K100 pre zaciatocnika .

Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Rasto »

To je jedno s cim to mazes, i Raciol je lepsi ako nic :-)
Doporucujem pozriet vlakno o mazani, konzervovani a cisteni, pretoze to su rozdielne procedury a rozdielne pripravky, pokial nepouzivas na to urceny strelecky special :-)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

tango ty hned kazdemu pokazis iluzie, kde si bol ked som si ja kupoval K100 :-)
friendly_aryabhata

Príspevok od používateľa friendly_aryabhata »

no tak nakoniec sa spravil vybrus a novy podavac a ide to jak ma.hlaven bola moc na tesno.ale nic to nezmenilo na tom ze ma caka glock 20 :D
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa telra »

nechcem zakladat nove vlakno a sem to pasuje:
neviete na ktorej strelnici sa da vyskusat K100? povodne som uvazoval nad glockom ale..... dal by som tej Katke sancu :D
eager_villani

Príspevok od používateľa eager_villani »

kamarat predava k100 mk7 vystrelenych 300 ja som snej strielal cely zasobnik na 30m 5cm kruh na pravo od stredu 3-4cm,tak isto 2strel.mam 357m 4pal. stym mi to ide lepsie ,asi si ju kupim
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa DUSO »

A ty preco este nestrielas KVZ-kovy pistolovy ci revolverovy trojboj ??? S takymto rozptylom by si bol majstrom republiky. A to jedneho potesi, nie ?
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Veru tak,zajtra su majstrovstva SR v strelbe z velkoražnej pištole v Domaniži,isto by si sa umiestnil niekde hore.
eager_villani

Príspevok od používateľa eager_villani »

ved hej ale nemas auto a prachy tak nozes ist tak akurat do p...,obcas si zastrielam s gulovnici ked ma pozve dakto na polovacku, mam cz 550 9,3-62 pred vcerom som bol u kamarata na diviaky ,nebolo nic tak aspon liska na 120m vecer po polhodinovom stupaku na vrch kopca rovno medzi oci ,ostalo jej len celo.s pistoli mam najvic odstrielane z malorky a 7,65b daakych 5000 ,stychto vacsich len zo 200.strelnica nablisku nieje ,co bola tak ju dosrali teraz sa stavia druha takze sa striela len na chatach a polovacke.ked si poplatim co mam otane mi daakych 60e ,pre 4 toje dost malo, tak ak mam daake love s daakeho kseftu tak nakupim viac nabojou.ak kupim tu k100usetrim na nabojoch,lebo za 100 do 357m mam 300 lugerov
mazzi
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa mazzi »

Zdravím...nechcem zakladať novú tému, tak to hodím sem. Mám možnosť kúpiť trojročnú kačenu MK6 za dostupný peniaz a chcem sa opýtať, či je niečo, čoho by som sa mal obávať, alebo čo si pri obhliadke dobre pozrieť, resp. sa predávajúceho opýtať.
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Obavaj sa manzelky, ked sa ukazes s dalsim gunom doma. :wink:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa yarco »

mazzi:
Ak chces vediet detaily, uved vyrobnu seriu tej zbrane (pismeno A az G tusim). A pohladaj na fore, samozrejme.

Pri K100-vkach sa rozne zaludnosti a specifika tykali konkretnych serii.
mazzi
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa mazzi »

vsetko co viem je, ze je to K100 MK6 a ze kupena bola pred troma rokmi. mozem mu zavolat a spytat sa. ale uz zajtra sa mame stretnut. kdesi tu na fore som cital, ze od serie E uz nie su problemy konstrukcneho charakteru.
dirty.harry
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa dirty.harry »

kuro159 napísal:Obavaj sa manzelky, ked sa ukazes s dalsim gunom doma. :wink:
ja som vcera mk6 za tu cenu neodolal a manzelku som za ten mily pohlad naucil paskovat 8)
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

Musim este vyskusat K100 na strelnici ale ak to naozaj nebude antipatia na prvy pohlad som rozhodnuty ist do toho.
Chcem sa vsak opytat ako je to s kupou K100 v BB?
Rozmyslam nad tym z 3 dovodov:
1)Chcel by som Mk7 Silver a co pozeram tak v predajniach to moc nemaju AFAIK
2)Priamo od vyrobcu/u vyrobcu ma svoje caro (a v BB som este nebol, tak si spravym vylet
3)a samozrejme ako inak cena, ak tomu spravne rozumiem tak sa da v BB za lepsiu ako maloobchodnu u predajcov v BA?

Ziadost: Maju v Colt Clube pod hradom K100? (idealne teda Mk7) alebo nasiel by sa niekto kto by pozical na strelnici (municiu a miesto by som si samozrejme zaplatil)
Naposledy upravil/-a telra v 15 Nov 2010, 14:26, upravené celkom 1 krát.
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa BTV »

Telra, najlepsie bude ak zavolas priamo do GP a dohodnes sa.

ked som kupoval K100, ta som tam zavolal, dohodol sa ze pridem vtedy a vtedy, no zbran bola na dohodnuty cas pekne pripravena....

Este sme si tam v pohode pokecali...

Zavolaj, dohodni (povedz co chces), objednaj a prid... :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"