S&B nontox 250ks balenia
Zo 100 vystrelených včera jedna neodpálená zápalka (ani na tretí "cvak")... ako Training fajn! 
-
inspiring_panini
Vidno že skúsenosti sú u všetkých rovnaké. Ak tento náboj neodpáli na prvýpokus, tak už neodpáli ani na ďalšie ani keby ste úplne predrbali zápalku. Na nosenie nie, na tréning absolútne dostačujúce strelivo, presné, konzistentný spätný ráz a výšľah, raz za čas neodpalok - tap, rack, bang.
Presne tak, súhlasím. Predvčerom som počítal (lepšie povedané odhadoval), koľko som ich vystrieľal. Takže cca 1500 ks, z toho stále len tie 2 vadné.
ani nesmrdia
-
inspiring_rubin
u mna zatial z 500 vysli vsetky pekne na prvy pokus. Potom som na treningy kupil MFS po 15 centov a dnes ked som po dvoch navstevach strelnice siel cistit neveril som vlastnym ociam, kolko sajrajtu ostalo po tych madarskych kuskoch... (a to MFS cmudia a smrdia viac, ale za to su 115grs a to ja radsej), takze na treningy asi ostanem pri S&B@250.
aj ked S&B nemusim, tieto naboje su na trening fajn. Kedze doteraz nebol najmensi problem (500ks), tak som si vzal dalsie 3 krabicky.
ja tiez nemozem povedat nic zle na tie S&Bcky. Z dvoch krabic bez jednej zavady
dnes som dal 100ks z K100 bez jediného problému
kde ich maju este na predaj?
Myslím, že v Prešove by ich ešte mali mať.
Kamarat, G 17 gen 3 (novy), 1 sutaz 220+ ran, 5-6 neodpalenych.
V BB polovníctvo Lesona
Nemáte info či niesu dostať aj nikde medzi BA-ZA
-
inspiring_jennings
To steniels: Naposledy (2 mesiace dozadu) som jednu krabicu kúpil u Štefánika v Orlovom, mohol by ešte mať...
dnes som sa tam zastavil má ich dostatok. cena 40e za balenie.
zobral som na skúšku jeden balík uvidím ako sa mi zapáčia.
zobral som na skúšku jeden balík uvidím ako sa mi zapáčia.