Zbrane v baroch, pohostinstvach a restauraciach?

inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

..ak dobre kukam su to silikony... :shock:
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ahahahahha pekloooooo.
smekam pred vami majstre!!
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

pištoľníčka napísal:Ja som minule v banke hľadala op a bola som dosť v strese a nahmatala som v kabelke niečo iné...som normálne na chvíľu zbystrila čo to tam mám také ťažké a studené :oops: skoro som ju vytiahla von :shock: by sa teta za okienkom smiechu nezdržala :wink: a potom ja...
....čítam . čítam ....niečo ťažké a studené ....by sa teta za okienkom smiechu nezdržala , keby že si vytiahla .....oné .... :wink: ...potom Ty ... :lol:
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Arminius...nechápem...trošku možno áno....ale...neviem
pištoľníčka
prispievateľ

roman napísal:ak dobre kukam tak to je walther

Obrázok
s tým sa jej ťažko musí behať IPSC :lol:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

pištoľníčka napísal:
roman napísal:konzultuj s Bavorkou, ta nosi Walther PPS v podprde... teda aspon to tvrdi, zatial nam to nepredviedla
To by som chcela aj ja vidieť :lol:

čo sa mňa týka, tam ťažko :D

To Tycho a spol. : Stane sa mi raz za čas že ju potrebujem mať v kabelke, zas to bolo napísané pre srandu, takže ma tu nedžubte. Tu som čítala že to niektorí borci nosíte v ľadvinke (...) a tiež k tomu nemám komentár :wink: na 99% ju mám tam kde má byť, len občas ju musím do tej kabelky schovať.
Turbiak-pm
Ja si neviem vynachváliť podpažné púzdro-, dokonca minule išiel aj ten môj preč a som mu púzdro požičala , prišiel dom a povedal, že je dobré a aj on si kúpi..... ale každému čosi iné vyhovuje, ja nikdy zbraň nenosím v taške, taška je ľahká korisť pre "dlhoprstých"......
pištoľníčka
prispievateľ

:wink: u lekára prekladám zbraň do kabelky vždy. Zväčša sa tam vyzliekam,nepotr.tento druh pozornosti. Pri šoférovaní si tiež netlačím hlavňou do nohy :) to sú moje prípady kedy ju nemám na tele. To puzdro pozriem,dík
inspiring_hamilton

:D ja sa našťastie ani u alergológa a ani očného vyzliekať nemusím :lol: :lol: :lol:
pištoľníčka
prispievateľ

:lol: :lol: :lol:
inspiring_hamilton

... ale ak zle počuješ, môžeš sa aj u ušného vyzliecť :lol: :lol: :oops:
Marek Z
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Marek Z »

este k tym bankam, kopec bank tie trapne obrazky so skrknutou berettou alebo revolverom odstranilo. Ved logicky, idem do banky vacsinou znamnena, ze peniaze bud nesiem tam alebo ich ponesiem von. a z toho vyplyva, ze chcem svoj majetok chranit.nikde vo vnutornych predpisoch bank som o zbraniach nenasiel ziadnu zmienku.
MASH4077
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

Marek Z napísal:este k tym bankam, kopec bank tie trapne obrazky so skrknutou berettou alebo revolverom odstranilo. Ved logicky, idem do banky vacsinou znamnena, ze peniaze bud nesiem tam alebo ich ponesiem von. a z toho vyplyva, ze chcem svoj majetok chranit.nikde vo vnutornych predpisoch bank som o zbraniach nenasiel ziadnu zmienku.
Len dodám. Každá civilizovaná inštitúcia rieši takéto "veci" odkladacími schránkami. Príde "pacient", na určenom (bezpečnom mieste) vybije, zamkne,kľúčik si zoberie so sebou.

:D Také preškrkané nálepky mám aj doma na WC a preto tam nechodím so zbraňou ani so zmrzlinou... :D :D :D

P.S. Dámy za takéto kalibre by som sa ani ja nehanbil :wink:
inspiring_agnesi

Príspevok od používateľa inspiring_agnesi »

TO marek: To nariadenie na zákaz vstupu so zbraňou vydá majiteľ daného objektu a nariadi pracovníkom SBS, aby pri zistení, že niekto má pri sebe strelnú zbraň mu zakázali vstup do objektu
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

...ja ked som robil skusky na ZP, tak si nas po skuskach vsetkych zavolali dnu a povedali nam, ze v ziadnom pripade tie obrazky neznamenaju aby sme si zbrane nechali kvoli banke trebars v aute... :)
Pokial nema banka odkladaci priestor pre zbrane, trebars ako NBS, tak si to nemame vsimat a nesaskovat s buchackou niekde pri straznikovi, ale normalne vybavit svoje veci a odist...a to nam vravel policajt po skuskach. Chcel by som vidiet nejakeho SBS-kara ako ma odzbrojuje, ked idem napriklad s klientom do banky na rokovanie, alebo vlozit-vybrat peniaze a som tam na ochranu klienta... :?
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

ma vobec banka sbs u nas?
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"