Zblúdilá strela zo strelnice zasiahla turistku

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Djuri, áno, myslel som to celkom vážne. Ak si všimneš, čo som skutočne napísal, tak pochopíš, že som netvrdil, že si myslím, že v tom isto-iste majú prsty los agentos, ale že vzhľadom na zhustenú periodicitu takýchto udalostí (aspoň tých široko medializovaných) som ochotný do množiny možných scenárov zaradiť aj alternatívu, že v niektorom z prípadov nešlo o náhodu a nehodu, ale umelo vyvolaný incident, za ktorým sa môžu skrývať určité záujmy. Bavíme sa ale len v rovine teórie o domnienke chabo podloženej určitou empíriou, nie však dôkazmi, či aspoň indíciami.
:wink:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Chlapci vy ste inak paranoidni. Nuz co, typicka to vlastnost drzitela ZP A, B pravda. A ta tema WtSHtF, no aj zacinajuci psycholog musi mat jasno :lol: .

A KDH sa moze na nejake inscenovanie vykaslat, ved tych pripadov je kopec a novinari formuluju clanky anti-zbranovo, co viac si DL moze zelat.
Bezni ludia zbrane neznasaju, jediny pripad je vtedy ked im ide o zivot a ta zbran im ho moze zachranit. Zbytocne sa je niekomu strkat do riti, co najlepsie mozeme urobit je to ze tych drzitelov co su notoricky nezodpovedni pomozeme zbavit zbrani. To je vsetko.

Konecne musime pochopit ze nas nemaju prioritne spajat strelne zbrane, ale bezpecnost a poriadok.
Jack
moderátor

BKSL, ja ti neviem. Zo psycháčov som doteraz vždy vyšiel ako víťaz.
8) :wink: 8)
EDIT: Len som zabudol dodať, že naposledy som psychouša knokautoval pravým hákom už v prvom kole.
:lol: :lol: :lol:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Tak ty bud psychotesty mas uz dopredu vybavene ok alebo ich uz neurobis nikdy u nikoho v tomto state :D .
inspiring_knuth

Príspevok od používateľa inspiring_knuth »

Nuz chlapci, nahoda je sice blbec ako sa vravi ale uz je toho dako v poslednom case vela. Preto ma neprekvapuje ked sa vynaraju konspiracne teorie.Kde je dopyt je aj ponuka, ze Danko.
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

buchar jasne, kamosi :)
Jack: PM
Jack
moderátor

Dík za ňu. Aspoň som zistil, že sa na vec dívame podobne.
:wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"