OBUV -pracovné i sukromné použitie

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

3500k: Zaujimave info, ani ma nenapadlo to prechecknut (schvalne som pozeral len kvalitu/schopnosti/vlastnosti topanok bez ohladu na znacku), teraz uz aspon rozumiem preco som sa medzi nimi nevedel rozhodnut... :lol:

A ano, Meindl tiez patri medzi spicku a bol aj v tom mojom uzsom vybere, ale nevedel som najst tie modely co ma zaujimali na Slovensku na vyskusanie, takze preto som ho potom nezvazoval.

Heh, inak, tie Vikingy (Alphy) si kupil aj moj synovec, je s nimi maximalne spokojny, akurat ked bol u mna naposledy na navsteve skoro odisiel v mojich (uz ma tiez 11ku nohu... ten cas strasne leti :roll: Zvlastne ale je, ze tie jeho su cierne s 'jemnym nadychom' :lol: do zelena, zatial co moje su cisto cierne.

A na veci od Montane som na roznych lezeckych a horsko-turistickych forach tiez pocul same chvaly, ale od Mountlandu by som sa mal teraz v casoch krizy a sporenia radsej drzat dalej (pretoze tam clovek vzdy najde cosi co nevyhnutne musi mat... :wink: :lol:

Gunslinger
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Aspoň vieš, koho sa máš nabudúce pýtať čo sa takýchto vecí týka :wink:

Meindle by Ti doniesol Hudysport (prípadne po mojej intervenií) alebo Grube v Kováčovej, ak by nemali na predajni tie čo by si chcel. Grube ich má fakt úžasný výber a dá sa dohodnúť na cene, je to rodinný podnik a veľmi ochotný. Ja som tam kupoval moje, ktoré mi tiež hoci kto iný odmietol doviesť do SR (okrem hudy) - a oni ich mali na pulte snád vo všetkých veľkostiach.

Tvoju poslednú vetu plne chápem, a zdieľam s Tebou :cry: :cry: :evil:

Ešte k tým merino ponožkám až teraz som si všimol, že ich spomínaš - ponožky síce nemám ale Icebreaker mám niekoľko tričiek, sveter, spodky,... a je to jedna z najpoužívanejších častí môjho šatníka v zime-v lete. Mám aj šedobiele namiesto tielka do obleku a mám v pláne čisto biele (tohtoročný model) do nemocnice. Lepšie termo som na sebe nikdy nemal.
Ponožky riešim turistické z Lidla, prekvapili ma svojou kvalitou a pohodlím, zimné mám už ale špeci.
sego13
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa sego13 »

Dnes som kupil tieto ... na mestsku zimu plus chalupa. Uvidime, zdaju sa ok.
Nemate nejake skusenosti?

Obrázok

http://www.alpinepro.sk/alpine-pro/new- ... anta=62636
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

sego13
mal som ich v rukach a uvazoval o nich,nakonie som zobral "olympijske" ,tiez od Alpine Pro, boli lahsie aj materialovo boli viac na leto,aj dizajnovo mi sadli :)

Urcite daj vediet ako si s nimi spokojny,mozno v jeseni do nich pojdem.
sego13
prispievateľ

Prvy den skusobneho nosenia: jak v bavlnke

Inak ja som si ich kupil teraz v predstihu na buducu zimu. Na Leto budem kupovat ine.

PS: inak boli zlavnene zo 101 na 47 eur
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Sigarms »

No ja som dost dlho pouzival Magnum ako vysoke az som ich po dlhej dobe zlikvidoval. Z nizsich zas Salomonky to mi pripada ako neznicitelne akurat blednu .
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

sego13
obuv na zimu: myslis tym z auta do kanclu ?:wink: :) lebo pobehovat v zime v "botasockach", no neviem... ale asi je to v pohode,pretoze tento "trend zimneho obutia" je bezny,som si vsimol :D
sego13
prispievateľ

jasne ze myslim mestsku zimu :) vysoke topanky skutocne nepotrebujem. Staci troska zateplene a vodeodpudive

to su neni botasocky :D
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

pozeral si uz Haix? mam AirpowerP2, tuto zimu mali premieru, spokojnost.
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Djuri pǒvodne som si ich chcel kúpiť aj ja ale na na US fórach písali že sú strašne tvrdé a nepohodlné. Teda podrážka je tvrdá.
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

cital som aj ja tie recenzie, polovica ludi chvali pohodlnost, polovica sa stazuje na tvrdost tak sa tazko vybera
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

to je ako s antivírusákmi, stačí že jeden nájde chybu...
pinoccio
prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa pinoccio »

Tiez mozem potvrdit dobre skusenosti s Haix... uz par mesiacov mam Haix Airpower X11 (http://www.haix.com/en/products/workwea ... er-x11-mid) a velka spokojnost 8) Kotnikove, vyborna podrazka, pohodlne tvarovanie a komfort, samozrejme goretex, dychaju, spevnena spica, ochrana proti prepichu podrazky, hruba koza a povrchova uprava... Cena bezne cca 169€, ale pri troche googlenia a mailovania sa da najst i lacnejsie ;)
Chcel som nieco odolne do lesa a skoncil som pri tychto. Su sice akoze pracovne, ale aj na dlhu chodzu a turistiku sa mi osvedcili. Velmi pohodlne a prijemne na nosenie, fakt extra odolnost ani nemusim popisovat...
Trochu som sa obaval tej vystuzenej spice na tomto modeli, ale nie je to problem nakoniec, vnimam to iba pri poklaknuti ked sa spica musi viac ohnut a ucitim vystuhu na prstoch.
Znamy ma ine -tusim model P6 mid a tiez spokojnost. Takze s Haix-ami nic neolutujete, najdete model pre kazdy ucel.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Mne sa sice tie moje Haixy P9 Desert nepodarilo 'rozchodit' ani po roku, ale zato nove R91 uz rozchodene mam. Vyzeraju sice trochu futuristicky, ale z hladiska funkcnosti som zatial velmo spokojny.

Obrázok

Gunslinger
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"