Závady zbraní Grand Power

ozon
expert
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa ozon »

TO: ketchup

Ja osobne by som uprednostnil komunikaciu s vyrobcom.
A tie foto by som poslal jemu aj s Tvojimi otazkami.
A ked napisu hluposti alebo nejaku odpoved, potom by som to zverejnil.
Inac places na nespravnom hrobe.

Mozno ma skutocne GP problem s komunikaciou a s kvalitou, tak napis priamo JK, aby si urobil poriadky.
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 8 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Príčinnosť (iné názvy: kauzalita, kauzálna súvislosť, kauzálny nexus, príčinná súvislosť, súvislosť príčiny a následku, príčinne účinkové vzťahy) je priame, konkrétne a základné sprostredkovanie objektívnych súvislostí; jeden proces (príčina) vyvoláva druhý proces (následok alebo účinok). Príčinnosť je forma pôsobenia súvislosti medzi vecami, procesmi, systémami atď. objektívnej reality, kedy jav, nazývaný príčinou, vyvoláva nevyhnutne alebo zákonite za určitých podmienok oný jav, ktorý sa nazýva následok.

Najdôležitejším sprievodným javom zákona kauzality je časový posun vzniku reakcie (následku) na impulz akcie (príčiny). V zmysle zákona kauzality, reakcia nemôže vznikať súčasne s akciou a už vôbec nemôže sa stať, aby reakcia (následok) vznikla skôr ako akcia (ako príčina). Táto časová postupnosť príčiny a následku tvorí najdôležitejší princíp prírody.

Príčinou následkov môže byť ľudské správanie i celý rad najrôznejších iných javov.
Naposledy upravil/-a gewehr v 20 Nov 2016, 16:01, upravené celkom 1 krát.
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa erebos »

Gewehr : co myslis kolki z tych ktorym si to adresoval ti rozumeli?? :lol: :lol: :lol: :lol:
gewehr
expert

Co ja viem? Nech si to zoberie každý ako chce, ja to beriem skôr ako vzdelávanie a osvetu z oblasti Krátkeho slovníka Slovenského jazyka. Vseobecne na Slovensku klesá úroveň zvládania a pochopenia písanej informácie v spisovnom jazyku. Mozna takáto osveta pomôže. :mrgreen:
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Mesi »

Ja som si z toho vzal svoje - netreba sa pozerat na kvalitu (vystup) a na odkomunikovanie, ale treba hladat inde... Len tu je ta informacia asi prd platna.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa cubitko »

sidce offtopic ale neda mi to:

Gewehr: no a potom sa zlahka ponorime do kvantovej mechaniky a zistime, ze zakony kauzality tam miestami vobec neplatia.

A z toho, ked si to clovek uvedomi, sa moze jeden zblaznit...
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 8 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Čítam krutim hlavou a mam pocit že ste si nenasli správne vlakno.
gewehr
expert

Práve že vzhľadom na empiricky overenú kauzalitu s fokusom na reálny efekt sme tu úplne presne.
BALISTIK
moderátor

No extra vela tu na fore neprispievam ale sledujem ho.Ak ma niekto problemy s akoukolvek zbranou nech ich riesi.Zial mam pocit ze ked sa uz kope do jedneho radi sa ostatny pridaju vsak.Ak ma niekto pocit krivdy a nevyjasnene zalezitosti s GP nech si ich odbornymi vylevmi riesi inde.Howk
gewehr
expert

Že ty si zle pochopil co som tým myslel :)
Písať riaditeľovi zbrojovky kvôli tomu že mi došiel poskiabany vytahovac na pištoľ je blbost. Ten kto toto navrhol nechápe kauzalitu veci. To jest vse.

Nebuď taký negativista balistik, aj v zime keď je menej slnka treba vidieť veci pozitívne ;) A vztahovacnost na jednu značku tiež nie je dobrá vlastnosť, napríklad Glocky mali svojho casu veľký problém s MIM vytahovacmi a ich geometriou, sťahovali celé série.
BALISTIK
moderátor

Ja som hrozne pozitivny haha
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Jack »

gewehr napísal:Písať riaditeľovi zbrojovky kvôli tomu že mi došiel poskiabany vytahovac na pištoľ je blbost. Ten kto toto navrhol nechápe kauzalitu veci. To jest vse.
Gewehr, kauzalita-nekauzalita, keď už sa nedá písať císař-pánovi, tak aspoň panu řediteli...
:lol:
ozon
expert
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa ozon »

ozon napísal:TO: ketchup

Ja osobne by som uprednostnil komunikaciu s vyrobcom.
A tie foto by som poslal jemu aj s Tvojimi otazkami.
A ked napisu hluposti alebo nejaku odpoved, potom by som to zverejnil.
Inac places na nespravnom hrobe.

