Walther p22q
viem mi niekto povedat kolko zasobnikov ma v baleni?
dakujem za odpoved
Zdravim pani..
Ake mate skusenosti s touto zbranou po tych rokoch pouzivania? Posledny prispevok je pekne davno..
Budem rad za kazdy prispevok, postreh, skusenost..
Ake mate skusenosti s touto zbranou po tych rokoch pouzivania? Posledny prispevok je pekne davno..
Miro_LM napísal:Zdravim pani..
Mám ju od augusta 2019 (vyrobená 2016). Osobne som s ňou spokojný, aj keď ma veľmi hnevá, ako má robenú vratnú pružinu, pri čistení a následnej zborke sa s ňou dosť trápim, pokiaľ zapadne.
K pištoli okrem kĺúča na hlaveň, kĺúčika detskej pistky a modrej "vlajočky" bola aj plastová tyčka pre zborku - zasunie sa do vratnej pružiny ako predĺženie vodítka, prestrčí otvorom v závere a ťahom záveru dozadu pekne vystredí pružinu a vypadne vpredu... bez problémov, jednoducho a rýchlo. 
Áno, mám to aj ja. Ale ani s tým nie je ľahká práca. Tá prídavná tyčka sa skĺzava, ohýba pružinu.... Toto proste nedomysleli....Igrlik napísal:K pištoli okrem kĺúča na hlaveň, kĺúčika detskej pistky a modrej "vlajočky" bola aj plastová tyčka pre zborku - zasunie sa do vratnej pružiny ako predĺženie vodítka, prestrčí otvorom v závere a ťahom záveru dozadu pekne vystredí pružinu a vypadne vpredu... bez problémov, jednoducho a rýchlo.