Strelnica Zohor - BA

Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Sparks

tych nespokojnych zakaznikov bolo trosicku viac, ako len jeden ;)
Ale ako napisal Yarco, nech si pripadny zaujemca precita celu temu, popripade nech skusi zariskovat a zaplati si od 5€ do 15€ (podla nalady spravcu strelnice a podla toho ako ranajkoval) a vyskusa si to na vlastnej kozi ;)
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

Hm, pre bezneho slovaka je zial zdieracske vsetko co nie je zdarma. Potom si ale spravi vlastnu prevadzku (akukolvek) a hned pyta prachy.... ak by bol poplatok akykolvek, vzdy sa najde clovek, ktoreho to bude zdierat... hold, realita dnesnych dni... a ak to bude zadarmo, tak bude nadavat, ze mu nezaplatili za to ze tam prisiel... tolko OT

A teraz k teme, pojdem tam a napisem svoj pohlad. A mozno by bolo fakt dobre, ked by prispievatel napisal, ci tam skutocne bol...
inspiring_sutherland

Príspevok od používateľa inspiring_sutherland »

ja povedal ze som mal kladne skusenosti, tod vse
na com sme sa dohodli to som aj platil
friendly_knuth

Príspevok od používateľa friendly_knuth »

Pani nehnevajte sa ale to co tu citam je nonsens. Nerieste moju gramatiku vecinou fungujem na mobile a nemam cas vysedavat za PC a riesit forum.
Bol by som rad keby sa kazdy nespokojny zakaznik ohlasil pri plateni a nie na fore poza chrbat + kazdy si prihodi nejaku tu vec navyse.
Cena je 5€ osoba/hodina nie stav. Nehnevajte sa ale to ze sa chcu piati ludia dat do jedneho stavu aby kazdy zaplatil strelnici 1€? Prenajom je 20€/hodina cez tyzden a 35€ cez vikend a ziadne ine poplatky naviac sa neplatia (nepocitam terce a doplnky). Uvedomte si ze niekto tam musi byt a aby ten clovek mal 500€ vyplatu co je si myslim dost malo v dnesnej dobe by vas museli prist za mesiac 100 na strelnicu (a to vas ani nahodou nepride). Ale vam by zjavne vyhovovalo aby spravca chodil normalne do nejakej prace a popritom mal cas byt na strelnici presne v ten cas ked vam to vyhovuje a najlepsie by za to nechcel zaplatit. Ludia 5€ zaplatite na kolotoci za 10minut. Kritizovat tu viete vsetci pritom hlbsie do toho nevidite. Viete ze 5 platov kartonu na ktory strielate stoji 7€? A kolko vydrzi? Za tri roky sme nezvysili ceny i ked naklady idu stale hore. Zamyslite sa nad tym co je 5€.
My sme sa nestali namyslenymi koli nedostatku strelnic ani sme niako nezmenili ceny ze ooo sme asi jedina strelnica, strielat chcu dame im 6,5€ na pol hodiny ako v Dubravke.

Ano colnici strielat budu ale oni strielaju v pracovne dni a v casoch ked je vacsina ludi v praci tak ako oni. A kazdy den zostava 5hodin volnych pre Vas a samozrejme sobota nedela su dni kedy colnici nechodia vobec.

Ak sa niekto bude chciet informovat o cenach, casoch alebo hocicom ohladom strelnice tak na cisle 0910 119 274 vam rad na vsetko odpoviem.
ozon
expert
Dátum registrácie: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa ozon »

Chcelo by to viac udajov na stranke - napr. aspon zakladny cennik, GPS koordinaty, mapku strelnice, s cim sa da strielat, kolko stavov, na ake vzdialenosti.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

rampa11 napísal:Cena je 5€ osoba/hodina nie stav.
Teda čím viac ľudí na jednom stave, tým drahšie strieľanie na jednu osobu, keďže strieľa vždy max 1 človek na stave.

1 osoba na 1 hodinu za 5€ = 5€ za hodinu na osobu
2 osoby na 1 hodinu za 5€ = 1 osoba na 1/2 hodiny za 5€ = 10 € za hodinu na osobu
3 osoby na 1 hodinu za 5€ = 1 osoba na 1/3 hodiny za 5€ = 15 € za hodinu na osobu
.....

Reálne teda cena 5€ na hodinu platí iba ak je 1 človek na stave. To je dosť demotivujúce, lebo takto ak donesiem človeka čo nemá ZP aby som trochu popularizoval strelbu, tak nemám inú možnosť ako platiť 5€ za 30 minút strelby, teda dvojnásobok.

