Izraelská bojová strelba

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Fuu pani, prevadzkujete moc nebezpecne hobby, ja osobne by som s vami v jednom case na strelnici nebol. Minimalne 24h po vas...

http://www.youtube.com/watch?v=9CaOJIjSio4
http://www.youtube.com/watch?v=i0hwdnAW ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bRTyF-oZ ... re=related

kdeze zostala sudnost...
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

polucias
velmi dobre.Trenujeme nieco podobne.
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

tak v tomto prípade sa zdržím akéhokoľvek komentára, to si musí každý nechať prejsť hlavou sám, a dišputovať?? načo?? :shock: :) :D
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

no... mal som v plane napisat zopar komentarov, ale vacsina uz zaznela od prispievatelov predo mnou.

Len tolko, ze ego si radsej budem predlzovat inym sposobom a ak sa dopocujem ze na nejakej strelnici niekto skusa cosi taketo... budem niekde inde (a dost daleko)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

dirty harry napísal:... to si musí každý nechať prejsť hlavou sám ...
Tak v tomto je ten hacik ICS :-)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

polucias kazdopadne si musite doverovat, ale osobne by som s Vami takto netrenoval, ani sam so sebou keby ma naklonovali aj keby som mal byt vzdy iba strelec :-) Uz som sam zazil pocit, ze som 10 sekund cakal ci som nezastrelil hubara co bol v dostrelisti pre bicykel a ja som myslel ze uz tam nie je. Neprajem nikomu. V ten den som uz nevystrelil ani jeden naboj aj ked sa nikomu nic nestalo.
gewehr
expert

BKSL napísal:polucias kazdopadne si musite doverovat...
Dodrziavanie zasad bezpecnosti nie je o dovere. Napriklad to video "strelba v dave". Prsi, presuva sa, striela a pritom sa mu pred laufom promenaduju dvaja kolegovia. Mokra trava, jedno drobne posmyknutie ked pravestiela na poper a pruser je na svete. A to je iba jedna situacia, takychto su na tych videach desiatky.

Nemam nic proti ICS, ale tento sposob cvicenia je na darwinovu cenu. Bez urazky, ti ludia si neuvedomuju co robia a potencialne dopady ich cinnosti. Vyjadrenia typu "to je bezpecne" su totozne s vyjadrenim typu "neboj, nie je nabita". Este nedavno sme sa vsetci divili, ako je mozne ze na lesti niekto stal za tercom... toto je este silnejsia kava. A nie zrovna moja salka kavy.

Tym tu koncim. A ako bolo napisane, treba si to nechat prejst hlavou. Spravne, skor ako mu to necha prejst hlavou kolega pri tomto "vycviku".
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Chlapi, je to len a len vaša vec, čo a ako trénujete, ale to fakt nepoznáte príslovie "toľko sa chodí so džbánom po vodu..."?!
:roll:
Potom už to bude aj naša vec, lebo ak sa nedajbože niečo prihodí a dostane sa to na verejnosť, médiá vás vykreslia ako totálnych cvokov a podľa toho sa bude zblbnutá verejnosť potom pozerať aj na nás. Aj keď neviem, na čo vám je takýto tréning, aký predvádzate na videjkách a aj keď prvé, čo mi po ich zhliadnutí napdalo, bolo "všeho do času", prajem vám, aby ste nikdy nemali žiadnu mimoriadku.
:wink:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Vela stastia pri podobnych hradkach!

Mne sa zda, ze ob blbosti uz neviete co mate robit :!:

Porusujete vsetky elementarne zasady bezpecnosti pri strelbe , ale to su vase sracky, ktore si dufam nebudete nikdy lizat :!:

Hras sa s ohnom "Lukas" na videu :!:
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

ľudia ľudia,
tu zazneli také hovadiny že neviem kde mám začať,
že ego, dokazovanie blá blá blá,

strieľajte na papier do smrti, to sa naučí aj 5ročný chlapec. nedokážete sa nad tým celým širšie zamyslieť. posúvať sa ďalej,

dôvera medzi nami je maximálna, uvedomovanie si toho čo robíme a aj možných dôsledkov je tiež!a práve to je to prečo to môžme robiť.

