Epidémie - karantény
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Taliani... Lebo sú to taliani. 1: sever je dosť prestárnutý, 2: sú strašne spoločenskí 3: ich pozdrav - objatie a bozky na líca, 4: oni proste majú na háku. Aj preto je to tam také aké to je. Našťastie majú zdravotníctvo na podstatne vyššej úrovni ako my. Dúfam že u nás sa to ako-tak podchytilo "včas", aj keď o skutočných počtoch by nemuseli ojetrtkávať. K tomu podozrenie (opodstatnené a čiastočne potvrdené) že vírus je umeláč spichnutý "namieru", k tomu veselice na G/T hraniciach, k tomu prílev imperialistických brancov... Do leta sa síce z tejto viróznej sračky vyhrabeme, ekonomika dostane na prdel, EU vďaka primitivizmu posilnie, ale čakajú nás velice zaujímavé časy. Tak nazdravie páni, nalievam si jeden zdravotný repáčik...
btw. by ma zaujímalo prečo ešte nebol p. docent Zajac oslovený tými najlepšími labákmi, konkrétne u p. Pekovej by mal ideálne podmienky, rozhodne by to pomohlo.
btw. by ma zaujímalo prečo ešte nebol p. docent Zajac oslovený tými najlepšími labákmi, konkrétne u p. Pekovej by mal ideálne podmienky, rozhodne by to pomohlo.
Clanok k UK pristupu
Jasne, môžu za to Američania, tí priniesli vírus do Číny. Síce súdruh hovorca čínskeho ministerstva ešte nevie povedať ako, ale aj k tomu iní súdruhovia určite vymyslia dostatočne šťavnatý príbeh, ktorý ho potom naučia naspamäť. V tejto fáze celkom stačí začať šíriť, že to nie Číňania ale Amíci. Užitoční idioti sa na Západe postarajú o zvyšok. A to ešte uvidíte, ako bude čínska propaganda fachčiť, až sa ukáže, že to s tým potlačením vírusu v Číne nemusí byť také ružové, ako súdruhovia tvrdia a začne im tam (nedajbože!) opäť citeľne vyčíňať. Kto nevie, o čom hovorím, nech si prečíta Gunslingerov príspevok na podobnú tému pár strán nazad.
Čo keby tak čínski súdruhovia konečne boli schopní nado všetky pochybnosti vyvrátiť podozrenia, či tu nemáme vírus práve preto, že im čosi ubziklo z labákov vo Wuchane. Alebo ešte lepšie - a to je stráviteľné aj pre tých, čo nie sme fanúšikovia nejakých veľkých konšpiračných teórií - nech si teda zaspomínajú, ako v prvých týždňoch pristupovali k podozreniam, že sa im vo Wuchane šíri nový typ vírusu a ako sa správali k tým (vlastným) odborníkom, ktorých toto podozrenie znepokojovalo dlho predtým, než sa počty obetí začali rátať po stovkách. A nech teda čínski súdruhovia povedia, dokedy púšťali nakazencov - ehm, ideologicky konformných občanov ČĽR - na výlety na benátsky karneval a do všetkých európskych metropol...

Čo keby tak čínski súdruhovia konečne boli schopní nado všetky pochybnosti vyvrátiť podozrenia, či tu nemáme vírus práve preto, že im čosi ubziklo z labákov vo Wuchane. Alebo ešte lepšie - a to je stráviteľné aj pre tých, čo nie sme fanúšikovia nejakých veľkých konšpiračných teórií - nech si teda zaspomínajú, ako v prvých týždňoch pristupovali k podozreniam, že sa im vo Wuchane šíri nový typ vírusu a ako sa správali k tým (vlastným) odborníkom, ktorých toto podozrenie znepokojovalo dlho predtým, než sa počty obetí začali rátať po stovkách. A nech teda čínski súdruhovia povedia, dokedy púšťali nakazencov - ehm, ideologicky konformných občanov ČĽR - na výlety na benátsky karneval a do všetkých európskych metropol...
...a v Amerike k tomu ešte aj bijú černochov.... že to nie Číňania ale Amíci....
Ked uz tu bola rec o S.Pekovej:
Potrestaná lékařka vyvinula vlastní test. Je zdarma a zájem o něj mají v USA
Ale zatial nie v CZ.
A ako v SK ?
Ak je to pravda ...
