Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
Onevan: Dik
(inak, vyskusaj s tvojou 338mou tu moju sediacu polohu - na 308win a pod. su aj lepsie, ale na nase 338my je to jedna z najlepsich co poznam - nizke tazisko a vnutorne zapretie do praveho kolena zabrani aby cloveka velky kaliber 'prekotil', lave koleno zostane bez modrin, atd.) - vid:

a ak by to nebolo v sniper dueli a clovek by mal cas si nastavit a zalozit aj remen/popruh, da sa s tym tych 300m aj vcelku presne odmierit.
duros: Mhm, tie vase 'malorazky'
si tiez viedli slusne, a sam som zvedavy ci v battlefield casomiere raz nejaka opakovacka porazi AR15ku
AKI: Tiez mi pls posli link (dik kapula
Aj ja som zobral fotak co dokaze high-res video a slow-motion, a nakoniec som nan uplne zabudol (popri tom vsetkom prepocitavani a spekulovani o vetre/tlaku/teplote/vlhkosti/... 
Inak, po tych cca 50tich ranach aj mne v tom dazdi uz zaver chodil tazko a mokre nabojnice tiez robili svoje, ale nastastie bez vaznejsej zavady. A ako pozeram vysledky, bol to ozaj velmi vyrovnany pretek co nebral ohlad na kaliber - aj uplne na konci stale mali vitazstvo na dosah skoro vsetci a rozhodol az Battlefield (kde ne/spolahlivost zbrane vedela cloveku riadne zavarit a ukazal sa aj rozdiel medzi presnymi 'tercovymi strelcami' a presnymi 'taktickymi strelcami').
Kazdopadne ozaj super pretek a dobra partia, uz sa tesim na nabuduce
Gunslinger

a ak by to nebolo v sniper dueli a clovek by mal cas si nastavit a zalozit aj remen/popruh, da sa s tym tych 300m aj vcelku presne odmierit.
duros: Mhm, tie vase 'malorazky'
AKI: Tiez mi pls posli link (dik kapula
Inak, po tych cca 50tich ranach aj mne v tom dazdi uz zaver chodil tazko a mokre nabojnice tiez robili svoje, ale nastastie bez vaznejsej zavady. A ako pozeram vysledky, bol to ozaj velmi vyrovnany pretek co nebral ohlad na kaliber - aj uplne na konci stale mali vitazstvo na dosah skoro vsetci a rozhodol az Battlefield (kde ne/spolahlivost zbrane vedela cloveku riadne zavarit a ukazal sa aj rozdiel medzi presnymi 'tercovymi strelcami' a presnymi 'taktickymi strelcami').
Kazdopadne ozaj super pretek a dobra partia, uz sa tesim na nabuduce
Gunslinger
To video je super. Vdaka onevan, aspon si mozem pozriet to svoje trapenie na battlefielde. Vsetko islo ako po dratkach az po oranzove gongy na 500m. Kua tie komentare:
Bum - mimo mirne vlevo
bum - mirne vpravo
bum - vlevo vyska dobra
bum - zase mirne vpravo
bum - vlevo pod
bum vlevo na 10-siatu
ta 500 vka bola pre mna zakliata, ziadne prenasanie nefungovalo.
Na buduce musime tocit viacej videa. Je to poucne pozriet si vlastne chyby.
Bum - mimo mirne vlevo
bum - mirne vpravo
bum - vlevo vyska dobra
bum - zase mirne vpravo
bum - vlevo pod
bum vlevo na 10-siatu
AKI: škoda, že někdo nenatáčel mě při Battlefieldu. V pátek před závodama jsem jezdil 30 minut motokáry v Plzni a na Battlefieldu mě chytla křeč do palce pravý ruky a levou jsem si musel narovnávat palec abych dostal náboj do komory
Škoda, že to nikdo neviděl. Když jsem skončil s "vynikajícím časem" tak se ozval se smíchem Dano (když viděl těch nábojnic okolo) a konstatoval "2000,- Kč v prdeli a 10 bodů k tomu". Taky jsem ty gongy honil po poli jako vítr v bedně. Puška střílí dobře ale já jsem byl kopyto. Jinak kdyby AKI nestíhal rozesílat videa, tak mu pomůžu s distribucí
Pro kolegy střelce a bratry z východu cokoliv.
Aki ja som ležal vedľa teba keď si striela a bolo nádherne vidieť ten prúd za strelou krasne už pred ,cieľom bolo videť či ide dobre, alebo zle .. pecka toto musíte natočiť z mojej pozície hneď vedľa teba to bolo genialne ja som to videl prvý krát...
AKI napísal:To video je super. Vdaka onevan, aspon si mozem pozriet to svoje trapenie na battlefielde. Vsetko islo ako po dratkach az po oranzove gongy na 500m. Kua tie komentare:
Bum - mimo mirne vlevo
bum - mirne vpravo
bum - vlevo vyska dobra
bum - zase mirne vpravo
bum - vlevo pod
bum vlevo na 10-siatu
![]()
![]()
ta 500 vka bola pre mna zakliata, ziadne prenasanie nefungovalo.
Nooo aby som to poopravil s tymi malorazkami v semi auto ako tu pisal Guns.
