s mamou?@okoloiduci
Dobrý deň
Dnes som bol na psychotestoch na zbrojný preukaz v Michalovciach. Doktorka mi dala vyplňovať klasické testy ktoré tu už boli spomenuté potom sme mali rozhovor popri tom si pri mne robil test aj nejaký starší pán ktorí neprešiel na prvýkrát pri tom teste profesionálnych vodičov/ nebezpečným nákladom (tak mu dala druhý pokus na ktorý to asi spravil dala mu cenu o 5 euro vyššie) vytlačila mu kartičku. No mňa sa pýtala na čo mi zbraň na čo že v 24 rokoch prečo pravé teraz to som jej povedal že na ochranu osoby a majetku B-čko na čo sa ma pýtala či sa cítim ohrozeny a podobne veci. Potom sme skončili a chce aby som zajtra prišiel s MAMOUto ma ako totálne dostalo a na otázku že prečo tak vraj je to bežný postup... ako nechápem čítal som toto fórum a ešte taký postup som tu nevidel aby niekto mal. Stretol sa už niekto s tým?
ako pobavil si, ale teraz vazne uz len podla toho ze si sa nechal takto "odpinkat" tak si si podla mna mohol usetrit cas a nemusel si na ziadnu inu otazku a test odpovedat, co mas 15 rokov ze sa nechas takto manipulovat?
pozdrav mamu