Závady zbraní Grand Power

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 5 months

Príspevok od používateľa gewehr »

electron napísal:defekt nabojovej komory sa objavi casom,alebo to vyjde takto z fabriky von?
v tomto mieste sa to nemalo ako vypalit strelbou, takze to zrejme v nedobrom stave uz opustilo fabriku :|
samozrejme nada sa ani vylucit ze to sposobil predosly majitel nejakym nastrojom
regnak
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa regnak »

elado napísal:škoda, že sme nedostali odpoveď od chlapa čo čistí gp 2-3 ročne:-))))ten očividne vaše problémy nemá, jedine, že by aj strieľal 2-3 ročne po pár nábojov;-)
presne tak ten chlapec problémy s K100 nemá...
od 26.9.2014 som vystrelil presne 6400kusov fabrického streliva 80% S&B
čo sa týka .22LR tam je to cez 12000ks a to výhradne S&B standard...
K100 bez jedinej vady či zádržky (ak nerátam 2x neodpálené magtechy) mám sériu K...
.22LR zvykne neobtiahnuť, hlavne v zime ale pri 100 ranách 1x...pri použitom strelive je to myslím veľmi slušné...
a údržba, môžete si myslieť čo len chcete K100 som od nova mal rozobratú maximálne 5x, vystriekal som to brunoxom, utrel do sucha a jemne natrel syntetikou 5W-40 :) ... je pravda že K100 nenosím denne za pásom teda sa nemusí ligotať, ale obdivujem ľudí čo zbraň čistia po každej streľbe, nikdy to však robiť nebudem...
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Mesi »

By som povedal ze je to standard. Tiez necistim pod 500+.
theplaky
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa theplaky »

.. toto vlakno je o zalospevoch pani - na balady tu je urcite nejake ine

(na odlahcenie: mna by skor zaujmalo ci firma GP ponuka do tej hlavne aj ine geometricke tvary okrem toho "tajomneho kruzku" :) )
Mesi
moderátor

nie, na onanie tu nie je priestor a dufam ze ani nebude :twisted:
Hektor
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 2 months

Príspevok od používateľa Hektor »

Na mojom GPcku sa mi odlupol kusok materialu na vyhadzovacom okienku (plocha asi 3x1mm, hlbka zanedbatelna) zrejme pri takzvanom komine. Funkcia zbrane ostala nezmenena, ale asi za tyzden som mal cestu do Brezna tak som ju po predchadzajucej dohode zaniesol.
Technik pozrel a zhodnotil to tak, ze to skusi freznut a zalakovat. Hned na predajni mi povedal, ze ak najde hlbsiu prasklinu, zaver mi vymenia. Buchacka bola hotova za pol hodku, ale stravil som tam este dalsiu hodinu, lebo som kupoval par veci, ktore trebalo pripravit. Za celu tu dobu som nevidel nikoho kto by prisiel reklamovat, ale zacul som par telefonatov ohladom kupovania.
Zaver po oprave vyzera vizualne bez poskodenia a odstrielal som s nim cele leto.
Tot moja skusenost.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

myslim,ze keby niektori prispievajuci uviedli pre aku firmu pracuju / idu pracovat / chceli by pracovat trosku by to pomohlo citatelom zorientovat sa
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

Mas pravdu roman. Najlepsie info su ale od byvalych pracovnikov :wink:
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 5 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Tym by nikto neveril keby nieco napisali...
Adrian
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Ja cistim zbran po kazdej strelbe a aj budem. Mam z toho dobry pocit a zbrani to prospeje. Nerad vidim nezhorene zvysky strelneho prachu v zbrani, ked je ulozena v trezore. :)

Co sa zavad tyka, tak na X-Cal. som nemal jedinu zavadu. Nemam ju ani na P1 Ultra a K22 mi tiez slape bez problemov. Ale hodnotit to budem, ked tie zbrane budu mat nabehane okolo 10 000 vystrelov.
inspiring_liskov

Miro389 napísal:Mas pravdu roman. Najlepsie info su ale od byvalych pracovnikov :wink:
a najviac mudruju zamestnanci ZVS ktori K100 v ruke nedrzali
theplaky
častý prispievateľ

Ak mas na mysli mna tak vedz ze nemas pravdu ak tvrdis ze som zamestnancom ZVS :lol:
inspiring_liskov

roman napísal:...pre aku firmu pracuju / idu pracovat / chceli by pracovat ...
ved ja viem, pochval sa az nastupis
Mesi
moderátor

Chalani, naco je dobre toto dotahovanie? Bohuzial tato tema sluzi viac na emocne vyburenie sa ako na popis a hladanie riesini jednotlivych zavad. Takto citame dokolecka kto s cim mal problem a ako je to cele naprd.
theplaky
častý prispievateľ

..Roman, Roman .. opat si mimo - ale to sa Ti v diskusiach ktore sledujem stava casto takze ma to neprekvapuje (tvoj zdroj to cele dezinterpretoval - ale pozdravuj ho).

Inak neviem ako ostatni, ale ja tu prezentujem svoj vlastny nazor, ak tu niekto tuka do klavesnice len preto aby hajil logo ktore ma na vizitke tak je to smutne. Ak si nazries par stran dozadu, zistis ze moj prvy prispevok bol o sprostredkovani skusenosti ktoru ma s K100 jeden dobry znamy - vypadava mu z hlavne material (a to ide o Excalibur - vlajkovu lod fy GP!). A nieje sam komu sa ta kvalitna hlaven na tejto chvilami spolahlivej pistoli droli. Napisal by aj sam no uz sem neprispieva - koli takym ako si Ty Roman.
- K100vku nemusim (aj ked je slovenska), netajim sa tym, k tomuto presvedceniu som nedospel cez noc a to co sem pisu ostatni ma len usvedcuje v tom, ze nazor ktory na tu zbran mam je spravny.
.. si v diskusii o zavadach na zbraniach GP - mas tu zatial 3 prispevky, ani jeden sa netyka nejakej zavady, dokonca by som povedal ze si sem opat zavital s umyslom nejak to tu cele skreslit tvojimi fantasmami o tom kto kde pracuje

.. si smiesny a si OT

PS: ak to tu chces za$ierat osobnymi invektivami tak poprosim do SS - tam sa mi to bude ignorovat lahsie
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"