potvrdzujem, rano sme z nej dali par ran cestou do pracehunter1911 napísal:Podarilo sa mi zohnať k otváračke SIGM400 SPORT v kalibri 223 REM. To je ďalšia špecialitka, ktorá bude u nás k dispozícii
Hunter Club Bratislava
-
inspiring_liskov
-
inspiring_austin
Kulturne a moderne prostredie, ktore splna poziadavky narocneho zakaznika.
prijemne prostredie, zaujimavy vyber zbrani na pozicanie.
potvrdzujemabakan napísal:Kulturne a moderne prostredie, ktore splna poziadavky narocneho zakaznika.
Aj mne sa pacilo. Fajn strelnica, dobra poloha v meste a nemal som problem zaparkovat. 
Tiez sa pripajam k pozitivnym hodnoteniam.
Myslim, ze nieco podobne tu chybalo. Nadstandartne prostredie, odborny personal. Ja vyzdvihujem jednu dolezitu vec a tou su pancierove platne medzi jednotlivymi streleckymi postami - nehrozi Vam, ze Vas trafi "sused" pokial neodborne manipuluje so zbranou.
K cene s ktorou su poniektori nespokojni len tolko, ze za kvalitu si rad priplatim.
K cene s ktorou su poniektori nespokojni len tolko, ze za kvalitu si rad priplatim.
Tak konecne sa zacina zbranova kultura preklapat aj do kvality sluzieb a prostredia. Dlha a trnista bola cesta od idei k tomuto skvostu medzi strelnicami, ale rozhodne stoji za to. Gratulujem a tesim sa na pravidelne stretnutia v jej utrobach.
PS: Ti co maju nedoveru voci krytym strelniciam, z dovodu zleho vetrania tak vam doporucujem vyskusat si strelbu tu. Premyslena cielena cirkulacia vzduchu od strelca smerom k tercom zarucuje jednak viditelnost ako aj odvod spalin. Po prvy krat som mal po strelbe na krytej strelnici cisty nos.
PS: Ti co maju nedoveru voci krytym strelniciam, z dovodu zleho vetrania tak vam doporucujem vyskusat si strelbu tu. Premyslena cielena cirkulacia vzduchu od strelca smerom k tercom zarucuje jednak viditelnost ako aj odvod spalin. Po prvy krat som mal po strelbe na krytej strelnici cisty nos.
-
hunter1911
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 10 years 10 months
Chcem sa podakovat vsetkym, ktori nas prisli pozriet a tiez za pozitivne komentare. Stretol som u nas ludi, s ktorymi sme na rovnakej vlnovej dlzke, bolo stale o com debatovat, skoda ze je den taky kratky
Pravidelne chceme pripravovat novinky pre vas, buduci tyzden pride dalsia zaujimava utocna puska, ktora sa bude dat vyskusat 
Pancierové platne som si nevšimol, vyzeralo to ako preglejka, ale poteší to, ak sú tam.
Potešilo viacero vecí, ak to porovnám napr. s Fraňom tak najmä prístup personálu, zastavovateľné terče v ľubovolnej vzdialenosti, otváracie hodiny a v mojom prípade pri klubovej karte polovičná cena. Nehovoriac o výbornej polohe a parkovacích miestach. A také že wi-fi tak to už je čerešnička na torte.
Úplne luxusné bude, keď bude fungovať rezervačný systém na webe, aby človek vedel v ktorých hodinách je tam akcia, alebo je strelnica vyblokovaná. A ešte lepšie bude keď zavedú platbu kartou. Ale zas nemusí byť všetko ideálne, že áno.. Za mňa všetky palce hore.
Potešilo viacero vecí, ak to porovnám napr. s Fraňom tak najmä prístup personálu, zastavovateľné terče v ľubovolnej vzdialenosti, otváracie hodiny a v mojom prípade pri klubovej karte polovičná cena. Nehovoriac o výbornej polohe a parkovacích miestach. A také že wi-fi tak to už je čerešnička na torte.
Úplne luxusné bude, keď bude fungovať rezervačný systém na webe, aby človek vedel v ktorých hodinách je tam akcia, alebo je strelnica vyblokovaná. A ešte lepšie bude keď zavedú platbu kartou. Ale zas nemusí byť všetko ideálne, že áno.. Za mňa všetky palce hore.
Samotna strelnica je super sama o sebe, vybavenie, poloha, parkovanie, obchod a personal ani nehovorim 
Kedze poznam chalanov uz dlho a bol som aj pri zrode tejto myslienky, viem kolko roboty to dalo, uviest tento projekt do zivota.
Koncept je vsak premysleny a ak pojde vsetko podla planov, dockame sa casom mozno rozsirenia aj o moznost laserovej strelnice na ostre naboje a ine vychytavky. Klubove stretnutia, sutaze ci stretnutia Webfora (ak bude zaujem) budu ako bonus
Nemame vela moznosti, kam si ist zastrielat, nie to este v prostredi na urovni.
Pre mna to je nie len moznost si ist zatrenovat v centre mesta, ale aj sa stretavat s ludmi podobneho razenia, ist na rozne kurzy
bez toho, aby som zbytocne precestoval kopec casu a nemusim hned po strelbe utekat domov, lebo si nemam kde pokecat s ostatnymi
Verim, ze tento klub neostane len strelnicou, ale aj miestom, kde sa pri kave budeme stretavat ako komunita
Rasto
Kedze poznam chalanov uz dlho a bol som aj pri zrode tejto myslienky, viem kolko roboty to dalo, uviest tento projekt do zivota.
Koncept je vsak premysleny a ak pojde vsetko podla planov, dockame sa casom mozno rozsirenia aj o moznost laserovej strelnice na ostre naboje a ine vychytavky. Klubove stretnutia, sutaze ci stretnutia Webfora (ak bude zaujem) budu ako bonus
Nemame vela moznosti, kam si ist zastrielat, nie to este v prostredi na urovni.
Pre mna to je nie len moznost si ist zatrenovat v centre mesta, ale aj sa stretavat s ludmi podobneho razenia, ist na rozne kurzy
bez toho, aby som zbytocne precestoval kopec casu a nemusim hned po strelbe utekat domov, lebo si nemam kde pokecat s ostatnymi
Verim, ze tento klub neostane len strelnicou, ale aj miestom, kde sa pri kave budeme stretavat ako komunita
Rasto
Ambor: zastavovanie tercov v lubovolnej vzdialenosti? Ako? Vsak je to odstupnovane po 5m.
Vyskusane a zamna palec hore 
8 parkovacich miest, super poloha, cena s kartou 4.8/hod (snad najmenej v dalekom okoli), moznost strelby z dlhej (45m). Posuvne terce po 5m, kopec miesta na polozenie tercov, nabojov a kadecoho ...
8 parkovacich miest, super poloha, cena s kartou 4.8/hod (snad najmenej v dalekom okoli), moznost strelby z dlhej (45m). Posuvne terce po 5m, kopec miesta na polozenie tercov, nabojov a kadecoho ...
Je mozne platit utratu kreditnou kartou ?
Dakujem
Dakujem