Potrestaná lékařka vyvinula vlastní test. Je zdarma a zájem o něj mají v USA
Ale zatial nie v CZ.
A ako v SK ?
Ak je to pravda ...
Toto neušlo z labákov..Bola o tom reportáž na TA3.. Na 99% to zliezlo z netopiera na primitívny čínsky ľud, ktorí zožerie doslova všetko. Na nete kolujú videá z tých ich tržníc. Je tam vidno neskutočnú špinu, hygiena nulová. Porážajú na tržniciach tie zvieratá, po krvi týchto zvierat chodia nakupujúci - dokonca ešte aj psov a zvery ktoré ani boh nevie ako sa volajú tam na počkanie vedia gurmánovi nachystať do igelitky . Fakt nechutný humus. Žiadni uesáci, ale čínsky humusáci sú za tým. Čína len odkláňa pozornosť od svojej priamej zodpovednosti za toto všetko. Zaiste podiel na tom čo sa deje máme aj my v EU. Človek keď vidí debilizmus Trumpa, alebo nášho Sulíka ako "zodpovedný vzor" olizuje mikrofón a následne na tlačovke si ani len to pooniate rúško nevie na ten svoj ksicht dať, tak vidina krajších zajtrajškov sa človeku veľmi rýchlo rozplývaJack napísal: Čo keby tak čínski súdruhovia konečne boli schopní nado všetky pochybnosti vyvrátiť podozrenia, či tu nemáme vírus práve preto, že im čosi ubziklo z labákov vo Wuchane.
Vraj z netopiera na niečo ďalšie a až potom na človeka. Zatiaľ ale nikto neprišiel na to, čo bolo tým medzičlánkom.
Vcera zverejnili ze medziclanok boli zrejme nutrie.
Niekde slo info ze medziclanok je norok
Ubik : jasne ze Norok... a to ne len tak nejaky ale Norok AMERICKY
http://www.sopsr.sk/invazne-web/?page_id=187

http://www.sopsr.sk/invazne-web/?page_id=187
Tomáš, otázka je, či tomu chceme alebo nechceme veriť. Príbehom o netopieroch, hadoch a už aj nutriách. Pretože s dôkazmi to, aspoň pokiaľ mi je známe, zatiaľ nie je žiadna sláva.
Ak nechceme veriť verzii, ktorú aj teraz nejaký čínsky oficiálny trtko spochybnil tliachaním o víruse ako americkom importe (čím, mimochodom, opäť raz ukázal, ako si tamojší režim váži hodnotu pravdy), potom je uveriteľnejšie čo? Čínsky labák v Číne? Alebo americký športovec v Číne?
Nie, vážne, kto ma pozná, vie, že ja hoaxy a totálne vyfabulované konšpirácie nerád, nezriedka proti ním skúšam bojovať aj tu, na WF. A aj v tomto prípade iba aplikujem rovnakú konšpirátorskú dialektiku ako citovaný čínsky súdruh. Vyrukoval som s tým jednoducho preto, že perverzná čínska klika by mala držať hubu, tíško šúchať kopýtkami a nie zvaľovať vinu na iných.
Ak nechceme veriť verzii, ktorú aj teraz nejaký čínsky oficiálny trtko spochybnil tliachaním o víruse ako americkom importe (čím, mimochodom, opäť raz ukázal, ako si tamojší režim váži hodnotu pravdy), potom je uveriteľnejšie čo? Čínsky labák v Číne? Alebo americký športovec v Číne?
Nie, vážne, kto ma pozná, vie, že ja hoaxy a totálne vyfabulované konšpirácie nerád, nezriedka proti ním skúšam bojovať aj tu, na WF. A aj v tomto prípade iba aplikujem rovnakú konšpirátorskú dialektiku ako citovaný čínsky súdruh. Vyrukoval som s tým jednoducho preto, že perverzná čínska klika by mala držať hubu, tíško šúchať kopýtkami a nie zvaľovať vinu na iných.
No tak sa nam zobudila aj EK
Pozeram k comu sa dopracovali.... aaa zase nesklamali...
bla bla bla, volny pohyb tovaru, bla bla bla volny pohyb ludi, bla bla ludske prava...
https://www.cas.sk/clanok/958095/krizov ... raniciach/
Jack : zatial nikto presne nevie ci je virus umely, alebo mutoval prirodzene. Jedna skupina vedcov tvrdi to, druha to naopak vyvracia do toho idu konspiratori... Treba pockat to sa neututle... Takze rovnako ako obvinovanie Americanov je sirenim hoaxu aj poukazovanie na to laboratorium vo Wu chane... Cina tvrdi, ze nakazu zvladla, cas nam da odpoved, lebo pokial ne tak sa im do mesiaca vyvalia miliony postihnutych vo vnutrozemi a to neututlaju...