ťažko to tu vysvetlím "športovcom". evidentne iba elektron to dokáže pochopiť,

bezpečnostné prvé aj posledné pravidlo prst mimo spúšte,
a ak si sám sebe tu niekto z Vás v tomto nedokáže veriť na toľko aby sa mohol pohybovať medzi ľuďmi, tak nenoste zbrane.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Sami sebe si dokazeme verit, ale 100% verit kusku zeleza a plastu, ak to asi nie.
Preto to tu asi vsecia pisu.

Zbrane su len mechanizmy, lepsie ci horsie vyladene, pri ktorych moze dojs k chybe bez toho, aby si to nejak ovplivnil a nestastie je na svete.

Myslel som si ze to trenujete s rozumom, tak ako na zaciatku, ale asi ste sa vyvinuli :!:
Prajem Vam len vela stastia :!:
gewehr
expert

Ak nedokazes pochopit, ze dodrziavanie bezpecnostnych zasad nie je o vzajomnej dovere alebo nedovere, tak si nebezpecny. Sebe aj okoliu.
polucias napísal:bezpečnostné prvé aj posledné pravidlo prst mimo spúšte
prosim ta o com to tu stale tocis, ved tam strielate smerom na ludi, ktori sa premavaju meter vedla "terca" :shock:
Naposledy upravil/-a gewehr v 30 Sep 2009, 16:05, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Polucias: prst mimo spúšť nie je 100%, dakde na webe som čítal príbeh chlapíka ktorý sa postrelil g17, pri nejakom pohybe sa mu do lučíka zamotala šnúrka z bundy s plastovým škrtiacim bazmekom. tak opatrne, pri nácviku ako napr. krížová cesta by k niečomu podobnému mohlo dôjsť...
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

gewehr napísal:
BKSL napísal:polucias kazdopadne si musite doverovat...
Dodrziavanie zasad bezpecnosti nie je o dovere. Napriklad to video "strelba v dave". Prsi, presuva sa, striela a pritom sa mu pred laufom promenaduju dvaja kolegovia. Mokra trava, jedno drobne posmyknutie ked pravestiela na poper a pruser je na svete. A to je iba jedna situacia, takychto su na tych videach desiatky.

Nemam nic proti ICS, ale tento sposob cvicenia je na darwinovu cenu. Bez urazky, ti ludia si neuvedomuju co robia a potencialne dopady ich cinnosti. Vyjadrenia typu "to je bezpecne" su totozne s vyjadrenim typu "neboj, nie je nabita". Este nedavno sme sa vsetci divili, ako je mozne ze na lesti niekto stal za tercom... toto je este silnejsia kava. A nie zrovna moja salka kavy.

Tym tu koncim. A ako bolo napisane, treba si to nechat prejst hlavou. Spravne, skor ako mu to necha prejst hlavou kolega pri tomto "vycviku".
ludia ako ty su experti na všetko ale keď príde na lámanie chleba tak máme plné... že?
evidentne nemáš páru o tom ako sa vo svete trénuje ak niekto chce byť so zbraňou naozaj niečo platný.

pokiaľ sa len hráme na strelcov je to ok. pokiaľ ide o niečo seriozne tak to už nie je pre teba.

nedokážeš pochopíť že toto robím práve preto aby som bol pripravený?
práve preto aby som v realnej situacii nezkolaboval!!!
gewehr
expert

polucias napísal:ludia ako ty su experti na všetko ale keď príde na lámanie chleba tak máme plné... že?
evidentne nemáš páru o tom ako sa vo svete trénuje ak niekto chce byť so zbraňou naozaj niečo platný.
pozri, v tvojich 25 rokoch (alebo uz 26?) mas este dost malo skusenosti na to, aby si mohol takto vyskakovat. Mozna neviem ako sa vo svete trenuje, ale viem, co dokaze sposobit strelna zbran, a ake zakladne zasady bezpecnosti pri narabani zo zbranou na tom svete existuju.
polucias napísal:práve preto aby som v realnej situacii nezkolaboval!!!
ja len tak, aby ste sa tej realnej situacie v zdravi dozili...
Napísať odpoveď

Návrat na "Tréning"