Strelnice : Všetky
-
inspiring_galileo
Tam sa treba nahlasovať a to ja netuším kde..A mimo iné sa mi zdá,že im to tam vyhorelo,nie?
Dúfam,že myslíš tú otvorenú..
Jedna pikoška na záver: pred rokom sme tam boli s kolegom horárom skúšať gulovnicu.Padla prvá pecka a z poza stromu z boku asi tak polovica vzdialenosti od terča vybehla ženská hore bez a neviem či aj čvrknuté nemala..Za 15 sekúnd bola pohabaná a pálila ako keby korenie do zadku dostala.Nie celkom príjemné,ale dosť komické to bolo..
Dúfam,že myslíš tú otvorenú..
Jedna pikoška na záver: pred rokom sme tam boli s kolegom horárom skúšať gulovnicu.Padla prvá pecka a z poza stromu z boku asi tak polovica vzdialenosti od terča vybehla ženská hore bez a neviem či aj čvrknuté nemala..Za 15 sekúnd bola pohabaná a pálila ako keby korenie do zadku dostala.Nie celkom príjemné,ale dosť komické to bolo..
-
inspiring_agnesi
vyhorelo to ale strelnica ako taká funguje... ja som písal aj volal s tým chlapom čo to tam mal nastarosti a povedal, že v pohode sa tam môže chodiť len treba za sebou poupratovať..nabojnice, škatulky atd...Nahlasovať sa teda v tomto čase netreba.
No my keď sme tam boli v lete strielať tak jeden raz sme museli asi 15 minút čakať kým bača prejde ponad strelnicu s ovcami a druhý raz nám chlap popred terče pochodoval so synom so slovami: chlapi nestrielajte chviľu....takže takéto" udalosti" na otvorenej strelnici sa stávajú
No my keď sme tam boli v lete strielať tak jeden raz sme museli asi 15 minút čakať kým bača prejde ponad strelnicu s ovcami a druhý raz nám chlap popred terče pochodoval so synom so slovami: chlapi nestrielajte chviľu....takže takéto" udalosti" na otvorenej strelnici sa stávajú
-
inspiring_liskov
-
inspiring_agnesi
roman ja viem, že ludia sú hlúpi a nevypočitateľní ale tak čo za hlupu ženu ide v lete na strelnicu sa opalovať za dáky strom....alebo čo za hlupáka, sa "ryje" na strelnicu, kde bola použitá aj informačná tabula že sa striela na strelnici a žiada účastníkov aby prestali strielať..ako jasné že sme počkali..ale mne to logiku nedáva...
PS: zapálil ju pyroman ktorý v následujúcom týždni podpálil v okoli BB asi 8 iných chatiek a následne sa na tom....domysli si..takže idiot
PS: zapálil ju pyroman ktorý v následujúcom týždni podpálil v okoli BB asi 8 iných chatiek a následne sa na tom....domysli si..takže idiot
Ak nejake zaujimave najdes, daj vediet prosimniko napísal:chcelo by to nejake komplexne riesenie.
ad Jarovce - nepovedal by som 'furt plna', skor nevyspytatelna. To znamena, ze aj ked si vopred dohodnes navstevu, nemas ani 80% istotu, ze bude volna potrebna cast strelnice. Bohuzial, vladne tam taky zvlastny duch, nazval by som ho "socikovo lahostajny".
Mozno by sa nieco dalo realizovat na SAV-ke, pripadni zasvatenci nech sa vyjadria.
Ludia z nasej BA grupy bezne navstevuju CC prip. Jarovce/SAV a IPSC strielame len obcas na sutaziach (Level 1), cize bez treningu.
Len upresnim, ze strielame len pre radost, bez sportovych ambicii.