Pozeram k comu sa dopracovali.... aaa zase nesklamali...
bla bla bla, volny pohyb tovaru, bla bla bla volny pohyb ludi, bla bla ludske prava...
https://www.cas.sk/clanok/958095/krizov ... raniciach/
Jack : zatial nikto presne nevie ci je virus umely, alebo mutoval prirodzene. Jedna skupina vedcov tvrdi to, druha to naopak vyvracia do toho idu konspiratori... Treba pockat to sa neututle... Takze rovnako ako obvinovanie Americanov je sirenim hoaxu aj poukazovanie na to laboratorium vo Wu chane... Cina tvrdi, ze nakazu zvladla, cas nam da odpoved, lebo pokial ne tak sa im do mesiaca vyvalia miliony postihnutych vo vnutrozemi a to neututlaju...
Erebos> ak si svoje pohorsenie zalozil na tom clanku, tak celkom nerozumiem co ti vadi. Jedina vec, ktora ide nad ramec zmyslu je umoznenie osobam tranzitovat ked cestuju domov. Ano, neorganizovany tranzit odpierame - pravom.
Ale inak - podla tych slov EU chce, aby sa zachoval tranzit tovarov, co je pochopitelne. Asi by sme nechceli aby Rakusko a Cesko uplne uzavrelo tranzit, pretoze za 2 tyzdne nebudeme mat co jest. Alebo budeme o podporu ziadat Rusov....
Na to ako vie EU chrlit nezmysly mi toto pride celkom OK. Pred tyzdnom bariery na hraniciach odmietali, ze su neucinne. Teraz pravo robit kontroly a hranice ciastocne uzavriet nespochybnuju.
Ale inak - podla tych slov EU chce, aby sa zachoval tranzit tovarov, co je pochopitelne. Asi by sme nechceli aby Rakusko a Cesko uplne uzavrelo tranzit, pretoze za 2 tyzdne nebudeme mat co jest. Alebo budeme o podporu ziadat Rusov....
Na to ako vie EU chrlit nezmysly mi toto pride celkom OK. Pred tyzdnom bariery na hraniciach odmietali, ze su neucinne. Teraz pravo robit kontroly a hranice ciastocne uzavriet nespochybnuju.
Libertarianske zamyslenie sa nad rozdielom medzi Talianskom a Juznou Koreou. Pokial vas bude pri popise talianskeho zdravotnictva mrazit, mozno je to tym ze ten popis napadne pripomina to nase.
https://mises.org/wire/markets-vs-socia ... y-covid-19
https://mises.org/wire/markets-vs-socia ... y-covid-19
matus69, k tomu clanku, co sem linknul erebos:
Za 1. ide o to, ako kvalitne bol ten clank prelozeny
za 2. co vsetko z toho usmernenia bolo v tom clanku vybrane a uverejnene a co nebolo "vybrane", ved vieme, novinari ...
a za 3. len posledna veta z toho clanku: "Podľa Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín (EFSA) neexistuje dôkaz, že potraviny sú zdrojom alebo prenášačom ochorenia COVID-19."
Uz len toto mi nesedi. Ved ked niekto nakazeny chrli - kasle na potraviny (jablka, chlieb, ...) a tieto niekto na 2., 3. den zje, ze je vsetko v poriadku ?
Ale mozno sa mylim ...
Za 1. ide o to, ako kvalitne bol ten clank prelozeny
za 2. co vsetko z toho usmernenia bolo v tom clanku vybrane a uverejnene a co nebolo "vybrane", ved vieme, novinari ...
a za 3. len posledna veta z toho clanku: "Podľa Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín (EFSA) neexistuje dôkaz, že potraviny sú zdrojom alebo prenášačom ochorenia COVID-19."
Uz len toto mi nesedi. Ved ked niekto nakazeny chrli - kasle na potraviny (jablka, chlieb, ...) a tieto niekto na 2., 3. den zje, ze je vsetko v poriadku ?
Ale mozno sa mylim ...