vyskusanie prebijane a mal som problem s obtiahnutim zaveru pomaly pri kazdom vystrele. Cajove strelivo prebijane ze " aby nekopalo " take haluze skusaju poniektori. HK potrebuje plnotučny luger nie dake podsypane sracky
Pokial to bolo fabricke moze byt problem slaby alebo zly uchop popripade ocelova nabojnica aj ked je pomosadzena ma horsiu klznost a moze robit problemy.
Vela zavad som mal z dakymi madarskymi nabojami neviem co to bol za sunt , problem nebolo malo prachu ale nabojnice
dolomitko
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years

Príspevok od používateľa dolomitko »

prebijance som neskusal.

Boli to Blazer 115g mosadzne, niekedy aj AE 115gr.
CCI brokovy nepocitam :), to bolo jasne, ze ho neobtiahne.

124gr a vyssie mi berie bez problemov vsetky. Aj madarske MFS
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

Blazer som neskusal, sellier - limity-aresy-federal-fiocchi idu bez problemov ine som nestrielal
problem bude najskor v slabych navazkach prachu, vaha gule nie je dolezita
i.x.i
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 8 months

Príspevok od používateľa i.x.i »

Caute mladez... Dumam na HK P30 9x19 alebo HK p30 .40SW ?
Nazor? o cenu streliva moc nejde...
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

i.x.i napísal:Caute mladez
:D

O cenu teda nejde, a o čo ide? Na čo bude slúžiť, aké sú tvoje kritériá, ...?

Všeobecne 40-ka v porovnaní s Lugrom má o chlp menšiu kapacitu a jej zvládnutie pri streľbe vyžaduje o niečo väčšie úsilie.
TeErTe
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa TeErTe »

Každopádne si tú P30 najprv skús a až potom sa rohoduj, tiež som ju kúpil preto, že sa mi páčila a výrobca má renomé, no tá dlhá spúšť robí svoje - keďže som ju nevedel ovládnuť, musel som P30 predať a rozhodol som sa ísť cestou menšieho zla s jemnejšou spúšťou :wink:
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

i.x.i napísal:Caute mladez... Dumam na HK P30 9x19 alebo HK p30 .40SW ?
Nazor? o cenu streliva moc nejde...
jednoznacne luger, lepsie sa da vladnut, vyssia kapacita, viac dostupnych druhov streliva i striel, etc.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Co strelec, to nazor... ja pre zmenu zase poviem, ze urcite .40 S&W ak to ma byt zbran na obranu.

Naladujes do nej Guard Dogy a o jeden naboj mensia kapacita ta naozaj nemusi trapit.
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa Ravenn »

Ak je dostatok penazi na naboje, tak kludne. 40 SW. Trening robi majstra. Mne je uz aj luger dost drahy a trenujem malo. Keby ze mam. 40 tak strielam 2x do roka. Najhorsie je kupit zbran a potom nemat dost penazi na strelivo,potom taka zbran lezi v trezore alebo ide na predaj...
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

elado: veď ono ho ani nič nebrzdí ako u CZ 75 D alebo tak, len jednoducho nie je deaktivovaný bezpečnostný ozub ani deaktivovaná blokácia úderníka a tak to padne na ozub.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

elado napísal:Tak som si dnes zadovážil túto pistolku a musím priznať, že je to asi najkrajší plastacik čo som držal v ruke. Výborný uchop, výborne spracovanie, dobre čitateľné mieridla. Na strelnicu som sa este nedostal, ale na postukanie to nemá až takú katastrofálnu spust ako som čítal na nete. Jediné čo by som vytkol je vypustanie kladiva, to spustí takou rýchlosťou, že clovek má blby pocit, že vystrelí:) inak vypustanie zasobnika fajn pre človeka s malou rukou.
Vypúšťanie kladiva nerieš. Aj po šiestich rokoch sa naňho stopercentne môžem spoľahnúť. Veľmi bezpečná záležitosť. A pocitovo, vypúšťanie a la HK mi vyhovuje viac ako vypúšťanie na Sigoch alebo číze... Fakt len vec zvyku. Dá sa na to absolútne spoľahnúť, nič neriskuješ.
:wink:
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Nerad ta v tvojom nadseni schladzujem, no musim ta upozornit ze ak si zvyknuty na kratky chod spuste a maly reset budes sklamany. P30ka hra velmi na prvy dojem (laska na prvy omak) a vdaka nemu si ju potom nechas navzdy a radsej budes trenovat na dlhsi chod spuste nez by si sa jej zbavil ;)

Ktoru si nakoniec kupil? 9 ci 40?
Napísať odpoveď

Návrat na "Heckler & Koch"