Policajná akcia s látkou na výrobu heroínu skončila fiaskom

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Myslím, že táto téma mohla mať o polovicu stránok menej, keby ľudia čítali aspoň to, čo píše denná tlač... alebo vedeli čítať, teda prečítané pochopili a boli schopní dať to do súvislostí (viď nedávny reprezentatívny prieskum vzdelanostnej úrovne 15-ročných žiakov, kde Slovensko veru hanebne dopadlo)!

A PB mám rád ako špecifický zjav na týchto serveroch už aspoň 10 rokov. V princípe nemám proti nemu NIČ!
(Jak se říká - každej blbne svým spůsobem.) :wink:
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Myslím, že táto téma tu nemusela mať žiadne príspevky, ak by na toto fórum nechodili samí žundroši... :twisted:
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Lord: čo sa týka posudzovania "vedomosti" vodiča o spolupráci s Políciou mám výhradu.
Vraj firma nebola znalá o akú akciu, či dodávku ide. Tak mi napadá- ako by potom chcel vodiča niekto stíhať a určiť mu mieru zodpovednosti v priamej súvislosti s "úmyslom" , ktorý spravidla "zločin" vyžaduje.

Taktiež je tu hladisko- trestné činy omisívne a komisívne. Myslím, že vodič "neopomenul" a ani "nekonal" niečo či už úmyselne alebo z nedbanlivosti- AK je pravda, že to bola utajená akcia v réžií Polície-mimo vedomosť prepravnej firmy.

Firma a jej vodič vykonávali klasickú objednanú furmanku. Orgány Polície budú zrejme žalovateľné vo vzťahu k iným veciam ako je ustanovenie zákona o PZ.

Toť môj subjektívny pohľad.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"