Nálepky zákaz vstupu so zbraňou
-
inspiring_mendeleev
Djuri, niektoré má vo vlastníctve, niektoré nie.
Peter Bezo, treba pozornejšie čítať: "také nariadenie by bolo pochybné - zvlášť ak by išlo o verejne prístupné miesta". Chodník = verejné priestranstvo.
Igoros, nemyslím si, že by to bolo až tak off-topic (veď pozri, kde to vzniklo), ale i tak končím. Nemá zmysel sa v tom stále dookola patlať.

Peter Bezo, treba pozornejšie čítať: "také nariadenie by bolo pochybné - zvlášť ak by išlo o verejne prístupné miesta". Chodník = verejné priestranstvo.
Igoros, nemyslím si, že by to bolo až tak off-topic (veď pozri, kde to vzniklo), ale i tak končím. Nemá zmysel sa v tom stále dookola patlať.
-
friendly_banach
Tak som dnes preštudoval celú vnútropodnikovú smernicu a je tam síce toho dosť no o nosení zbraní do objektu sa tam nepíše ani slovo. Každopádne ale na všetkých vrátniciach visí tabula s preškrtnutou zbraňou a nad tým je nápis "PRÍSNY ZÁKAZ VNÁŠANIA" Teraz neviem čo si mám myslieť. Stačí že je tam tá tabuľa a už ma za to môžu p....t? Alebo to musí byť aj vo vnútornej smernici? Vie to niekto zodpovedne povedať? Ale prosím nie odpovede typu "Myslím že" alebo "malo by"
-
inspiring_newton
-
friendly_banach
hadam pomoze zmena zamestnania pokial ma zamestnavatel takyto pristup k svojim podriadenym.ale v tvojom pripade to bude asi velke dilema,nakolko si uz pisal,ze nechces prist o pracu.skus kontaktovat toho kapitalistu,predpokladam,ze pracujes v sukr.sektore,mailom a na rovinu bez okolkov napisat ake je jeho stanovisko k tomuto ˝zavaznemu˝a nervy drasajucemu problemu.Nakolko som aj ja kapitalistom,ale s trosku odlisnym a liberalnejsim pristupom k svojim zamestnancom,drzitelom zbrane,preco by slusny clovek nemohol mat pri sebe zbran,samozrejme ze sa jedna o zbran v legalnej drzbePeterml napísal:A vie niekto aspoň čo mi môže hroziť ak ju budem nosiť a raz mi ju nájdu? Lebo velice pochybujem že mi to dovolia ak sa na nich obrátim, v tomto podniku platí že keď sa niekým nemusím zaoberať tak ho rovno niekam pošlem nech neotravuje, a to sa asi aj stane ked sa skúsim spýtať.
Mám obavu, že žiadny kontakt so zamestnávateľom nepomôže!!! Podľa vyššie uvedeného (cit.) to vyzerá na "preventívnu sebaobranu" firmy pre prípad, že dôjde k nejakému incidentu (vystresovaný ťažko vykorisťovaný a prepracovaný zamestnanec posadnutý amokom zmasakruje svojich bezmocných spolupracovníkovPeterml napísal:...
Ide konkrétne o kórejskú firmu Samsung, závod na výrobu lcd. Pri vstupe do závodu je plno nálepiek s preškrtnutou pištolou, alebo nožom, dokonca sú tam aj hviezdice či nundžáky alebo samurajské meče.na tom sa vždy musím smiať. Blbý kórejci.
Naposledy upravil/-a Igrlik v 27 Mar 2008, 11:19, upravené celkom 1 krát.
-
friendly_banach
-
inspiring_saha
Dlho sa tu nic nepopisalo, tak trochu rozmutim vody.
Ak ma SBS-kar
(celkom fajn pomenovanie) prichyti pri pachaní trestneho cinu (priestupku), ma pravo ma zadržat do prichodu policie a zrakom, hmatom a technickymi prostriedkami sa presvedcit, ci mam pri sebe zbran!
Co moze urobit, ked ju u mna objavi?!
Ak ma SBS-kar
Co moze urobit, ked ju u mna objavi?!
-
inspiring_lehmann