K22
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_nobel
Z K22 som strielal vlani na akcii GP v Sielnici a nebolo to nic moc. Max. po 5 nabojov do zasobnika, caste zavady, ... Neurobila na mna dobry dojem.
Pred par tyzdnami som si ju pozical na strelnici vo Zvolene a zda sa, ze na nej odvtedy GP popracoval. Ladoval som zasobnik po 10, vystrielali sme stovku nabojov, z toho 1 zadrzka. Ale to bolo strelivom. Dojem zo strelby dobry, presnost tiez. Takze moj dojem sa zlepsil, ale kupit si ju nepojdem. Nie preto ze K22, ale preto, ze .22
Tento kaliber ma neoslovil.
Pred par tyzdnami som si ju pozical na strelnici vo Zvolene a zda sa, ze na nej odvtedy GP popracoval. Ladoval som zasobnik po 10, vystrielali sme stovku nabojov, z toho 1 zadrzka. Ale to bolo strelivom. Dojem zo strelby dobry, presnost tiez. Takze moj dojem sa zlepsil, ale kupit si ju nepojdem. Nie preto ze K22, ale preto, ze .22
Problemom boli pravdepodobne zasobniky,aspon take info podal JK.Podla dostupnych informacii su jej problemy poriesene,napriek tomu ze mi chyba klasicka K-100 pojdem teraz do K-22,neviem kedy ale robim vsetko preto.Kaliber 22,je aspon u mna doplnkova zbran na odventilovanie a zastrielanie si na strelnici.Vhodna na ku klasickej K-100 ako treningovy stroj,ja budem ucit svojich vajcakov zakladom strelby 
Dnes som z nej strieľal a tiež keby som nemal Rugera tak nad ňou uvažujem. Je to lepšia zbraň ako Walther P22. Veľmi príjemné strieľanie ale ten zásobník je bieda aj keď je s bežcom. Nepáči sa mi vyústenie, keď s ním trochu klepneš tak sa prvý náboj vykrúti a trčí dohora. Keby to malo oceľový zásobník bolo by to lepšie. Ale čo sa mi najviac páčilo je rukoväť, je len o málo užšia ako na deviatke. Je fakt super len ešte vychytať ten zásobník.
Ja som ju mal ako prvú alebo lepšie povedané prvý na slovensku som ju prihlasoval nbebola este v systéme a museli ju nahadzovať, noa chcelo to par leštení, úprav a chcelo to aj vystreliť pár 100 rán, ku koncu než mi vymenili záver chodila ako hodiny s pôvodnými zásobníkmi jediné čo som zmenil bola pružina tú som dal zo zásobníka (velmi makka pruzina!) , pištol šla ako omega... perfektne a brala úplne všetko. Teraz mám P1tkový rám z ocele a novú pružinu k nemu, takže sa s tým treba pohrať....
Zabudol som dodať, keď už brala všetko, tak Blazer či voskovaný alebo suchý to nevedelo strielať spolahlivo nikdy.Na zábeh sú veľmi fajn federal champion 525ks po 1,2Sk
Zabudol som dodať, keď už brala všetko, tak Blazer či voskovaný alebo suchý to nevedelo strielať spolahlivo nikdy.Na zábeh sú veľmi fajn federal champion 525ks po 1,2Sk
Zdravím Vás páni
chcel by som sa popítať na túto zbraň, pretože je okolo nej dosť ticho, postrehov od užívateľov ako šafránu... bol by som rád ak by sa vyjadrili jej majitelia ako sú spokojný...či sú už vychytané chyby atď.. Myslím že nie som sám koho to zaujíma.
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
pozri aj výrobcovo fórum: http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... &start=105
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months