Strelnice : Všetky

niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Dikes Yarco. Inak co znamena CC ?
Ja v ramci IPSC tiez nesom nejaky borec. Hold sa stale ucim. :D Strielam pre zabavu a idem raz za mesiac na sutaz.
Cize mozem pocitat s tym, ze v Jarovciach je to o stasti? Raz je to prazdne, raz zase tlacenica? Hmm, pojdem asi cez vikend skusit, nech si urobim obraz. Treba nejako velmi dopredu rezervovat?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

cez vikend v jarovciach uvidis akurat tak zamknutu branku a za nou pobehovat rotwajlera menom Zubo, popr uvidis ze je tam nejaka klubova sutaz.

Strelnica funguje cez pracovne dni a pracovnu dobu, podla toho ci ma ujo Martin cas a nemusi ist domov krmit hospodarske zvierata alebo nie su v dedine hody. (uplne vazne)

Druha vec je, ze dopoludnia su tam vacsinou treningu colnikov a policajtov , takze smola.
Jedina sanca je medzi 13 a 17hod... musis sa telefonicky informovat u spravcu a moze sa ti stat ( a vacsinou sa aj stane) ze prides ako na hotove a na 25m ciare sa rozlozi nejaky mierenkar s margolinou a si v prdeli... lebo parkur si medzi nim a tercami nepostavia ani najdrsnejsi vyznavaci Izraelskej bojovej strelby

edit:

Prave som s nim volal, je tam sice po dazdoch blato ale vraj sa v dobrych topankach da.... zajtra su tam colnici do 13h , takze tam hned poobede skocim (ak nebude zasa liat)
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

Jarovce od 31.5. do 4.6. a od 14.6. do 18.6(8,00-14,00)obsadene
Yarco v tom Zohore ako to vyzera?
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

roman napísal:rotwajlera menom Zubo
zubo neni rotwailer, mi skor pripadal ako salasnicky pes. zubo ma osobnost, to nemoze byt rotwailer.
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

niko:
CC = Colt Club pod hradom. Info najdes tu alebo na GP fore, tam je tusim aj mapka.
A ak nahodou chodis raz mesacne na IPSC level1 v okoli BA (KN, Tekov, Cachtice), tak to sme mozno uz aj videli.

scar:
V Zohore som bol len raz, kratko po otvoreni.
Neboli tam posuvne terce a pevne stojany boli na kazdom palposte v inej vzdialenosti - ktory sa ti ujde, na ten strielas :roll:
To bol hlavny dovod, preco som tam uz nesiel, ale mozno sa to odvtedy zmenilo...

A na Zuba pozor, v nestrazenej chvili navstevnikovi s radostou olizne celu hlavu. Co napr. po predchadzajucej delikatese v podobe macacieho hovna nemusi byt extra vzrusujuci zazitok :lol:
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

YARCO, na SAVke by sa dalo dačo zrealizovať, len by si to tam museli zrealizovať tí, čo to chcú strielať. A cez víkendy tam máme dosť často voľno, takže by nebol problém rozložiť si parkúr a strielať...
niko
častý prispievateľ

yarco:
Diki, kuknem. A vyberiem sa cez vikend teda do CC :)
Inak na sutaze chodim povacsinou na vychode- Presov, Michalovce a okolie. Kedze odtial pochadzam tak to spajam s rodinnou navstevou. 8)
Kedy su najblizsie Cachtice? Tusim, ze tam ide aj par znamich.
inspiring_liskov

niko; cez vikend v CC nevybavis nic...
otvaracia doba je utorok a stvrtok 16;00-19;00
viac v teme o CC ...

Cachtice su v tuto nedelu , viac v prislusnej teme...
niko
častý prispievateľ

Oka. Takze zhrnute podciarknute, je to o stasti a o tom, ze treba chodit cez tyzden hned po praci. Hmm. Tak to mi otvaracia doba T&T fakt asi najviac pasuje, aj ked to neje nic moc.
Ale chlapy dikes za pomoc.
inspiring_liskov

takze prd...
prisiel som do Jaroviec, a bol tam rozlozeniy nejaky mierenkar (ako vzdy) , pol hodinu som cakal kym skonci a medzitym zacalo liat...
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Kua ze som si na to pocasie nestavil... :wink:
kriznik
prispievateľ

Príspevok od používateľa kriznik »

Ma niekto aktualne cislo na strelnicu Orlik? Z mojich 2 cisel nefunguje ani jedno a stranku maju padnutu.
inspiring_liskov

vraj su v konkurze a nefunguju
kriznik
prispievateľ

Príspevok od používateľa kriznik »

To su veci. Vidiecky strelcky klub zrusili tiez? lebo som clenom...aby mi nezrusili aj sk.E...
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Čaute.Má tu niekto čerstvé info ako to vyzerá s tou novou Trenčianskou strelnicov v starom podchode? :?:
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"