V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
gipsytv.eu ako medialny partner?
Uz asi ani nemusime hadat akym smerom bude ten film ladeny... 
gipsytv.eu web: Gipsy Television je unikátna rómska internetová televízia krajín Vyšehradskej 4. Našim cieľom je podporiť rómsku národnostnú menšinu v oblasti sociálnej politiky, školstva, zdravotníctva, ľudských práv a diskriminácie. Hlavným nástrojom na dosiahnutie nášho cieľa je výroba audiovizuálnych diel. V rámci svojich aktivít zlepšíme povedomie verejnosti vo vzťahu k marginalizovaným rómskym komunitám.
Este viac ale clovek kruti hlavou nad tym vraj autorom: Jozef Palenik - neznamy clovek, poslednych pat rokov modny fotograf ktory v lete prisiel z anglicka, a okamzite napisal scenar a zreziroval to ?!?!?

Gunslinger
gipsytv.eu web: Gipsy Television je unikátna rómska internetová televízia krajín Vyšehradskej 4. Našim cieľom je podporiť rómsku národnostnú menšinu v oblasti sociálnej politiky, školstva, zdravotníctva, ľudských práv a diskriminácie. Hlavným nástrojom na dosiahnutie nášho cieľa je výroba audiovizuálnych diel. V rámci svojich aktivít zlepšíme povedomie verejnosti vo vzťahu k marginalizovaným rómskym komunitám.
Este viac ale clovek kruti hlavou nad tym vraj autorom: Jozef Palenik - neznamy clovek, poslednych pat rokov modny fotograf ktory v lete prisiel z anglicka, a okamzite napisal scenar a zreziroval to ?!?!?
Gunslinger
Spočiatku som ten film chcel vidieť, keď som si ale pozrel jeho partnerov, medzi inými aj denník SME, ktorý sa vyznačuje až prehnanou politickou korektnosťou a ochranou asociálneho spôsobu života vybraných skupín spoluobčanov, stratil som záujem.Gunslinger napísal:gipsytv.eu ako medialny partner?Uz asi ani nemusime hadat akym smerom bude ten film ladeny...
-
inspiring_tharp
Kokso, berserker, takýmto prístupom budeš čochvíľa dýchať na chrbát aj kolegovi BKSL.
Nikto, okrem tvorcov, ešte ani netuší, čo presne vo filme bude, ale berserker už vie, čo tam nebude.
Sorry, no offense, ale túto poznámku som si nevedel odpustiť. Pobavil si ma.
Nikto, okrem tvorcov, ešte ani netuší, čo presne vo filme bude, ale berserker už vie, čo tam nebude.
Sorry, no offense, ale túto poznámku som si nevedel odpustiť. Pobavil si ma.
Naposledy upravil/-a Jack v 02 Feb 2011, 23:42, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_tharp
Samozrejme viem, ale neprezradím. Nechcem sa deliť o výhru. A potom by ste mohli namietať, že diskriminujem, že niekomu čisla poviem, inému nie. Takže nepoviem nikomu a každý je happy.Kapo napísal:Nevieš náhodou čísla športky na budúci týždeň?
Jack napísal:Kokso, berserker, takýmto prístupom budeš čochvíľa dýchať na chrbát aj kolegovi BKSL.
None taken. Sranda musí byť.Jack napísal:Sorry, no offense, ale túto poznámku som si nevedel odpustiť. Pobavil si ma.
Mal som dlhý deň. Zajtra to snáď bude lepšie.
Naposledy upravil/-a inspiring_tharp v 02 Feb 2011, 23:46, upravené celkom 3 krát.
Bez prílišného filozofovania a teoretizovania: už len slovíčko "masaker" v názve dokumentárneho filmu nie je celkom šťastné. Iste, potenciálny divák to zhltne jak ryba návnadu aj s háčikom. Ja však patrím do tej skupiny ľudí, ktorí sú presvedčení, že serióznejší (nevravím, že priamo seriózny) dokumentarista by sa mal podobným marketingovým ťahom radšej vyhnúť. Samozrejme, ak je to možné.