Strelnice : Všetky

inspiring_agnesi

Príspevok od používateľa inspiring_agnesi »

Odporúčam vám strelnicu na balážoch.. prečo nechodíte tam?
inspiring_galileo

Príspevok od používateľa inspiring_galileo »

Tam sa treba nahlasovať a to ja netuším kde..A mimo iné sa mi zdá,že im to tam vyhorelo,nie?
Dúfam,že myslíš tú otvorenú..
Jedna pikoška na záver: pred rokom sme tam boli s kolegom horárom skúšať gulovnicu.Padla prvá pecka a z poza stromu z boku asi tak polovica vzdialenosti od terča vybehla ženská hore bez a neviem či aj čvrknuté nemala..Za 15 sekúnd bola pohabaná a pálila ako keby korenie do zadku dostala.Nie celkom príjemné,ale dosť komické to bolo..
inspiring_agnesi

vyhorelo to ale strelnica ako taká funguje... ja som písal aj volal s tým chlapom čo to tam mal nastarosti a povedal, že v pohode sa tam môže chodiť len treba za sebou poupratovať..nabojnice, škatulky atd...Nahlasovať sa teda v tomto čase netreba.

No my keď sme tam boli v lete strielať tak jeden raz sme museli asi 15 minút čakať kým bača prejde ponad strelnicu s ovcami a druhý raz nám chlap popred terče pochodoval so synom so slovami: chlapi nestrielajte chviľu....takže takéto" udalosti" na otvorenej strelnici sa stávajú :)
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

no len sa chvalte....

zabezpecit aby sa v cielovom priestre nenachadzali ziadne osoby je jednak ulohou spravcu ale aj strelca. Len si v klude palte bez kontroly a potom sa cudujte ze vam nasrani miestni obcas budu podpalia....

Nezabudajte , ze vy si tam vybehnete raz za tyzden ale oni su tam furt
inspiring_agnesi

roman ja viem, že ludia sú hlúpi a nevypočitateľní ale tak čo za hlupu ženu ide v lete na strelnicu sa opalovať za dáky strom....alebo čo za hlupáka, sa "ryje" na strelnicu, kde bola použitá aj informačná tabula že sa striela na strelnici a žiada účastníkov aby prestali strielať..ako jasné že sme počkali..ale mne to logiku nedáva...

PS: zapálil ju pyroman ktorý v následujúcom týždni podpálil v okoli BB asi 8 iných chatiek a následne sa na tom....domysli si..takže idiot
Používateľov profilový obrázok
siver
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Čaute,
neviete niekto poradiť strelnicu(ce), kde sa dajú požičať pištole: HK USP, P30, Sig Pro SP 2022, K100 Mk6
Najlepšie Západné Slovensko....
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Pani mam zasa zajednanu strelnicu, kazdy viete koho mate kontaktovat o detajli :wink:
skemro
častý prispievateľ

Teraz som si kontroloval trezor a mam skaredu otazku;
Nemate dakto navise 1 sacok z 500Lugrou z ARESU?
A tiez neake 357Mag. ?
Som daco prepustil kamosovy pred plavbou a zabudol som na to.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Skemro s ammo ti nepomozem, ale ten termin by si mohol poposielat cez PMky, nech sa vieme zariadit :-)
I ked planujem si ist zapukat na 100m do Lipovnika, ale toho nikdy nie je dost :-)
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Skemro, co by som ja pre Teba neurobil....
skemro
častý prispievateľ

Vdaka ti krasna vila :wink:
No nemat Zuzku tak ta balim :lol: :lol: :lol:
Tomas22
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Tomas22 »

mal by som jednu prosbu. Na ktorej strelnici v blizkosti BA maju K100?
Rozhodujem sa o jej kupe a rad by som si z nej aj strelil.
Dakujem Vam
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Bratia v zbrani z Bratislavy. Otazocka. Kde sa tu da strielat IPSC. Teda popripade aspon na popre, gongy atd. Podla fotiek som pochopil, ze Jarovce su jedna z moznosti, no pocul som tiez, ze je furt plna.
Ja zatial beham na T&T a parkury sa snazim mimo BA, no chcelo by to nejake komplexne riesenie.
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Tomas22 napísal:Na ktorej strelnici v blizkosti BA maju K100?
Ak sa este nerozpadla tak v castej. :D
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

niko napísal:chcelo by to nejake komplexne riesenie.
Ak nejake zaujimave najdes, daj vediet prosim :wink:

ad Jarovce - nepovedal by som 'furt plna', skor nevyspytatelna. To znamena, ze aj ked si vopred dohodnes navstevu, nemas ani 80% istotu, ze bude volna potrebna cast strelnice. Bohuzial, vladne tam taky zvlastny duch, nazval by som ho "socikovo lahostajny". :?

Mozno by sa nieco dalo realizovat na SAV-ke, pripadni zasvatenci nech sa vyjadria.

Ludia z nasej BA grupy bezne navstevuju CC prip. Jarovce/SAV a IPSC strielame len obcas na sutaziach (Level 1), cize bez treningu.
Len upresnim, ze strielame len pre radost, bez sportovych ambicii.
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"