Mozno ma skutocne GP problem s komunikaciou a s kvalitou, tak napis priamo JK, aby si urobil poriadky.
TO: ketchup
prepac, ze sa rozpisujem a pritom spominam Teba, nereagujem na Teba, ale na jednu stranu plnu komentarov, predpokladam na moj prispevok, kedze komentare neobsahovali ziadne navrhovane riesenie Tvojho problemu. Ak Ti moj prispevok pomoze, budem rad, ak nie, snazil som sa aspon nikoho neurazit.

Lopatisticky

Ja osobne by som (na mieste ketchupa) uprednostnil komunikaciu s vyrobcom (GRAND POWER, s.r.o. ...).
A tie foto by som poslal jemu (na prislusne oddelenie, kde to bolo objednane - vyrobcovi GRAND POWER, s.r.o. ...) aj s Tvojimi (ketcupovymi) otazkami.
A ked napisu hluposti alebo nejaku odpoved (prislusne oddelenie, kde to bolo objednane, vyrobcu GRAND POWER, s.r.o. ...) potom by som to zverejnil, ak to este bude potrebne (mozno vyrobca vysvetli, co sa stalo).

Inac places (ketchup) na nespravnom hrobe (na fore, kde nikto nic nevyriesi).

(teda ak prislusne oddelenie nebude reagovat, napisem o tyzden znovu, zmenim formulaciu e-mailu, aby ho pripadne e-mailovy klient nezaradil do SPAM priecinka, pripradne zatelefonujem, ci nahodou nemaju moj mail v takom priecinku, pripadne ak napisu hluposti do odpovede, tak potom budem kontaktovat JK, teda vedenie, kedze zamestnanci nereagovali zodpovedajucim sposobom a nejaky medzistupen ako napr. Horna Dolna hypermarket tesco odd. informacii, Horna Dolna hypermarket tesco riaditel, slovenske vedenie Tesco, ak to treba, aj hlavne vedenie Tesco, pokial viem v GP nie je)

A potom to cele dam na web, ak stale nebudem spokojny s vysvetlenim.

Takisto sa postupuje aj v pripade reklamacii ci staznosti, napr. v Tescu, ci v e-shope, na Okresnom urade, nevidim na tom nic divne.

Napr.
Dobry den,

dnes som dostal balicek, ktory obsahoval vytahovac, musku, nahr. pruziny, a ... zlatu tehlu. Ja som objednaval len vytahovac a jeden typ pruziny.
Vytahovac v balicku mal nekvalitnu povrchovu upravu, bol obrusovany, v balicku boli veci, ktore som vobec neobjednaval, preto sa chcem spytat, ci nedoslo k nejakemu omylu.
Preto som veci nenamontoval ani neskusal.
pripadne v zavislosti od skutocneho diania +
hoci som vdaka tomu zmeskal sutaz, spolocnu akciu s priatelmi na strelnici, moznost predat pistol realnemu kupcovi, kedze ja jej uz nedoverujem vzhladom na doterajsie skusenosti.
V prilohe prikladam fotografie vytahovaca, detaily, a obsahu balicka a sprievodneho listu ...
Takisto prikladam moju objednavku.

Dakujem.

J. Ketchup
0909111999
ketchupZAVINACmailova.adresa
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Ketchup si naozaj chce len pokecat. Keby mal potrebu to naozaj nejako riesit, alebo by mu to bytostne vadilo, tak nema problem vymenit GP za nieco ine. Ale statocne bojuje nielen s tercami, ale aj s vlastnou zbranou :-D
luco
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa luco »

Nakoľko som potreboval doladiť moju novú K22s aby šlapala a papala naozaj kadečo možné aj nemožné :D tak som ju poslal na ozdravujúcu kúru do GP a touto cestou musím pochváliť Peťa C. z GrandPoweru, ktorý sa jej povenoval naozaj patrične a pištol šlape podľa mojho názoru pekne a jeho prístup a ochota bola fakt super, takže servis GP je na jedničku za mňa :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"