Zblúdilá strela zo strelnice zasiahla turistku
Djuri, áno, myslel som to celkom vážne. Ak si všimneš, čo som skutočne napísal, tak pochopíš, že som netvrdil, že si myslím, že v tom isto-iste majú prsty los agentos, ale že vzhľadom na zhustenú periodicitu takýchto udalostí (aspoň tých široko medializovaných) som ochotný do množiny možných scenárov zaradiť aj alternatívu, že v niektorom z prípadov nešlo o náhodu a nehodu, ale umelo vyvolaný incident, za ktorým sa môžu skrývať určité záujmy. Bavíme sa ale len v rovine teórie o domnienke chabo podloženej určitou empíriou, nie však dôkazmi, či aspoň indíciami.

-
inspiring_kepler
Chlapci vy ste inak paranoidni. Nuz co, typicka to vlastnost drzitela ZP A, B pravda. A ta tema WtSHtF, no aj zacinajuci psycholog musi mat jasno
.
A KDH sa moze na nejake inscenovanie vykaslat, ved tych pripadov je kopec a novinari formuluju clanky anti-zbranovo, co viac si DL moze zelat.
Bezni ludia zbrane neznasaju, jediny pripad je vtedy ked im ide o zivot a ta zbran im ho moze zachranit. Zbytocne sa je niekomu strkat do riti, co najlepsie mozeme urobit je to ze tych drzitelov co su notoricky nezodpovedni pomozeme zbavit zbrani. To je vsetko.
Konecne musime pochopit ze nas nemaju prioritne spajat strelne zbrane, ale bezpecnost a poriadok.
A KDH sa moze na nejake inscenovanie vykaslat, ved tych pripadov je kopec a novinari formuluju clanky anti-zbranovo, co viac si DL moze zelat.
Bezni ludia zbrane neznasaju, jediny pripad je vtedy ked im ide o zivot a ta zbran im ho moze zachranit. Zbytocne sa je niekomu strkat do riti, co najlepsie mozeme urobit je to ze tych drzitelov co su notoricky nezodpovedni pomozeme zbavit zbrani. To je vsetko.
Konecne musime pochopit ze nas nemaju prioritne spajat strelne zbrane, ale bezpecnost a poriadok.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_knuth