Keď sa už neúčtuje za stav, tak by sa mal vyberať poplatok iba od držiteľov ZP, lebo oni majú možnosť ísť na samostatný stav.

V súčasnej forme je to presne opačne ako je bežné -- čím viac nás je, tým viac platíme.
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

Jasne napisali, ze cena je za osobu, tak co riesite. Cennik je teda transparentny, mne to pride fer. A uz sa tesim na navstevu strelnice v Zohore. A viem co zaplatim. No problem :D
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

berseker nehnevaj sa ale tvoj prispevok nema logiku - bez urazky.

V tomto pripade rozhodne neplati ze cim viac strelcov tym ma byt vecsia zlava. Podla teba ked pride na strelnicu 20 ludi a povedia ze beru 1 stav za 5 E je v poriadku?? Spravcovi by ostala rozmlatena strelnica a zisk 5 E. Mam taky nejasny dojem, ze ty by si to ako majitel neakceptoval. Ceny za strelca su dosledkom vychcanosti ludi ktori praktizovali presne to o com pisem vyssie. Osobne som bol svedkom ked si chcelo cca 7 ludi zobrat 1 stav na co spravca neveriacky krutil hlavou. Preto zaviedli cenu za strelca a ne za stav lebo slovac nepozna hraice... O bezpecnosti ked sa v jednom stave tlaci 5 - 7 ludi ani nehovorimNa druhej strane - nemozem hovorit za spravcu ale pokial si tam donesete frajerku a vzstriela 1 zasobnik, oznamite to DOPREDU tak Vam garantujem, ze Vam uctovat nic nebudu!

Preco by mal platit len drzitel ZP?? Pokial sa cloveku bez ZP nepaci ma 2 moznosti a to spravit si zbrojak, kupit zbran a strielat, alebo poziadat spravcu strelnice aby mu spravil odborny dozor a pozical zbran...

V kazdom pripade su ceny pevne urcene a to 5 E osoba/hodina. Nevidim na tom nic divne nakolko cena je primerana a jasne dana. Mame trhove hospodarstvo a pokial sa Vam nepaci tak ju neakceptujte a nechodte tam. To ze majitel odmieta nechavat strielat zadarmo z neho nerobi zlodeja a osobne ho chapem....

Na zaver len tolko, ze medzi mnou a strelnicou nie je ziadne prepojenie ale proste nemam rad ked sa uverejnuju polopravdy a klamstva. Osobne skusenosti su len a len kladne a kazdemu ju mozem doporucit!
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mne naopak berserkrov prispevok dava zmysel, a tvoj velmi nie.

o akom strielani zadarmo hovoris? ked si prehnanych 7 ludi prenajme 1 stav a maju hoci aj 7 zbrani, tak strielat v jeden moment moze predsa len 1.

ak je zbran len jedna a 6 hosti, tak je to este mensi pocet vystrielanych nabojov a stale bude strielat len jedna zbran v jeden okamih, takze stale nevidim to strielanie zadarmo.

berserker nikde nehovori o ziadnej zlave ak som dobre cital, ale prepocitaval jednotkovu cenu na osobu a stav v zavislosti od poctu osob, ktora sa so zvysujucim poctom osob umerne zvysuje, co sa ani mne nezda uplne ok.

nikto sa nebavi o 20 ludoch v 1 stave za 5€ a keby aj, tak kazdy ma v tom stave 3 min, co take tam stihne vystrielat a ako presne zdevastuju tu strelnicu?
ale naopak situacia kedy pridem s hostom, ktory nema zp je uplne bezna a kedze naraz bude vzdy strielat len jeden, nevidim dovod aby sme mali platit kazdy hodinu strielania, ked tam budeme v jednom stave dokopy hodinu, toto podla mna postrada logiku, by som sa nedivil, keby si niekto z trucu prenajal radsej 2 stavy aj ked maju len 1 zbran.

zauzivany a uplne logicky a ferovy uzus je uctovat cenu za stav a hodinu a z hladiska bezpecnosti povolit 1-2 hosti, ktori mozu zdielat stav.
ozon
expert
Dátum registrácie: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa ozon »

ozon napísal:Chcelo by to viac udajov na stranke - napr. aspon zakladny cennik, GPS koordinaty, mapku strelnice, s cim sa da strielat, kolko stavov, na ake vzdialenosti.
tak som zistil, ze ich stranka je zjavne otimalizovana pre Firefox, alebo mi nefunguje riadne IE, lebo v nom sa nezobrazuje bocne menu.
cennik je vecou prevadzkovatela, mozno je trochu nezvycajny, ale je to jeho vec. Mozno nechcu mat vela ludi pomimo.

