Ale verím že aj Braňo si rád strelí z mojej K100 MK7, Mk6 a K100 C séria v Kláštore pod Znievom 16.mája, kde ho srdečne pozývam.
K100-Ktoru modifikaciu a seriu vybrat?
sledovaním príspevkov na tomto fore a tiež na GP zisťujem, že musím trochu rozlišovať medzi chalanmi,
-čo sú bežní držitelia zbraní ,
-potom je tu dalšia skupina športových strelcov, ktorí majú jasno o
kvalite zbraní
- no a potom sú tu hoši, čo si dvíhajú sebavedomie tým, že vlastnia istú zbraň, o ktorej sú skalopevne presvedčení, že ide o bezkonkurenčný unikát- čo im ale bráni vo všeobecnom rozhľade- a teda v starobe umrú hlúpi...
-čo sú bežní držitelia zbraní ,
-potom je tu dalšia skupina športových strelcov, ktorí majú jasno o
kvalite zbraní
- no a potom sú tu hoši, čo si dvíhajú sebavedomie tým, že vlastnia istú zbraň, o ktorej sú skalopevne presvedčení, že ide o bezkonkurenčný unikát- čo im ale bráni vo všeobecnom rozhľade- a teda v starobe umrú hlúpi...
Naposledy upravil/-a peterson v 13 Apr 2010, 22:19, upravené celkom 1 krát.
- 733thunder
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
fakty su fakty. a ako si si iste vsimol aj na GP fore, o tychto veciach diskutujem otvorene hoci som mimoriedne K100 pozitivny.BKSL napísal:Dakujem za tvoju objektivitu.boris napísal:... kazdopadne ram Mk7 ma trosku inak riesene uzamknutie luciku ako Mk6 a stary ram K100.
osobne zastavam nazor ze tvoja patalia s lucikom je primarne zlyhanim teba ako ludskeho faktora. prirovnal by som ju k vypadnutiu zasobnika po nechcenom namacknuti tlacitka vypustania pri strelbe. ludia robia aj hlupe chyby a vyrobcovia reaguju - ci uz volitelnou packou vypustania (nove walthre, USP, tiez upgrade pre K100) alebo doplnenim tretej fixacnej zarazky na luciku u ramu Mk7 K100. ako som uz pisal predtym, ani s K100 ani s PPK nemam ziadny problem s lucikom. lucik na PPK dokonca drzi iba pruzinka, nema ani zarazku...
vidime sa na gulas strelbe. mozeme to rozdiskutovat dalej.
-
inspiring_ganguly
sani co za seriu boli tie hilzne MFS? mal som za to ze problematicka bola iba varka 54/08 az 58/08. co mam MFS hilzne inych serii tak sa zdaju byt z dostatocne sirokeho plechu a nerobili mi ziadne problemy. druha vec je ze ja mam Ceckovu kacku s full support komoru a Walt. P1 tiez s takmer full supportom...
balistik - hovoris aktualne o shadowe?
balistik - hovoris aktualne o shadowe?