K100 Mark6, seria F

inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:46, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ja som univerzal :twisted: nepojde K-100,vyberem ine kopyto :twisted: ale ked som bol na sutazi pytam sa chalana co bol u nas pred casom na akcii raz mal TS,ptom k-100,dalej Shadowa,teraz nejake cudo na open.A ked sledujem dianie zijem len raz :twisted: Co som eset nemal :roll:
BALISTIK
moderátor

tak kabaty mam dva ked ma jeden omrzi mam druhy :lol: Dnes som testol novu K-100,Silver.Buchol som 300nabojov,50ks-SB,150KS limit,100ks prebijanych.Nove slapali bez zavad az na jeden limit ktory mi neslo vybrat s komory,ale pricinu som odhallil inde.Prebijane mi nepodalo,sekli v nabehu ziadne skripnutie.Vinu davam nova zbran trocha slabi naboj na silver verziu.Presnost super sice na 12az 15m,skoro jednou dierou,chovanie pri strelbe tiez.Noacoak-mi dal ako sponzor naboje Aresy,ktore fungovali bez zavad,sice len 30kusov mozno.Jednoznacne aspon mne sa zdali silnejsie ako od kolegu,ale mali strelu hlbsie zapustenu co sposobuje vačsi tlak v naboji a vačši vykon.Zbran bola taka zasrat ked som ju doma cistil ze mi skoro ani hlaven nezamykala.Na konci testu sa mi mierne upravila spust,zjemnila.Teraz po zabehu ju idem prebehnut v sobotu tak uvidim ci sa nesklamem,ale budem casty navstevnik GP.Mam kolegu s B.B on tam rad so mnou pojde :twisted: Zaver-uvidim co bude dalej,ale myslim pozitivne :lol:
BTV
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa BTV »

No pekne... Ale uvidis trosku neskor ako ti bude slpat, ked sati poriadne zabehne... 300 nabojov nie je zas tak vela na zabeh...
BTV
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa BTV »

Ake silne prebijance si pouzival? a aku tazku gulu?
xmaster
prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa xmaster »

balistik a mas aj na kacke preradovac na full auto??? :twisted: :twisted: :twisted:
skusal si prekonat svoj rekord zo ZA???
BALISTIK
moderátor

Strely 124gr,dnes som buchol len standart split 0.17,este ju nemam v ruke.Ale aj s glockom som mal rekord 0.13,ZA bol stres vtedy som rychly.Ked budem mat viac ran za sebou tak skusim,ale akcia Mt budem len taky cajicek skusak,prva akcia s novou zbranou. :roll:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Ale jasne BALISTIK to urcite bude tym zabehom a silver verziou :lol:
Nechcem byt svina ale po 5 zavde som ich uz prestal pocitat radsej :twisted:
Tak ako spominal butvin nejde o znacku ci model ale o konkretny kus.
Naozaj poznam kaceny co slapu ale aj take co sekaju.
Dnes som pustil 500 kusov a ziadna zavda uvidime v MT.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

V ZA kaceny isli ako zadarmo ak nepocitam igocov stroj ale on tam dava take specialne na ch*ja strelivo ze jeho do testovanej skupiny nepocitam.
Ale na obranu K-100 musim povedat ze masiny zvucnych mien mali tiez problemy 8)
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to noacoak: igoca sa neskloňuje ! Moje prebíjance mi robí na mieru chlap, ktorý vie o čom to je . v ZA 3 záseky. 2x držanie jednou rukou a raz slabšia navážka. V sobotu trénujem s BALISTIKOM a v MT hviezdim. Príďte sa pozrieť. Strieľat budem SB 124 grs - továrenské, ktoré odskúšam v sobotu. Pružiny mám 4, tak nastavíme aj BALISTIK Silver. On prvý a ja druhý. Zvyšok si podeľte, ak Vás to neznechutilo. noacoak, čo dávaš do NORINCA? / info o zbrani mám od kolegu ! / Tak v sobotu na Turčeku !
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Tak ja tretí :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

werty si zmäkol ! Lenže ja budem druhý od konca :evil:
BALISTIK
moderátor

len tak si cvakam a zistujem,ze moj stary glock ma spust jemnejsiu ako nova Kacena :cry: kua to zas bude trvat pokial si zvyknem.Noacoak-mi vcera poradil ako skusit aka je komora ,vybrat hlaven dat no nej naboj naopak pokial dojde.V mojej kacene vojde tak ze trci asi 1cm,do glocka ho ani nedam ostane na zaciatku.Stoho vypliva ze kacena ma volnejsiu komoru,glock uzku :idea:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ja som myslel, ze to je opacne :lol:.
friendly_mclaren

Príspevok od používateľa friendly_mclaren »

Mam kacku F-serie a ta komora sa mi zda dost volna.Nemeral som to tak, len som skusal volu zasunuteho naboja. Strielam prebijance ARES a LIMIT a vsimol som si, ze hilzne nad drazkou viditelne nafukuje.Dokonca aj na tovarenskych GECO to poznat. Neviem ci to moze byt tou komorou, alebo silnou laboraciou? Ale po skusenostiach dana98 asi zacnem strielat len s okuliarmi 8)
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"