Napokon sam to tu aj pisal.

A inac :

1 osoba - pištoľ/ hod 4,98 €

1 osoba - dlhá zbraň/100m/ hod 6,64 €

prenájom strelnice/ hod/ deň 16,60 €

prenájom strelnice/hod/ víkend 33,19 €.

4 osoby si prenajmu celu strelnicu na kratku, alebo 3 osoby na dlhu, a maju to lacnejsie.

Cez vikend 7 a 5.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

erebos:

Už sam mal napísaný celkom dlhý príspevok, ale medzitým luke odpovedal a myslím, že z jeho príspevku by malo byť jasné čo som mal na mysli.

Ešte ale dodám, že o netransparentnosti som nikdy nehovoril. Ceny sú jasne dané. Tam samozrejme žiadny problém nie je. Ja som si len dovolil vyjadriť svoj názor, že takáto cenotvorba nie je z pohľadu strelca veľmi šťastná, dokonca by som povedal, že nie je ani veľmi fér.
erebos napísal:Mame trhove hospodarstvo a pokial sa Vam nepaci tak ju neakceptujte a nechodte tam.
Toto si vystihol presne. Mne sa to nepáči a nepôjdem tam. ;)
geronimo
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa geronimo »

Vacsinou chodievame dvaja strielat. V TaT sme za 20 min platili cca 14€. V Zohori za hodinu strelby+kovaky platime 12€. Z mojej strany jasna volba...
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Luke : pocitas, prepocitavas, kombinujes so snahou vymysliet ako zaplatit menej - co je z pohladu zakaznika pochopitelne. Na druhej strane zabudas, ze mnozstevne zlavy - resp. cenove zvyhodnenia ktore si si vymyslel a snazil sa ich podporit svojimi vypoctami majitel strelnice proste neponuka - cize su irelevantne!!! Je tam pevne dana cena za strelca za hodinu a argumentovat nejakym uzusom ktory sa hodi tvojej penazenke je s prepacenim ......
Tvoje vypocty vyzeraju krasne na papiery ale realita je taka, ze pokial bola cena za stav tak sa do jedneho stavu ezriedka narvalo 3 - 5 ludi, ktori po hodine intenzivnej strelby isli platit 5E..

berseker : aka cenotvorba je podla teba z pohladu strelca stastna a fer??? Z tvojho prispevku mam dojem, ze by si uvital keby sa platilo 1 EURO na stav a den...

Pani nemam zaujem s nikym z Vas viest flame ale pozrite co tu pisete. Na reakciu nespokojneho zakaznika, ktory mal s majitelom konflikt o ktorom vedia len oni dvaja a my to posudit nemozeme lebo sme tam neboli priamo alebo nepriamo obvinujete majitela strelnice z klamania zakaznikov-neferovych cien a Vasim jedinym argumentom su Vami vymyslene vypocty cien ktore vyhovuju Vam a nezohladnuju realne naklady na prevadzku....

Nech si kazdy urobi vlastny nazor....
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

neviem, ci si v zivote nebol v tejto krajine na strelnici, alebo ako si mam vysvetlit pojem "vase vymysly". reci o prepocitavani a kombinovani si nechaj, lebo to nie je moj vymysel, ale uplne bezna realita strelnic na slovensku.
na strelniciach, na ktorych som bol, sa platilo za prenajom stavu na cas a pocet osob bol irelevantny.
cize prave cenotvorbu podmienenu vztahom osoba/zbran/stav/cas je mozne v tychto koncinach povazovat za exoticku, kedze podla mojich vedomosti taku metodu nik iny nevyuziva.
inspiring_sutherland

Príspevok od používateľa inspiring_sutherland »

mne vyhovuje format 5€/hod/hodina neviem nad cim sa vlastne tolko vzrusujete, idem do posilky platim vstup na osobu,idem k dokotovi tiez platim, idem kamkolvek a platim vstup na osobu,,,,,, pokial sa nekou zda 5€ na osobu vela tak neh nechodi nikam a sedi doma
a to ze to neni na stav ale na osobu, tak co, ked chcem strielat tak zaplatim ked nie,tak nikam nejdem
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"