Sig Sauer Mosquito

inspiring_antonelli

Príspevok od používateľa inspiring_antonelli »

Mám dotaz na vás všetkých mate niekto original puzdro na Siga? Ak ano koľko stálo? Ja som zatial nezohnal ani unverzalne proste ani s W P99 tam mosquito nevojde.A ani z glocka 17.
eager_golick

Príspevok od používateľa eager_golick »

cau ja som sa oto puzdro zaujimal dalo sa objenat unas v RK cena bola oklo 1500 sk nakoniec som kupil puzdro z Falco.sk a som snim nadmieru spokojny je tam aj puzdro na zasobnik nanom a sig tam sedi ako prikovany :D
inspiring_antonelli

Jesus666: Ahoj pošli mi prosim ta link presne na to tvoje puzdro čo si kupil.
eager_golick

tuna to mas :
opaskove puzdra ja mam to 404 ale do poznamky napis ze to ces na mosquito :D a bude sediet ako uliate
inspiring_antonelli

Super, dakujem to som chcel vedieť.
eager_golick

nemas zac :)
inspiring_antonelli

Puzdro som objednal tak sa tešim ked pride cena je fajn.
Na Internete som našiel veľa doplnkov na SIGa je to od kolimatoru alebo čo to je až po tlmič hluku a pod veci.

http://www.sigsauer.de/index.php?id=560&lang=en
eager_golick

hej to viem ale su to zbytocnosti podlamna take hracky sktorymi sa pohras a uz to nepouzijes
inspiring_antonelli

Jo asi máš pravdu sú to také hračky ale asi by potešili občas.
eager_golick

potesia to hej aj ja by som cel vsetko ale hlavne tlmic len si skor uvedomim naco to vyuzijem a je po vzruseni mne staci ked si dobre zapraskam bez zasekov a som spokojny tak 200-300 ran a mozem ist spat hehe
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Dakujem za fotky Mosqita. Len tak pre uplnost, ako je spravena hlaven? Tak ako u W P22 = je tenkostenna a v rame ju drzi vonkajsi plast?
eager_golick

ee je to masivny kus nabytku ja som to waltherovy videlprvy krat ked som o kupil celkom zaujimave riesenie sa mi to vidi celkom fajn :D
friendly_khorana

Príspevok od používateľa friendly_khorana »

Pani - kupil som CC MInimag . Na akej pruzinke ich z Mosquita strielat ? Na tej bielej co bola povodne alebo na tej tmavsej co je pribalena ku zbrani v kufriku ? Dakujem . D
inspiring_antonelli

Skus na tej slinejšej a pokial to nepojde tak strieľaj na bielej.Ja momentalne strieam Sellier bellot standard.Ale zase preje k CCI Blaser.
eager_golick

j apalim akykolvek naboj aj z P22 aj mosquita kd ich streknem olejcekom silikonovym alebo aj balistol je fajn to cloveka az bavi ked mu to neseka heh pocujte cem sa spytat ma dakto skusenosti s beretou model 70. 22lr tieto pouzival mosad mam moznost to kupit ale cem sa vas opytat nato 8) aky amte nazor?
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"