Guns:"Mhm, tie vase 'malorazky' si tiez viedli slusne, a sam som zvedavy ci v battlefield casomiere raz nejaka opakovacka porazi AR15ku"
Hmm Guns: AR-ka sa v priemere drzia tusim niekde skoro v strede pola. Takze uz ich porazila opakovacka a hned niekolko krat. Skoda ze pan S., ktoremu sa jeho CZ (bolo to na videu) neuveritelne sekala a nemohol predviest posledny vykon. On je momentalne drzitelom rekordu 1:24min. na Battlefielde. Posledne sa jedna z AR-iek dostala na max. 1:28 min.
Takze Rasto. Ak prides so semi auto, aby si neodchadzal s hlavou v smutku ze ta prestrielala opakovacka.
Duros: Skoda ze nestrielal Lovec z jeho ropovodnou hlavnou. Posledne strielal knedlikami, ktore sa okrem stopovky pekna zaleskli v zapadajucom slnku.
Guns:"Mhm, tie vase 'malorazky' si tiez viedli slusne, a sam som zvedavy ci v battlefield casomiere raz nejaka opakovacka porazi AR15ku"
Hmm Guns: AR-ka sa v priemere drzia tusim niekde skoro v strede pola. Takze uz ich porazila opakovacka a hned niekolko krat. Skoda ze pan S., ktoremu sa jeho CZ (bolo to na videu) neuveritelne sekala a nemohol predviest posledny vykon. On je momentalne drzitelom rekordu 1:24min. na Battlefielde. Posledne sa jedna z AR-iek dostala na max. 1:28 min.
Takze Rasto. Ak prides so semi auto, aby si neodchadzal s hlavou v smutku ze ta prestrielala opakovacka.
Duros: Skoda ze nestrielal Lovec z jeho ropovodnou hlavnou. Posledne strielal knedlikami, ktore sa okrem stopovky pekna zaleskli v zapadajucom slnku.
No tak ono se tam skutečně dařilo málokomu, protože ty podmínky byly fakt husté. To by mě zajímalo, kdo tohle počasí objednal 
Poznámka: Ve výsledcích na APSS.SK je chyba. Pál Matuška má u kruhů zapsaných 34 bodů a na focených papírech je 39. To jen kdyby to chtěl někdo přepočítávat jako já a nemohl se dopočítat
Poznámka: Ve výsledcích na APSS.SK je chyba. Pál Matuška má u kruhů zapsaných 34 bodů a na focených papírech je 39. To jen kdyby to chtěl někdo přepočítávat jako já a nemohl se dopočítat
Mno, ja teda z vysledku v Magnum kategorii nejaky extra vyteseny nie som, aj ked to vydalo na tretie miesto, vykon nic-moc, skor podpriemer (ale viem na co sa mam vyhovorit
).
Zato v Standarde ma celkom potesila 243jka. Aj ked rozptyl na terci bol samozrejme velky - bolo to jej uplne prve sutazne nasadenie dalej ako sto metrov - bude to pouzitelne. Sice som este tyzden pred sutazou oplakaval rozptyly pri skusani laboracii, ale zasah druhou ranou do kolika pri nastrele mi celkom pricaroval dobru naladu.
Vcera to rozhodol vietor a gongy (este si dovolim uvahu z kategorie "keby bolo keby" - ak by som nastrielal gongy ako obvykle, mam to v kapse v oboch kategoriach....
)
No nic, nabuduce budeme chciet byt lepsi - asi vsetci.
Inak ma potesila bohata ucast, skutocne sa bolo na co pozerat (NIE, teraz nemyslim na to, co ma pred ocami vacsina zucastnenych
), ak madarski kolegovia nabuduce tie rozptyly prenesu na spravne bodove zony......
Ak by bol na rok zaujem, mozeme sa vypravit k nasim juznym susedom, u nich vraj tiez maju viacero zaujimavych sutazi, slecna aj s otcom nas radi uvidia (no mozno otec az tak nie
)....cize to vyzera na dost nabity kalendar, ak zoberieme do uvahy nase sutaze,Polsko, Madarsko....nudit sa nebude kedy. Len este ukradnut cas na prebijanie....
Este by som chcel podakovat Ivovi a Karolovi za super sutaz, pocasie bolo fajn (vdakabohu neprsalo) a vdaka aj za ten vietor - keby ustal, tak v Standarde to mozem zabalit.
edit: pravopis
Zato v Standarde ma celkom potesila 243jka. Aj ked rozptyl na terci bol samozrejme velky - bolo to jej uplne prve sutazne nasadenie dalej ako sto metrov - bude to pouzitelne. Sice som este tyzden pred sutazou oplakaval rozptyly pri skusani laboracii, ale zasah druhou ranou do kolika pri nastrele mi celkom pricaroval dobru naladu.
Vcera to rozhodol vietor a gongy (este si dovolim uvahu z kategorie "keby bolo keby" - ak by som nastrielal gongy ako obvykle, mam to v kapse v oboch kategoriach....
No nic, nabuduce budeme chciet byt lepsi - asi vsetci.
Inak ma potesila bohata ucast, skutocne sa bolo na co pozerat (NIE, teraz nemyslim na to, co ma pred ocami vacsina zucastnenych
Ak by bol na rok zaujem, mozeme sa vypravit k nasim juznym susedom, u nich vraj tiez maju viacero zaujimavych sutazi, slecna aj s otcom nas radi uvidia (no mozno otec az tak nie
Este by som chcel podakovat Ivovi a Karolovi za super sutaz, pocasie bolo fajn (vdakabohu neprsalo) a vdaka aj za ten vietor - keby ustal, tak v Standarde to mozem zabalit.
edit: pravopis
Naposledy upravil/-a lovec v 06 Nov 2011, 19:22, upravené celkom 1 krát.