Zbrane v baroch, pohostinstvach a restauraciach?
....čítam . čítam ....niečo ťažké a studené ....by sa teta za okienkom smiechu nezdržala , keby že si vytiahla .....oné ....pištoľníčka napísal:Ja som minule v banke hľadala op a bola som dosť v strese a nahmatala som v kabelke niečo iné...som normálne na chvíľu zbystrila čo to tam mám také ťažké a studenéskoro som ju vytiahla von
by sa teta za okienkom smiechu nezdržala
a potom ja...
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
- pištoľníčka
- prispievateľ
-
inspiring_hamilton
Ja si neviem vynachváliť podpažné púzdro-, dokonca minule išiel aj ten môj preč a som mu púzdro požičala , prišiel dom a povedal, že je dobré a aj on si kúpi..... ale každému čosi iné vyhovuje, ja nikdy zbraň nenosím v taške, taška je ľahká korisť pre "dlhoprstých"......pištoľníčka napísal:To by som chcela aj ja vidieťroman napísal:konzultuj s Bavorkou, ta nosi Walther PPS v podprde... teda aspon to tvrdi, zatial nam to nepredviedla![]()
čo sa mňa týka, tam ťažko![]()
To Tycho a spol. : Stane sa mi raz za čas že ju potrebujem mať v kabelke, zas to bolo napísané pre srandu, takže ma tu nedžubte. Tu som čítala že to niektorí borci nosíte v ľadvinke (...) a tiež k tomu nemám komentárna 99% ju mám tam kde má byť, len občas ju musím do tej kabelky schovať.
Turbiak-pm
- pištoľníčka
- prispievateľ
este k tym bankam, kopec bank tie trapne obrazky so skrknutou berettou alebo revolverom odstranilo. Ved logicky, idem do banky vacsinou znamnena, ze peniaze bud nesiem tam alebo ich ponesiem von. a z toho vyplyva, ze chcem svoj majetok chranit.nikde vo vnutornych predpisoch bank som o zbraniach nenasiel ziadnu zmienku.
Len dodám. Každá civilizovaná inštitúcia rieši takéto "veci" odkladacími schránkami. Príde "pacient", na určenom (bezpečnom mieste) vybije, zamkne,kľúčik si zoberie so sebou.Marek Z napísal:este k tym bankam, kopec bank tie trapne obrazky so skrknutou berettou alebo revolverom odstranilo. Ved logicky, idem do banky vacsinou znamnena, ze peniaze bud nesiem tam alebo ich ponesiem von. a z toho vyplyva, ze chcem svoj majetok chranit.nikde vo vnutornych predpisoch bank som o zbraniach nenasiel ziadnu zmienku.
P.S. Dámy za takéto kalibre by som sa ani ja nehanbil
-
inspiring_agnesi
-
inspiring_bose
...ja ked som robil skusky na ZP, tak si nas po skuskach vsetkych zavolali dnu a povedali nam, ze v ziadnom pripade tie obrazky neznamenaju aby sme si zbrane nechali kvoli banke trebars v aute...
Pokial nema banka odkladaci priestor pre zbrane, trebars ako NBS, tak si to nemame vsimat a nesaskovat s buchackou niekde pri straznikovi, ale normalne vybavit svoje veci a odist...a to nam vravel policajt po skuskach. Chcel by som vidiet nejakeho SBS-kara ako ma odzbrojuje, ked idem napriklad s klientom do banky na rokovanie, alebo vlozit-vybrat peniaze a som tam na ochranu klienta...
Pokial nema banka odkladaci priestor pre zbrane, trebars ako NBS, tak si to nemame vsimat a nesaskovat s buchackou niekde pri straznikovi, ale normalne vybavit svoje veci a odist...a to nam vravel policajt po skuskach. Chcel by som vidiet nejakeho SBS-kara ako ma odzbrojuje, ked idem napriklad s klientom do banky na rokovanie, alebo vlozit-vybrat peniaze a som tam na ochranu klienta...